REDODIN7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους , εδώ και καιρό ψάχνω να βρω δωρεάν χάρτες για XP με ενδιαφέρει κυρίως για Αττική και όχι για όλη την Ελλάδα . Θα ήθελα να είναι οσο πιο ενημερωμένος γίνεται , να έχουν καλό zoom in - zoom out και να μπορώ να κάνω εύρεση την περιοχή που θέλω μέσο αναζήτησης . Τέλος ξέχασα να πω οτι θέλω να λειτουργεί offline και αν είναι δυνατόν να δείχνει και διαδρομές , ίσος να ζητάω πολλά αλλά αν με βοηθούσατε θα ήμουν υπόχρεος
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Να λειτουργεί offline εννοείς; Γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιείς το http://www.ploigos.gr/ ; Ενημερωμένο, βρίσκει σημεία ενδιαφέροντος κλπ + έχει και διαδρομές.
macabre_sunsets Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως το ploigos.gr είναι το ακριβώς αντίθετο του offline που ψάχνει ο TS. Πιθανολογώ πως ψάχνει κάτι που να μην έχει την απαίτηση μιας (μόνιμης) σύνδεσης internet.
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αν εννοεί αυτό πάσο. Γι' αυτό ρώτησα και το Offline πως το εννοεί για να μην πιθανολογούμε.
REDODIN7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως το ploigos.gr είναι το ακριβώς αντίθετο του offline που ψάχνει ο TS. Πιθανολογώ πως ψάχνει κάτι που να μην έχει την απαίτηση μιας (μόνιμης) σύνδεσης internet. Ακριβως αυτο θελω κατι που να λειτουργει χωρις συνδεση στο ιντερνετ , υπαρχει ?
giannispaok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 τοτε πας σε προγραμμα οπως το "attiki " ειναι οπως το να ειχες βιβλιο χαρτη οδηγο αττικης και προαστιακων.....οδων κτλπ! δε θελει συνδεση με ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.