Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός για 2 Δωρεάν διανυκτερεύσεις στο 4* ξενοδοχείο Skamnos Boutique Hotel στην Αράχωβα

flealam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το e-airtickets.gr σε συνεργασία με το Skamnos Boutique Hotel διοργανώνει online διαγωνισμό, όπου ένας τυχερός νικητής ο οποίος θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσει διαμονή για 2 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο 4* ξενοδοχείο Skamnos Boutique Hotel στην Αράχωβα. Όποιος θέλει να πάρει μέρος εδώ είναι η σελίδα του διαγωνισμού.

Υ.Γ. Έχω προσωπική άποψη για το ξενοδοχείο, μιας και πήγα πρόσφατα, και πραγματικά έχω μόνο θετικά σχόλια να πώ. Το μέρος στο οποίο βρίσκεται είναι υπέροχο και το προσωπικό εξυπηρετικότατο.

Δημοσ.

Ο ΟΠΑΠ διοργανώνει διαγωνισμό ΤΖΟΚΕΡ κάθε εβδομάδα. Ο νικητής 5+1 που βγαίνει μετά από κλήρωση θα πάρει πολλά χρήματα.

ΥΓ: από ότι έχω ακούσει ο νικητής (αν εξαιρέσουμε τον κίνδυνο απαγωγής) περνάει καλά!

Δημοσ.

εδώ δεν έχεις κίνδυνο απαγωγής :)

άσε που ο διαγωνισμός του τζόκερ δεν είναι online, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να πας σε κάποιο πρακτορείο. που να τρέχεις τώρα..

Δημοσ.

τι να το κανουμε το χοτελ στην αραχωβα?τρωγεται?δωσε κανα σουβλακι καλυτερα η κανα λιτρο βενζινης

Δημοσ.

την βενζίνη πλέον ούτε για δώρο δεν είναι να την δίνεις. Μπαίνεις μεσα με την τιμή που έχει πιάσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...