flealam Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το e-airtickets.gr σε συνεργασία με το Skamnos Boutique Hotel διοργανώνει online διαγωνισμό, όπου ένας τυχερός νικητής ο οποίος θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσει διαμονή για 2 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο 4* ξενοδοχείο Skamnos Boutique Hotel στην Αράχωβα. Όποιος θέλει να πάρει μέρος εδώ είναι η σελίδα του διαγωνισμού. Υ.Γ. Έχω προσωπική άποψη για το ξενοδοχείο, μιας και πήγα πρόσφατα, και πραγματικά έχω μόνο θετικά σχόλια να πώ. Το μέρος στο οποίο βρίσκεται είναι υπέροχο και το προσωπικό εξυπηρετικότατο.
Ather Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ο ΟΠΑΠ διοργανώνει διαγωνισμό ΤΖΟΚΕΡ κάθε εβδομάδα. Ο νικητής 5+1 που βγαίνει μετά από κλήρωση θα πάρει πολλά χρήματα. ΥΓ: από ότι έχω ακούσει ο νικητής (αν εξαιρέσουμε τον κίνδυνο απαγωγής) περνάει καλά!
flealam Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εδώ δεν έχεις κίνδυνο απαγωγής άσε που ο διαγωνισμός του τζόκερ δεν είναι online, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να πας σε κάποιο πρακτορείο. που να τρέχεις τώρα..
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 τι να το κανουμε το χοτελ στην αραχωβα?τρωγεται?δωσε κανα σουβλακι καλυτερα η κανα λιτρο βενζινης
flealam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 την βενζίνη πλέον ούτε για δώρο δεν είναι να την δίνεις. Μπαίνεις μεσα με την τιμή που έχει πιάσει
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 και πως περιμενεις να ρθει ο κοσμος στο ξενοδοχειο σου?με τα ποδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.