Προς το περιεχόμενο

Αγορά ssd

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελώ please να μου προτεινετε καποιον ssd μεχρι 200 ευρω με σκοπο να εγκαταστησω τα windows σε αυτον και να τα βγαλω απο τον seagate που τα εχω τωρα.Θα ηθελα επισης να εχει και καποια επαρκη ,ας το πουμε ,χωρητικοτητα και για κανενα παιχνιδι .Τα υπολοιπα θα τα βαλω στον παλιο .

Επισης θα ηθελα να μου πειτε λιγο την διαδικασια ,δηλαδη τον συνδεω οκ ,μετα για επαναγκατασταση των windows στον ssd επιλεγω το priority απο bios αλλα πως κανω απεγκατασταση των windows απο τον παλιο ?Να μην βρεθω δηλαδη με 2 δισκους και εγκατεστημενα 2 φορες τα windows στον καθενα ,θα δω τωρα μηπως τσιμπησω και τα 7 ευκαιρια ειναι .

Δημοσ.

Αν η μητρική σου υποστηρίζει sata 3 καλό θα ήταν να περιμένεις 15-20 μέρες για την 3η γενιά των ocz vertex. Αυτή τη στιγμή, οι καλύτεροι στην τιμή που θέτεις, είναι οι OCZ Vertex 2 120Gb, σύμφωνα με τις γνώμες των περισσότερων εδώ μέσα.

Για την εγκατάσταση του, είναι όπως τα λες. Τα windows δεν μπορείς να τα απεγκαταστήσεις, όπως τα προγράμματα. Νομίζω η πιο γρήγορη λύση είναι να μεταφέρεις τα δεδομένα του partition, που χρειάζεσαι, σε άλλο σκληρό και format το partition. Αν δεν υπάρχει άλλος σκληρός, τότε (αν έχεις XP) σβήνεις τους φακέλους Windows, Program Files και Documents and Settings, αφού πρώτα κρατήσεις αλλού όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι (bookmards, mail κ οτιδήποτε άλλο).

Δημοσ.

Partition δεν χρησιμοποιω ουτε σε αυτον τον δισκο που εχω τωρα αλλα και γενικα ...Τωρα φανταζομαι αν απεγκαταστησω τα windows απο τον σκληρο που τα εχω θα πατησω στην επιλογη διαγραφη και οχι στην διαμόρφωση ,αν και στην περιπτωση που δεν εχεις partition ειναι το ενα και το αυτο .Η μητρικη μου ειναι η asus deluxe p6t ,αρα δεν εχει sata 3.

Δημοσ.

Είναι να απορεί κανείς πως γίνεται να υπάρχει κόσμος που δεν έχει ούτε ένα partition για το λειτουργικό του και τα έχει όλα χύμα τελείως στον υπολογιστή. :fear:

Αποσυνδέεις όλους σου τους δίσκους.Βάζεις μόνο τον SSD στον υπολογιστή και περνάς τα Windows 7.Έπειτα συνδέεις τους μηχανικούς δίσκους και αφού πάρεις ότι χρήσιμο έχεις σε αυτούς(σε έναν εξωτερικό ή από τον έναν στον άλλο προσωρινά) πας υπολογιστής,δεξί κλίκ,διαχείριση,διαχείριση δίσκων και εκεί πέρα κάνεις format και με την ευκαιρία αν θέλεις και partitions στους δίσκους σου.

Υ.Γ.Αντί δηλαδή για φακέλους πχ μουσική,ταινίες,τόρεντς κτλ καλό είναι να τα έχεις σε partitions ξεχωριστά.Ειδικά τα τόρεντς που εκεί πέρα γίνονται της πόπης εγγραφές και αναγνώσεις είναι πολύ στάνταρ παρτίσιον.Να πάθει κάτι ο σκληρός σε εκείνο το σημείο και να τα χάσεις ΟΛΑ δεν λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...