xarda Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εχω ενα μοναδικο και τελευταίο DVD.Θα ηθελα να μου πειτε "στα σιγουρα" πως και τι πρεπει να κανω για να κατεβασω αρκετα βιντεο απο το youtube , να τα ενωσω και να τα γραψω στο dvd ώστε να παίζει και σε dvd.
giannispaok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 μα μεχρι να τα κατεβασεις ,να τα..ενωσεις να τα καψεις...θα ανοιξουν ξανα τα μαγαζια να παρεις αλλο....ενα dvd!!!!
kotsaris03 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εχω ενα μοναδικο και τελευταίο DVD.Θα ηθελα να μου πειτε "στα σιγουρα" πως και τι πρεπει να κανω για να κατεβασω αρκετα βιντεο απο το youtube , να τα ενωσω και να τα γραψω στο dvd ώστε να παίζει και σε dvd. listen to me. κατεβασε firefox. install το unplug add on, download everything in HD or HQ. Αν ειναι HD or HQ αυτο που θες.. μετα κατεβασε το convertxtodvd, get a serial, and follow this tutorial.
xarda Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 listen to me. κατεβασε firefox. install το unplug add on, download everything in HD or HQ. Αν ειναι HD or HQ αυτο που θες.. μετα κατεβασε το convertxtodvd, get a serial, and follow this tutorial. Firefox χρησιμοποιω.Εκανα εγκατασταση το unplug add on. download everything in HD or HQ τι εννοεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.