leftis95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. Εγώ ασχολούμαι με γυμναστήριο 1 χρόνο σοβαρά (είμαι 16 τώρα) και με ενδιαφέρει το περσοναλ και ώς μακρινός στόχος το δικό μου γυμναστήριο. Είναι εφικτό στην Ελλάδα του σήμερα, ή θα ήταν καλύτερα να παρω το πτυχίο από ΤΕΦΑΑ και να πάω εξωτερικό? Από αθλήματα, έκανα μπάλα 7 χρόνια και μπάσκετ 1 χρόνο. Αν αποφασίσω να μπώ ΤΕΦΑΑ θα ξεκινήσω από φέτος (μέσα Β'Λυκείου) στίβο,κολυμβητίριο και σφαίρα. Είναι αρκετά 1,5 χρόνος προπόνησης για να περάσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παιδιά όποιος γνωρίζει ας απαντήσει please, είναι φλέγον. Επίσης για personal trainer είναι καλύτερα σε μια ιδιωτική σχολή πχ http://www.afstudies.gr/default.htm?
CtrlFreak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Είναι εφικτό στην Ελλάδα του σήμερα, ή θα ήταν καλύτερα να παρω το πτυχίο από ΤΕΦΑΑ και να πάω εξωτερικό? Είναι αρκετά 1,5 χρόνος προπόνησης για να περάσω? Τα αθλήματα δεν είναι το πρόβλημα και για να έχεις μια ιδέα αν ξέρεις τα όρια και τα αθλήματα που πρέπει να περάσεις πήγαινε σε ένα γήπεδο και κάνε μια δοκιμή. Η αποκατάσταση είναι δύσκολη γιατί ο κόσμος που θα προπονείς θα είναι λίγο-πολύ ευκατάστατοι, όταν δεν σου περισσεύουν για τα βασικά το γυμναστήριο θα έρθει τελευταίο πόσο μάλλον και ένας προσωπικός γυμναστής μαζί. Όσο για το εξωτερικό δεν ξέρω τι πέραση έχει εκεί το επάγγελμα. Κατά την γνώμη μου πήγαινε φυσικοθεραπευτής. Επίσης για personal trainer είναι καλύτερα σε μια ιδιωτική σχολή πχ http://www.afstudies.gr/default.htm? Ιδιωτική ή όχι λίγη σημασία έχει, αν κάνεις σωστά την δουλεία σου και αποκτήσεις όνομα θα γίνεις γνωστός. Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάποιο χαρτί.
leftis95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει κανείς κανά νέο? Συνεχίζει να με ενδιαφέρει, είμαι πλέον 17 χρονών. Η μόνη μου ενασχόληση πλέον με τον αθλητισμό είναι το γυμναστήριο αν μπορεί να θεωρηθεί "άθλημα". Είμαι πολύ φουσκωμένος για την ηλικία μου οπότε φαντάζομαι θα ήταν καλό να διαλέξω σφαίρα σαν 1 εκ των 3 αθλημάτων? Άν αρχίσω προπόνηση από φέτος, έχω πιθανότητες να πετύχω σεβαστό χρόνο? Επίσης με ενδιαφέρει να συνεχίσω τις σπουδές μου με φυσικοθεραπεία, πως συνδέονται τα 2? έχει κάποια ειδικότητα το τεφαα ή με κατατακτήριες? Ευχαριστώ πολύ!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει υπερτούμπανα η αλήθεια είναι, αλλά τώρα τελευταία και σε τμήματα πληροφορικής βλέπεις τα απίστευτα!
brickman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει κανείς κανά νέο? Συνεχίζει να με ενδιαφέρει, είμαι πλέον 17 χρονών. Η μόνη μου ενασχόληση πλέον με τον αθλητισμό είναι το γυμναστήριο αν μπορεί να θεωρηθεί "άθλημα". Είμαι πολύ φουσκωμένος για την ηλικία μου οπότε φαντάζομαι θα ήταν καλό να διαλέξω σφαίρα σαν 1 εκ των 3 αθλημάτων? Άν αρχίσω προπόνηση από φέτος, έχω πιθανότητες να πετύχω σεβαστό χρόνο? Επίσης με ενδιαφέρει να συνεχίσω τις σπουδές μου με φυσικοθεραπεία, πως συνδέονται τα 2? έχει κάποια ειδικότητα το τεφαα ή με κατατακτήριες? Ευχαριστώ πολύ! Θα κανετε και αγώνες με αλλες σχολες αλλα και με στρατιωτικές.... Απο τις σχολες των Ειδικών Δυνάμεων βεβαια θα χανετε (οπως κι εμεις) αλλα η γυμναστική ακαδημία ειναι παρα πολυ ενδιαφέρουσα σχολη. Απο την Γυμναστική Ακαδημία ειναι και η μητερα μου οποτε ρωτα οτι θελεις. Τωρα για τα αθληματα ειναι αναλογως εαν εισαι γυμνασμενος ή οχι.
leftis95 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Θα κανετε και αγώνες με αλλες σχολες αλλα και με στρατιωτικές.... Απο τις σχολες των Ειδικών Δυνάμεων βεβαια θα χανετε (οπως κι εμεις) αλλα η γυμναστική ακαδημία ειναι παρα πολυ ενδιαφέρουσα σχολη. Απο την Γυμναστική Ακαδημία ειναι και η μητερα μου οποτε ρωτα οτι θελεις. Τωρα για τα αθληματα ειναι αναλογως εαν εισαι γυμνασμενος ή οχι. ξεκίνησα προετοιμασία σε ένα γήπεδο με προπονητή στα 3 αθλήματα στεριάς. Δεν έχω ασχοληθεί ποτε με στοίβο αλλά είμαι αθλητικός τύπος. Χρόνους θα τσεκάρω απο δευτέρα. 1
Owprof Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης έχει ειδικότητα στην κολύμβηση. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από Owprof
anto1995 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 παιδια επειδη εγω εδωσα περισι κ εβγαλα 3000 μορια...κ θελω φετος να παρω το 10% αλλα περισι δεν εδωσα αθληματα τεεφα...μπορω φετος να παω να τα δωσω τα αθληματα? παιδια επειδη εδωσα περισι κ εβγαλα 3000 μορια...κ φετος θελω να παρω το 10% αλλα περισι δεν εδωσα αθληματα...μπορω φετος να παω να τα δωσω?
Backpacker Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 παιδια επειδη εγω εδωσα περισι κ εβγαλα 3000 μορια...κ θελω φετος να παρω το 10% αλλα περισι δεν εδωσα αθληματα τεεφα...μπορω φετος να παω να τα δωσω τα αθληματα? παιδια επειδη εδωσα περισι κ εβγαλα 3000 μορια...κ φετος θελω να παρω το 10% αλλα περισι δεν εδωσα αθληματα...μπορω φετος να παω να τα δωσω? Τρολάρεις δεν εξηγείτε αλλιώς να πιστεύεις ότι μπορείς να μπεις οπουδήποτε με 3000 μόρια. 1
anto1995 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ρε παιδια εχω 3.000 μορια κ θελω να κανω το 10%...δωστε μμ μερικες ιδεες για σχολες τετοιου κλαδου...!?ξερει κανεις με 3.000 μορια σχολες?
Backpacker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Όχι. Ξαναδώσε κανονικά εξετάσεις του χρόνου ή αλλιώς ΙΕΚ.
bilakos10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ρε παιδια εχω 3.000 μορια κ θελω να κανω το 10%...δωστε μμ μερικες ιδεες για σχολες τετοιου κλαδου...!?ξερει κανεις με 3.000 μορια σχολες? Σχολή τυφλών και Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι 1
kostionalist Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ΤώραΕίμαστεΦοιτητέςΑύριοΆνεργοι Οντως , αμα πας για την καλοπεραση μονο ετσι θα σαι... Αλλιως αν το συνδιασεις το αντικειμενο με ιδιωτικα πτυχια (π.χ. personal) θα βγαζεις περισσοτερα και απο το δημοσιο υπαλληλο.
dim_dim_dim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 γεια σασ παιδια... εχω παρει βιβλια για να διαβασω για τισ κατατακτηριες εξετασεις τεφαα.... γνωριζει κανεισ αν οι εξετασεισ ειναι ερωτησεισ αναπτυξεις??? επισεισ ειναι ευκολο να μπεισ στην σχολη ??? και οποια πληροφορια μου δωσετε σχετικα με τισ κατατακτηριες μου ειναι χρησιμη. ευχαριστω για τον χρονο σασ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα