santana99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 για μαθητή 3ης λυκείου που δίνει πανελλήνιες διακρίσεις όπως μαύρες ζώνες σε πολεμικές τέχνες δίνουν παραπάνω μόρια; αν υπάρχει κάτι τέτοιο που μπορώ να δω τι δίνει το κάθε πράγμα;
tonypap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εν έτει 2016 τι σχόλια έχετε να κάνετε (όποιοι γνωρίζουν) για τη σχολή? Γενικά μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με κάτι που έχει να κάνει με γυμναστική ή κάποιο άθλημα. Βλέπω η βάση φέτος ήταν κάπου στα 18.000 μόρια...Γνωρίζει κανείς πώς έγινε αυτό? Αφού απ'ό,τι ακούω ο κλάδος είναι κορεσμένος , δεν έχει μέλλον κλπ κλπ...Το ότι ανέβηκαν οι βάσεις σημαίνει ότι έχει ζήτηση έτσι(από τους μαθητές)?
Dimos D Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εν ετη 2018 με ενδιαφερει επισης η σχολη.Ειμαι 17 χρονων,ξεκιναω 3η Λυκειου και δεν ξερω τι να κανω.Τον τελευταιο 1,5 χρονο ειχα πολλα παρεδωσε με γυμναστηρια και γουσταρα τρελα και σκεφτομαι να ακολουθησω κατι παρομοιο μιας και η πολυτεχνικη σχολη που ηθελα τελικα δεν με καλυπτει στον κλαδο που θελω ή μαλλον ειναι πολυ γενικες γνωσεις σε σχεση με αυτο που ηθελα (μηχανολογος μηχανικος και σχεδιαστης στους κινητηρες).Το εψαξα λιγο και απο οτι καταλαβ εχει 2 επιλογες κυριως ως προς την επαγγελματικη απο κατασταση (εκτος και αν εισαι καποιος καλως αθλητης και απλα περνας τεφαα για παραπανω γνωσεις). 1.Προπονητης σε καποιο αθλημα ή σε δικο σου γυμναστηριο 2.Γυμναστης σε δευτεροβαθμια εκπαιδευση Μπορεις να κανεις και κατι αλλο?Δηλαδη πως μπορει να το κυνηγισει καποιος; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Dimos D
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Το οτι ξεκίνησες κάποια γυμναστήρια στην εφηβική ηλικία και σου άρεσαν δεν σημαίνει οτι θα σου αρέσει και στο μέλλον. ΤΕΦΑΑ δεν είναι να πηγαίνεις και να γυμνάζεσαι όπως στο γυμναστήριο κάνοντας τον χαβαλέ σου.
Thaninho Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Αν γουστάρεις κάποιο άθλημα και έχεις και κάποια διάκριση να πας με τα χίλια που λένε Άμα είσαι καλός και γουστάρεις αυτό που κανείς υπάρχουν χίλια δυο μονοπάτια αλλά άμα είσαι στο φλου ότι βρέξει ας κατεβάσει άστο καλύτερα πάνε για κάτι άλλο. Of topic Κάποιος είπε για πληροφορική και γκομενακια, έχω να δηλώσω ότι νιώθω υπερήφανος που έχω φάει δυο κοπέλες από σχολή πληροφορικής. Στους 100 φοιτητές τα 20 είναι κορίτσια από αυτά τα 10 είναι υπό του μετρίου, οι 5 απο μέτριες ως καλές και οι άλλες 5 τοπ. Τις τελευταίες 5 θα τις δεις τον Σεπτέμβριο και σε ένα άντε δυο εργαστήρια όποτε είναι 80 άντρες για 5 γυναίκες. Και σε αγόρια το πραμα είναι περίεργο για να κανείς παρέες. Να είσαι στο κυλικείο να θες να μιλήσεις για μπάλα γκομενακια και λοιπά και οι περισσότεροι να είναι τύπου έλα να σου πω τι έκανα στην c++, κάτι μανγκα να συζητάνε Πόκεμον....
vagos789 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Για να βγαζεις τα προς το ζειν ως γυμναστης υπαρχουν δυο τροποι: Ως πρωην αθλητης υψηλου επιπεδου οπου πιθανως θα βρεις καπου δουλεια Με personal training σε κυριες που θελουν οχι να γυμναστουν αλλα "να χασουν 10 κιλα ως το καλοκαιρι" Οτιδηποτε αλλο σημαινει πεινα...αν δε ανοιξεις δικο σου γυμναστηριο, σημαινει φυλακη για χρεη
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, Thaninho είπε Κάποιος είπε για πληροφορική και γκομενακια, έχω να δηλώσω ότι νιώθω υπερήφανος που έχω φάει δυο κοπέλες από σχολή πληροφορικής. Στους 100 φοιτητές τα 20 είναι κορίτσια από αυτά τα 10 είναι υπό του μετρίου, οι 5 απο μέτριες ως καλές και οι άλλες 5 τοπ. Τις τελευταίες 5 θα τις δεις τον Σεπτέμβριο και σε ένα άντε δυο εργαστήρια όποτε είναι 80 άντρες για 5 γυναίκες. Και σε αγόρια το πραμα είναι περίεργο για να κανείς παρέες. Να είσαι στο κυλικείο να θες να μιλήσεις για μπάλα γκομενακια και λοιπά και οι περισσότεροι να είναι τύπου έλα να σου πω τι έκανα στην c++, κάτι μανγκα να συζητάνε Πόκεμον.... Τυχερός είσαι. Σε εμάς οι αναλογίες που έβλεπα σε αίθουσες και εργαστήρια ήταν μια κοπέλα στα 10-15 αγόρια. Σε κάποιο εργαστήριο θυμάμαι ήταν 20 άτομα και μόνο μια κοπέλα, ο καθηγητής έκανε πλάκα και μας έλεγε οτι και χάρη σας έκανε που ήρθε 😂 5 ώρες πριν, vagos789 είπε Οτιδηποτε αλλο σημαινει πεινα...αν δε ανοιξεις δικο σου γυμναστηριο, σημαινει φυλακη για χρεη Αν ανοίξεις δικό σου γυμναστήριο θα κοιτάς να κονομήσεις από αυτούς που πάνε για λίγους μήνες για να χαζέψουν αν υπάρχει κανένα γκομενάκι να κάνουν τον χαβαλέ τους μέχρι να βαρεθούν. Πάντως ισχύει αυτό που λες.
kolumvitis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Πάντως έχω την αίσθηση ότι γυμναστήριο πάει πολύ περισσότερος κόσμος από ότι παλαιότερα γιατί να έχουν (τόσο) θέμα τα γυμναστήρια; Από την άλλη με τις τιμές που έχουν πέσει ίσως είναι δύσκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα