Luciddream Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 επειδή τώρα με έπιασε η όρεξη να τελειώσω την σχολή μου και κάτι πήρε το αυτί μου οτι στα 10 χρόνια σε κόβουν τι ισχύει ακριβώς...?? χρωστάω γύρω στον 1 χρόνο μαθήματα + πτυχιακή + πρακτική.. και είμαι ήδη στον 8ο χρόνο. αν ξέρει κάποιος ας πεί γιατι έχω ψιλοαγχωθεί... λογικά αύριο θα πάω και απο την γραμματεία να ρωτήσω αλλα αν ξέρετε κάτι πείτε το... όποιος θέλει ας γελάσει με τα χάλια μου ευπρόσδεκτος!! :-D
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ακουγεται καιρο αυτο,αν χρωστας τοσα λιγα μαθηματα,τρεχα να τα τελειωσεις δε νομιζω να σε γειωσουν αμα χρωστας 1-2 μαθηματα και πρακτικη πτυχιακη
leonidas_fs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Οχι ισχύει...φίλος μου που κάνει 8 χρόνια λογιστικη του είπαν αν δεν ξεχρεώσεις σε 2 χρονια κόβεσαι..!!! Και τωρα τρέχει σαν μαλακας! Χρωστάει γύρω στα 16 μαθήματα + πτυχιακή!! ΙΣΧΥΕΙ οτι κόβεσαι σε 10 χρόνια!!
mcsaro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ξερει μηπως καποιος σε ποσα χρονια κοβεσαι στο πανεπιστημιο?
akpe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Είμαι στην ίδια κατάσταση και εγώ. Πριν αρκετό καιρό ('09 νομίζω), σε σχολή στην Χαλκίδα είχα ακούσει πως μοιράσανε υπεύθυνες δηλώσεις. Και καλά αν υπέγραφες πως ήθελες να τελειώσεις, δεν σε διέγραφαν. Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα, γενικά υπάρχει ομίχλη, αλλού διάβαζα πως εξαρτάται από την σχολή, αλλού πως οχι. Ρώτησε στην γραμματεία σου και πες μας
salliara Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 υπαρχει ενα κολπο περι παρατασης, αλλα δεν ισχυει οταν εισαι στο τσακ. πρεπει να το δηλωσεις εξαρχης οτι πχ εγω θα λειψω 2 χρονια απο τις υποχρεωσεις μου στη σχολη, και σε παγωνουν. αλλα δεν εχω ακουσει για χαρη της τελευταιας στιγμης.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μιλαμε φραπεδια κ αραλικι χωρα η Ελλαδα,κλασσικα. Αληθεια ξερετε οτι εδω στα ξενα εαν δεν περασεις με την δευτερη φορα μαθημα διαγραφεσαι δια παντως απο την σχολη ακομα και εαν κανεις μεταπτυχιακο? Με λιγα λογια θελεις δεν θελεις την σχολη θα την βγαλεις ακριβως στο προαπαιτουμενο χρονικο διαστημα η αλλιως πακετακι στην μαμα κ τον μπαμπα με αδεια χερια και καταχρεωμενος
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Συγκρίνεις ξένα πανεπιστήμια με ελληνικά ΤΕΙ; Εδώ είναι στάνταρ οτι θα χάσεις δυο εξάμηνα τουλάχιστον από μαλακίες, τι μου λες τώρα... ο φοιτητής εδώ θα αφήσει τη σχολή για πολλούς λόγους, ή επειδή θα βρεί δουλειά, ή επειδή θα έχει απηυδύσει από όσα συμβαίνουν σε (κάποιες) σχολές ή επειδή βαριέται που ζει... ή ένα συνδυασμό αυτών. Προσωπικά αφού είδα πως όσο και να προσπαθούσα έχανα μαθήματα (και όχι πάντα από μαλακίες μου-δεν θέλει πολύ για να σου ανάψουν τα λαμπάκια, δυο-τρεις μήνες αρκούν) και ήμουν έρμαιο του καπρίτσιου κάθε καθηγητή, κομματόσκυλου, γραμματείας, επιστάτη, επέλεξα την δουλειά και άφησα την σχολή στο παραέξω. Είμαι λάθος; Μπορεί. Μήπως όμως η κάθε σχολή έχει μερίδιο ευθύνης αφού δίνει στους φοιτητές τόσο τα κίνητρα (βλέπε παραπάνω) όσο και την δυνατότητα να πράξουν αναλόγως; Δεν επικροτώ την τακτική αυτή, έτσι; Απλά λεω πως μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αλλά δεν.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οχι ενταξει καλα τα λες,δλδ κ τι να κανει ο μεσος φοιτητης στην Ελλαδα με τετοια κατασταση?Απλα μου κανει παντα εντυπωση να ακουω,8,10,15 χρονια να τελειωσει καποιος μια σχολη.Εμενα οταν τους αρμεγα αληθινα βαρβατα ποσα για σπουδες,πιστευω θα με εσφαζαν στο γονατο οι δικοι μου αμα εκανα κανα αστειο κ μου επαιρνε 8 χρονια να τελειωσω. Να δεις ποτε ηταν...πριν μερικα χρονια 1-2 το πολυ διαβαζα για μια περιπτωση καποιου που γραφτηκε σε σχολη στην Ελλαδα το 1982 και τελειωσε το 2007!!Τι να πω...
De@th L0rd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οχι ενταξει καλα τα λες,δλδ κ τι να κανει ο μεσος φοιτητης στην Ελλαδα με τετοια κατασταση?Απλα μου κανει παντα εντυπωση να ακουω,8,10,15 χρονια να τελειωσει καποιος μια σχολη.Εμενα οταν τους αρμεγα αληθινα βαρβατα ποσα για σπουδες,πιστευω θα με εσφαζαν στο γονατο οι δικοι μου αμα εκανα κανα αστειο κ μου επαιρνε 8 χρονια να τελειωσω. Να δεις ποτε ηταν...πριν μερικα χρονια 1-2 το πολυ διαβαζα για μια περιπτωση καποιου που γραφτηκε σε σχολη στην Ελλαδα το 1982 και τελειωσε το 2007!!Τι να πω... Σου φαίνεται απίστευτο γιατί δεν έχεις ζήσει καταστάσεις όπως έχουν εδώ. Ρίξε μια ματιά στο νήμα για το ΤΕΙ Πειραιά και σου διαβεβαιώ ότι και στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης τα ίδια γίνονται εδώ και χρόνια. Σαν παράδοση ένα πράγμα. Δε μπορείς να είσαι μπουρδέλο στην οργάνωση και να απαιτείς να βγάζεις τη σχολή στα 4 χρόνια ακριβώς. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ αυτό γι αυτό κ τα τόσο μεγάλα χρονικά περιθώρια. Βέβαια αυτά στους άσχετους (χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω) και σε αυτούς που είναι έξω από το χορό φαίνονται από άλλο πλανήτη. Σε αυτούς φαινόμαστε σαν τους μέγιστους τεμπέληδες που συνεχώς κάθονται κ δεν περνούν μαθήματα.Δεν είναι έτσι όμως. Τώρα επειδή σφίξαν οι κώλοι κ δεν τους συμφέρουν πλέον οι πελατιακές σχέσεις με τις περιοχές κόβουν πόρους για να μάθουν τα λαμόγια να κάνουν καλύτερη διαχείρηση (μόνο που το λέω γελάω κ κλαίω μαζί)κ όπως είναι σύνηθες την πληρώνουν οι φοιτητές. Πχ για να καταλάβεις την κατάσταση χρωστάω 3 μαθήματα για πτυχίο κ αν δεν έβρισκα ένα γνωστό μου να μείνω θα έπρεπε να έκανα 800 χλμ να έρχομαι στη σχολή κάθε φορά που θυμόντουσαν να βγάζουν νέο πρόγραμμα εξετάσεων αλλά τελικά μέσα σε μερικές ώρες έβγαινε ανακοίνωση πως το έκλειναν. Αυτή θα είναι κ η τελευταία μου συνδρομή στο θρέντ καθώς ξέρω πάντα που καταλήγουν.Αν θες περισσότερες πληροφορίες PM.
ioanna_b Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 θα ειδοποιηθείς πρώτα μέσω επιστολής αν επιθυμείς να συνεχίσεις ή όχι και αναλόγως πράττουν. Επιβεβαιωμένο από γραμματεία σχολής αυτό. Τηλεφωνάκι και είσαι διπλά σίγουρος.
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οχι ενταξει καλα τα λες,δλδ κ τι να κανει ο μεσος φοιτητης στην Ελλαδα με τετοια κατασταση?Απλα μου κανει παντα εντυπωση να ακουω,8,10,15 χρονια να τελειωσει καποιος μια σχολη.Εμενα οταν τους αρμεγα αληθινα βαρβατα ποσα για σπουδες,πιστευω θα με εσφαζαν στο γονατο οι δικοι μου αμα εκανα κανα αστειο κ μου επαιρνε 8 χρονια να τελειωσω. μαλλον δεν ειχες αρκετους γνωστους στο uk.απο πλαστα πτυχια σε γονεις εως το γνωστο transfer transcripts ή αλλαγες σε κλαδους στο ιδιο uni(νομιζα ηταν γνωστη η αγγλια για το καψιμο αρκετων φοιτητων). το βαρβατα ποσα ειναι σχετικο.απ οσο ξερω το μεγαλυτερο ποσοστο επαιρνε δανειο που διαγραφοταν μετα απο χ χρονια.οποτε στην ουσια πληρωνουν(ενοικιο+προσωπικα εξοδα) οσο ενας φοιτητης Ελλαδας σε περιοχη εκτος τοπου μονιμης διαμονης.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 μαλλον δεν ειχες αρκετους γνωστους στο uk.απο πλαστα πτυχια σε γονεις εως το γνωστο transfer transcripts ή αλλαγες σε κλαδους στο ιδιο uni(νομιζα ηταν γνωστη η αγγλια για το καψιμο αρκετων φοιτητων). το βαρβατα ποσα ειναι σχετικο.απ οσο ξερω το μεγαλυτερο ποσοστο επαιρνε δανειο που διαγραφοταν μετα απο χ χρονια.οποτε στην ουσια πληρωνουν(ενοικιο+προσωπικα εξοδα) οσο ενας φοιτητης Ελλαδας σε περιοχη εκτος τοπου μονιμης διαμονης. Συγνωμη αλλα δεν ξερω σε πιο παραλληλο συμπαν μπορει να ζει καποιος κ να μιλαει για πλαστα πτυχια στην Βρετανια.Να σε ακουσω λοιπον.Ποια ειναι τα κρατικα Πανεπιστημια τα οποια δινουν πλαστα πτυχια στην Βρετανια?Πως το κανουν αυτο κ ποιες οι αποδειξεις? Επισης τι σχεση εχει το πως το Βρετανικο εκπαιδευτικο συστημα κανονιζει τα του οικου του κ τα της εκπαιδευσεως του με τις αλλαγες σε κλαδους στο uni?Αυτο δειχνει ευελιξια αν μη τι αλλο καθως κ πολαπλες ευκαιριες σε περιπτωση false start καποιου φοιτητη Αυτα μας τα λες εσυ που εχεις ζησει ποσα χρονια εδω?Διοτι εγω ζω 11 χρονια εδω. Οσο για τα ποσα.Καλα ε,δλδ Λονδινο που σπουδαζα ηταν σαν σπουδαζα στο ΤΕΙ Ιεραπετρας απο θεμα χρηματων,σωστα?
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εχεις δει ποσο ειναι τα νοικια στη κρητη?ποσο εχουν τα σουβλακια?ποσο εχει η βενζινη?ποσο εχει το λεωφορειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.