Προς το περιεχόμενο

Συμβαινει τωρα στη Θεσσαλονικη

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι έχει σαν την Θεσσαλονίκη γενικότερα ρε συ?

Πες μου έναν που δεν θα ήθελε να είναι απο εδώ. Έναν ρε συ.

Α ρε καρντασι.Σαλονικα να εμενα κ τι στον κοσμο

Παντως οχι,απο τα επισημα στοιχεια της ΕΜΥ δεν προκυπτει χιονοπτωση η ''ημερα χιονιου'' για την Θεσνικη τουλαχιστον στο αεροδρομιο για τις πρωτες πρωινες ωρες σημερα.

Σε καποια ορεινα σημεια της πολης ενδεχεται φυσικα να υπηρχε νιφαδοπτωση.Γενικα απο υψομετρο Φιλυρου κ πανω παιζει κατι να ειδαν.

Δημοσ.

ΑΠΟ εδώ ή ΕΔΩ;

Αυτός ας πούμε μάλλον δεν ψήνεται πολύ (random fuck thessaloniki google search ήταν)

brotip: Οι χαλκιδικιώτες είναι μοσχάρια (και γώ τσουβαλιάζω)

Νταξει SELANİK δεν έχω πρόβλημα. Αν το αλλάξουμε και αυτός εδώ θα έρθει.

Α ρε καρντασι.Σαλονικα να εμενα κ τι στον κοσμο

Άσε ρε. Ανταλλάζουμε?

Δημοσ.

Εγώ, εγώ.

Ε εισαι αχάριστος ρε συ. Διπλα σου έχεις την ΕΚΟ, πάνω σου τον περιφερειακό, κάτω την Μ.Αλεξάνδρου, τι άλλο θες?

Δημοσ.

ΑΠΟ εδώ ή ΕΔΩ;

Αυτός ας πούμε μάλλον δεν ψήνεται πολύ (random fuck thessaloniki google search ήταν)

brotip: Οι χαλκιδικιώτες είναι μοσχάρια (και γώ τσουβαλιάζω)

Τελικά ισχύει αυτό που λένε.Όλοι οι μακεδόνες ενωμένοι απέναντι στον αθηναϊκό ζυγό αλλά μεταξύ μας έχουμε τα ίδια.Οι βλάκες χωριάτες χαλκιδικιώτες που δε μας άφησαν να έχουμε παροχή νερού στο αυθαίρετό μας( true story). :D

Δημοσ.

Τελικά ισχύει αυτό που λένε.Όλοι οι μακεδόνες ενωμένοι απέναντι στον αθηναϊκό ζυγό αλλά μεταξύ μας έχουμε τα ίδια.Οι βλάκες χωριάτες χαλκιδικιώτες που δε μας άφησαν να έχουμε παροχή νερού στο αυθαίρετό μας( true story). :D

Αστειευόμενος περισσότερο.

Το πρόβλημα μου ποτέ δεν είναι με την καταγωγή/εθνικότητα/ιδιότητα κανενός, αλλα με τη βλακεία που κουβαλάει :P

Αν αυτή εντοπίζεται λίγο παραπάνω σε κάποιες ομάδες ε το τσουβάλιασμα ποτέ δεν αργεί να έρθει.

Δημοσ.

Bαριεμαι να διαβασω ολο το theard αλλα ρε βινταντζου μαρεσει που σε αλλο τοπικ δεν ελεγες που μενεις και σημερα βγαινεις και λες στη Θεσσαλονικη χιονιζει . Δυσκολο να καταλαβει κανεις που μενεις ξερωγω για να χιονιζει... :whistle:

Δημοσ.

Bαριεμαι να διαβασω ολο το theard αλλα ρε βινταντζου μαρεσει που σε αλλο τοπικ δεν ελεγες που μενεις και σημερα βγαινεις και λες στη Θεσσαλονικη χιονιζει . Δυσκολο να καταλαβει κανεις που μενεις ξερωγω για να χιονιζει... :whistle:

ανατολική Θεσσαλονίκη το είπε ποιο πίσω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...