Nikos.thd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Εχω επάνω στην μητρική μου 2 μνήμες DDR2 2Gb. (2x1Gb σε διάταξη dual channel) Επειδή μένουν άλλα δύο slot κενά λέω να τους βάλω 2x512, σύνολο 3Gb Εάν το κάνω υπάρχει περίπτωση να μειώση σε κάτι την απόδοση του dual channel επειδή τα άλλα δύο slot δεν είναι dual channel; Εννοείτε ότι οι μνήμες θα είναι ίδια κατηγορία. Εχω Xp pro.
skim045 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν έχει dual channel στα άλλα δύο slot? Ποια μητρική έχεις; Αν δεν κάνω λάθος όμως, όχι δεν θα το επηρεάσει.
Nikos.thd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ετσι νομίζω. Γιατί τα δύο slot τα έχει χρωματισμένα ενώ τα άλλα δύο όχι. M/board Gygabyte GA-73pvm-s3
Gu.Ru Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εγώ προτείνω να πάρεις ακριβώς τις ίδιες μνήμες 2x1Gb να πας σε σύνολο 4Gb. Αν και δεν είναι απαραίτητο να έχεις identical modules προτείνετε για να έχεις την καλύτερη λειτουργιά του dual channel. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πχ στη περίπτωση σου 2 x 1 Gb module + 2 x 512 (η άλλο 1 Gb). Το πόσο stable και fast θα είναι εξαρτάτε από τον memory controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.