Προς το περιεχόμενο

Εμβολιο HPV και εξετασεις για ΣΜΝ;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επόμενη ερώτηση:

Με την κοπέλα μου μερικές φορές δεν έχουμε πάρει προφυλάξεις. Με προηγούμενες συντρόφους όμως δεν είχα αποτολμήσει κάτι τέτοιο, είναι η μοναδική με την οποία έχω κάνει κάτι ασκούφωτος. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και έτσι να ήμουν φορέας και να της έχω μεταδώσει τον ιό;

Δημοσ.

Επόμενη ερώτηση:

Με την κοπέλα μου μερικές φορές δεν έχουμε πάρει προφυλάξεις. Με προηγούμενες συντρόφους όμως δεν είχα αποτολμήσει κάτι τέτοιο, είναι η μοναδική με την οποία έχω κάνει κάτι ασκούφωτος. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και έτσι να ήμουν φορέας και να της έχω μεταδώσει τον ιό;

Nαι γιατι το προφυλακτικο δεν σε προφυλασσει και τοσο απο τον ιο. Μπορεις να κολλησεις ακομα και με τα προκαταρκτικα.

Δημοσ.

μα αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να γινεται ο εμβολιασμος πριν απο την εναρξη της σεξουαλικης ζωης....

αν το εχει κανει η γυναικα ο αντρας δε θα κολλησει. ομοιως και αν το εχει κανει ο αντρας. οποτε πριν κανετε κατι πρωτα περνατε για εξετασεις και μετα ειστε ησυχοι

δε ξερω βεβαια αν γινεται ο ιος να υπαρχει στην γυναικα χωρις εκδηλωση γιατι εχει κανει το εμβολιο και να περναει στον αντρα και να εκδηλωνεται. τοτε χρειαζεται ο καθενας ξεχωριστα να κανει το εμβολιο

Δημοσ.

Επόμενη ερώτηση:

Κάποιον από αυτούς που προκαλεί βλάβες στο πλακώδες επιθήλιο (και προκαλεί δυνητικά καρκίνο τραχήλου), όχι. Σκέτα κονδυλώματα, ναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...