Haldol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Επόμενη ερώτηση: Με την κοπέλα μου μερικές φορές δεν έχουμε πάρει προφυλάξεις. Με προηγούμενες συντρόφους όμως δεν είχα αποτολμήσει κάτι τέτοιο, είναι η μοναδική με την οποία έχω κάνει κάτι ασκούφωτος. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και έτσι να ήμουν φορέας και να της έχω μεταδώσει τον ιό;
Marria Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Επόμενη ερώτηση: Με την κοπέλα μου μερικές φορές δεν έχουμε πάρει προφυλάξεις. Με προηγούμενες συντρόφους όμως δεν είχα αποτολμήσει κάτι τέτοιο, είναι η μοναδική με την οποία έχω κάνει κάτι ασκούφωτος. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και έτσι να ήμουν φορέας και να της έχω μεταδώσει τον ιό; Nαι γιατι το προφυλακτικο δεν σε προφυλασσει και τοσο απο τον ιο. Μπορεις να κολλησεις ακομα και με τα προκαταρκτικα.
FarCry Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μα αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να γινεται ο εμβολιασμος πριν απο την εναρξη της σεξουαλικης ζωης.... αν το εχει κανει η γυναικα ο αντρας δε θα κολλησει. ομοιως και αν το εχει κανει ο αντρας. οποτε πριν κανετε κατι πρωτα περνατε για εξετασεις και μετα ειστε ησυχοι δε ξερω βεβαια αν γινεται ο ιος να υπαρχει στην γυναικα χωρις εκδηλωση γιατι εχει κανει το εμβολιο και να περναει στον αντρα και να εκδηλωνεται. τοτε χρειαζεται ο καθενας ξεχωριστα να κανει το εμβολιο
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Επόμενη ερώτηση: Με την κοπέλα μου μερικές φορές δεν έχουμε πάρει προφυλάξεις. Με προηγούμενες συντρόφους όμως δεν είχα αποτολμήσει κάτι τέτοιο, είναι η μοναδική με την οποία έχω κάνει κάτι ασκούφωτος. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και έτσι να ήμουν φορέας και να της έχω μεταδώσει τον ιό; Κάποιον από αυτούς που προκαλεί βλάβες στο πλακώδες επιθήλιο (και προκαλεί δυνητικά καρκίνο τραχήλου), όχι. Σκέτα κονδυλώματα, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.