armadilo21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 πως μπορω να αλλακσω το backround στο menu εναρξη?μολις αλλξα το θεμα στο pc και εχω μια επιλογη (windows 7 start button changer)μολις την τρεχω μου βγαζει αφτο (please put r.exe in the same folder with this tool)
kenmitsakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 πως μπορω να αλλακσω το backround στο menu εναρξη?μολις αλλξα το θεμα στο pc και εχω μια επιλογη (windows 7 start button changer)μολις την τρεχω μου βγαζει αφτο (please put r.exe in the same folder with this tool) εγω εχω προγραμμα που αλλαζεις το εικονοδιο απλος για να τρεχεις το προγραμμα πρεπει να κανεις δεξι κλικ εκτελεση ως διαχειρηστης . εσυ τι ακριβως εχεις προγραμμα που θες να το κανεις.
armadilo21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εγω εχω προγραμμα που αλλαζεις το εικονοδιο απλος για να τρεχεις το προγραμμα πρεπει να κανεις δεξι κλικ εκτελεση ως διαχειρηστης . εσυ τι ακριβως εχεις προγραμμα που θες να το κανεις. εγω κατεβασα ενα theme για το pc,αφτο που θελω να κανω ειναι να αλλαξω το image στο menu εναρξη.
kenmitsakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εγω κατεβασα ενα theme για το pc,αφτο που θελω να κανω ειναι να αλλαξω το image στο menu εναρξη. αυτο μονο 8ες να αλλαζεις το εικονηδιο ;
armadilo21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 αυτο μονο 8ες να αλλαζεις το εικονηδιο ; οχι μονο το εικονοδιο και μεσα το menu.
kenmitsakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 οχι μονο το εικονοδιο και μεσα το menu. α δεν εχω ασχοληθει για το μεσα. δωσε μου ενα e-mail αν ειναι να σου στειλη το προγραμμα.
nikomas50 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 http://www.startmenu7.com/index.html Απάντησέ μου αν είναι αυτό που θέλεις.
armadilo21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 http://www.startmenu7.com/index.html Απάντησέ μου αν είναι αυτό που θέλεις. δεν ειναι αφτο που θελω,αλλα thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.