stamos_k Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Γεια σας. Μένω Πάτρα ( καλά αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ) και σκέφτομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό διάδρομο. Θα ήθελα να μου πείτε τι θα πρέπει να προσέξω κατά την αγορά δηλάδη τα χαρακτηριστικά. Αναλόγως αυτά θα προκύψει και η τιμή του. ( θέλω να πω αυτό δε με απασχολεί ιδιαίτερα ) Εννοείται ότι αν κάποιος/κάποια έχει προσωπική εμπειρία πάνω σε αυτό θα ήταν καλοδεχούμενη. Περιμένω σύντομα απαντήσεις σας. Ευχαριστώ
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Χμμμ πρέπει πρώτα απόλα να προσέξεις την κατασκευή του να φαίνεται γερος , να προσέξεις τα κιλά που αντέχει σε περίπτωση που έχεις παραπανίσια κιλά και επίσης τους ίππους ώστε να μην ζορίζεται (πάλι σε περίπτωση που είσαι αρκετά κιλά). Αν είσαι φυσιολογικός η έστω κάτω από 100 κιλά πιστεύω πως οι περισσότεροι διάδρομοι θα σε καλύψουν επαρκώς.
xpapias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Είναι όλοι αντικραδασμικοί ή πρέπει να το ψάξει μήπως και προς τα εκεί? Κάποια περίοδο που έκανα διάδρομο 5 φορές την εβδομάδα 30-40' είχα σακατέψει τα γόνατα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.