Προς το περιεχόμενο

Ocz vertex 2 post προβλημα

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα τον παραπανω ssd και ξεκινησα να τον σεταρω...Εβαλα στο bios (asus p5e) sata mode AHCI με καμια αλλη sata συσκευη πανω συνδεδεμενη. Οταν bootara δεν ακουδα κανενα post message, με τα fans να γυρνανε κανονικα....cmos εκανα χωρις κανενα αποτελεσμα...

any clue?

Δημοσ.

το επαθα και εγω, φρικαρε μετα απο διακοπη και δεν bootαρε με τιποτα.εν τελει τον εβαλα σε αλλο pc κατεβασα το toolbox της ocz και εκανα το secure erase,και καλα τον επαναφερει σε εργοστασιακες ρυθμισεις.try it

Δημοσ.

το επαθα και εγω, φρικαρε μετα απο διακοπη και δεν bootαρε με τιποτα.εν τελει τον εβαλα σε αλλο pc κατεβασα το toolbox της ocz και εκανα το secure erase,και καλα τον επαναφερει σε εργοστασιακες ρυθμισεις.try it

τον εχεις σε AHCI mode? Σε ρωτω γιατι με IDE mode μου bootarei μια χαρα..

Δημοσ.

ναι ahci.το ιδιο μου εκανε σου λεω, μονο σε ide bootαρε, η διαφορα μας ειναι οτι εμενα το επαθε μετα απο διακοπη ρευματος.2ο pc υπαρχει να δοκιμασεις αυτο που σου ειπα;

Δημοσ.

το εχω αλλαξει σε ide mode και τρεχω windows 7 σε εναν παλιο μου σκληρο. Τον vertex τον βλεπω κανονικα τωρα,αλλα σε ide.

Δημοσ.

ωραια, δοκιμασε αυτο που σου ειπα.εφαγα ολο το forum της ocz περι του θεματος και ολοι εστελναν πισω τους δισκους.το βρηκα στην τυχη.δοκιμαζεις αυτο και ελπιζω να εχει τα ιδια αποτελεσματα με τα δικα μου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...