Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω με την σχεση μου?? Τα εχω κανει...

Mountainpeak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε τοξοβόλε γκέη δε μας είπες οτι είσαι; Γιατί μπαίνεις με double account και ρωτάς για πρόωρες εκσπερματίσεις με γκόμενες;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε τοξοβόλε γκέη δε μας είπες οτι είσαι; Γιατί μπαίνεις με double account και ρωτάς για πρόωρες εκσπερματίσεις με γκόμενες;

Και οι γκει εχουν ψυχη :P

Δημοσ.

Mηπως ολα αυτα να τα ελεγες στην κοπελα.. και οχι σε μας ? Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να της εχεις εμπιστοσυνη και να μιλας ειλικρινα μαζι της.

Δυστυχως δεν τα ειπα τοτε που γινανε και δεν της αρεσε αυτο και εχει απολυτο δικιο

Οταν λες ησουν αλλος ανθρωπος εννοεις της μιλουσες ασχημα?

Οχι προς θεου, ποτε δεν της εχω μιλησει ασχημα. Αλλα ειχα φτασει να μιλαω λες και ειμαι καμια barbie με λογια οπψσ μωρακι και οτι λεξη σε -ακι, που ποτε δε μιλαω ετσι με υποκοριστικα

Δημοσ.

ρε mountainbreak, πως ακριβώς λύνεις μόνος σου την πρόωρη εκσπερμάτωση;;;

jimarass, για δώσε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω για να καταλάβουμε τι ρωτάς; Έχεις μήπως άγχος για το φπα του δανείου στην αλλοδαπή σύζυγο;

Δημοσ.

ρε mountainbreak, πως ακριβώς λύνεις μόνος σου την πρόωρη εκσπερμάτωση;;;

jimarass, για δώσε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω για να καταλάβουμε τι ρωτάς; Έχεις μήπως άγχος για το φπα του δανείου στην αλλοδαπή σύζυγο;

Με καποιες ασκησεις αναπνοων

Δημοσ.

Δυστυχως δεν τα ειπα τοτε που γινανε και δεν της αρεσε αυτο και εχει απολυτο δικιο

Οχι προς θεου, ποτε δεν της εχω μιλησει ασχημα. Αλλα ειχα φτασει να μιλαω λες και ειμαι καμια barbie με λογια οπψσ μωρακι και οτι λεξη σε -ακι, που ποτε δε μιλαω ετσι με υποκοριστικα

Και μπηκες στο θρεντακι για να λυσεις το προβληματακι.

Δημοσ.

ρε μαν, να μην επικοινωνείτε οκ. να μην ερωτοτροπείτε, οκ. αλλά να κάνεις ασκήσεις αναπνοής για την πρόωρη εκσπερμάτωση;;;

Για το κάθε πρόβλημα που έχεις παρουσιάσει, έχεις δώσει και τη λάθος λύση.

Μιλάμε στο άλλο μας μισό για αυτά που μας απασχολούν, πάμε στο γιατρό για προβλήματα υγείας κλπ κλπ.

Δημοσ.

Το να μιλας γλυκα σε μια κοπελα, ειναι ωραιο παντως... αρεσει σε πολλες :)

Σε τι γυναίκες πάω και πέφτω που θέλουν να τους μιλάω βρώμικα; Ο τι κόσμος μπαμπά!

Δημοσ.

ρε μαν, να μην επικοινωνείτε οκ. να μην ερωτοτροπείτε, οκ. αλλά να κάνεις ασκήσεις αναπνοής για την πρόωρη εκσπερμάτωση;;;

Εσυ τι θα εκανες δλδ?

Share the knowledge.

Δημοσ.

Μια επιπλεον γνωμη ειναι παντα καλοδεχουμενη :)

Να πας σε σεξολόγο, και προφυλακτικά με επιβραδυντικό ρε.

Δημοσ.

Σε τι γυναίκες πάω και πέφτω που θέλουν να τους μιλάω βρώμικα; Ο τι κόσμος μπαμπά!

Χαχαχα σε σεξοπορνοδιαστροφικες σιγουρα :P

Δημοσ.

Το να μιλας γλυκα σε μια κοπελα, ειναι ωραιο παντως... αρεσει σε πολλες :)

Γλυκα της μιλαω παντα, αλλα βαλε το γλυκα σε εναν βαθμο ακρον αωτον, οχι γλυτσα, αλλα σε εναν υπερβολικο βαθμο που σε καμια δεν αρεσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...