Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω με την σχεση μου?? Τα εχω κανει...

Mountainpeak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα μιας και ειμαστε στο τοπικ αυτο,

αν και λιγο μακαβριο...

αν κανω τεστ θα φανουν ολες τα ΣΜΝ?

επειδη σε μερικα λεει πχ το 10% δεν εχει ποτε συμπτωματα.

δηλαδη αν ειχα κολλησει κατι πριν 3 χρονια και κανω τεστ αυριο θα το βρουν?

Δημοσ.

εχω λιωσει με τις απαντησεις....

:mrgreen:

Αδερφε εγω θα σου πω ενα πραγμα η γκομενα βαρεθηκε και προσπαθει να την κανει με ελαφρα πηδηματακια βρισκοντας δκαιολογιες...

Οποτε 2 εκδοχες ... η το τραβατε απο τα μαλλια και οσο παει (με αποτελεσμα η να χωρισετε και πιθανοτατα να μην εχετε ουτε καλημερα και να στα φορεσει )

η το τελειωνετε απο νωρις σαν ωριμοι ανθρωποι και κρατατε οσο το δυνατον καλυτερες επαφες

Υποψιν ...

αν σου πει

1)Βρε μωρο μου να παμε σε κανα γιατρο για την πρωωρη εξπερματωση η να το ψαξουμε το θεμα

σημαινει...

Οτι ειναι στο τσακ... [Η θα κανουμε σεξ σαν αθρωποι η θα βρω αλλη μανταρινια...]

2) θελω το χρονο μου και το χωρο μου

Ασε με να πηδηχθω με την υσηχια μου χωρις να με ενοχλεις ...!

3)Δεν σε εμπιστευομαι πλεον ...

Εμ κανεις μαλ@κιες εμ δεν ευχαριστιεμε και το σεξ .. [Ε ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..]

το οποιο ειναι αμεσα συνδεδεμενο με την παραπανω προταση - λυση νουμερο 1

Τωρα οι χαζομαρες μου εκρυψες μου εκανες μου ερανες ειναι χαζα χαμενα γιατι μεσα σε ενα ζευγαρι υπαρχει κατανοηση...

σκεψου τι ειναι καλυτερο

απο αυτα που διαβασα η σχεση σου ειναι ηδη τελειωμενη ανοιξε τα ματια σου και δες το ...

Ολα αυτα φιλικα με την καλυτερη των προθεσεων και παντα με χιουμορ :)

Και επισης κατι το οποιο δε το εχεις καταλαβει μαλλον

εσυ εισαι 25 χρονων παλικαρι ωραια...

αυτη ειναι 30 χρονων γυναικα

οχι κοπελα

Δημοσ.

Είχα ακούσει ότι ένας τύπος με το ίδιο πρόβλημα πήγε σε υπνωτιστή και του ζήτησε να τον υπνωτίσει για να εκσπερματίζει όταν χτυπάνε παλαμάκια. Έτσι έλεγε της κοπέλας του να χτυπήσει παλαμάκια την κατάλληλη στιγμή και αυτό ήταν. Τώρα για side effects είχα ακούσει ότι πήγε σε ένα γάμο και όπως έβγαινε το ζευγάρι και χειροκροτούσε ο κόσμος άρχισε να ... και έγινε ρεζίλι.

Τι να σου πω .. πιο πολύ για ανέκδοτο μου κάνει αυτό αλλα το είχα ακούσει για σοβαρό (λολ).

Που το σκέφτηκα όλο αυτό και το έγραψα? Έχω λιώσει στα γέλια μονος μου χχαχαχαχαχααχ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...