Προς το περιεχόμενο

Πτυχίο ΤΕΙ

acid18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η άδεια άσκησης επαγγέλματος για τους μηχανικούς είναι μία εντελώς της πλάκας εξέταση, άρα δεν υφίσταται αυτό που λες. Για να λάβεις μέρος πρέπει να έχεις μερικές κατηγορίες πτυχίου. Τα πτυχίο το παίρνεις αφού περατώσεις επιτυχώς τις σπουδές σου στο οικείο τμήμα που μπήκες δίνοντας εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Αν είναι έτσι να δώσω και εγώ στο ΔΣΑ άσχετο που δεν έχω πτυχίο νομικής. Κάτσε έχω μια άλλη ιδέα, γιατί να σπουδάσω για να γίνω γιατρός και να μην το κάνω κατευθείαν αφού σπουδάσω κτηνιατρική πχ; Η μάλλον να μη σπουδάσω τίποτα και να δηλώσω απλά γιατρός, μου ακούγεται ακόμη καλύτερο.

Δεν το λέω γιατί είναι δύσκολες οι εξετάσεις...το λέω γιατί ΔΕΝ τους δέχεται ΚΑΝ το Τ.Ε.Ε.,"μπλοκάροντας" έτσι την δυνατότητα ελεύθερης άσκησης του επαγγέλματος του Μηχανικού Τ.Ε.!

Επίσης,Π.Δ. δεν έχουν εκδοθεί και από το Κράτος για ευνόητους (στην Ελλάδα) λόγους (μεγάλο "πολιτικό κόστος") οπότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για αδιέξοδο...

Οπότε ή πας στο Εξωτερικό να δουλέψεις σαν άνθρωπος,ή βολεύεσαι με τα "ψίχουλα" εδώ ή (αν δεν σου αρέσουν τα "ψίχουλα") προσπαθείς να βρεις δκαστικά άκρη,όπου στα 70+ μπορεί και να δικαιωθείς στο Ε.Δ.Α.Δ.! :-D

Δημοσ.

Στην Ευρωπαική Ενωση τα πτυχία ΤΕΙ αναγνωρίζονται ως 4ετους πανεπιστημιακής φοίτησης EPSO

Μόνο στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται λόγω συντεχνιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...