nikitasknpd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Είδα ένα παλιό θέμα που ζητηθηκαν οδηγίες για το tichu.. Στο tichugr.blogspot.com ή tichugr.tk έχουμε προσπαθήσει να γράψουμε σε νορμαλ κείμενο τις ελληνικέςοδηγίες για το παιχνίδι που λένε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εξηγηθεί! τελοσπάντων προσπαθήσαμε να είμαστε πλήρεις, και περιμένουμε σχόλια και διορθώσεις απ' τους παλιούς του είδους..
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το παιχνίδι ΤΑ ΣΠΆΕΙ..!! Έχει τύχει να παίξω (δυστυχώς μόνο μια φορά).. Υπάρχει κάποια σελίδα που να μπορείς να παίξεις κιόλας...?
Traumatias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Tichu online εδώ Το παιχνίδι όντως είναι όλα τα λεφτά και αν παίξεις 2,3 φορές είναι και ιδιαίτερα κατανοητό. Επίσης οι πιο καμένοι έχουν βγάλει και τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=6gYxB1xeQA4
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ωραίος ο οδηγός φίλε μου αλλά θα σας πρότεινα να εμπλουτίσετε το κείμενο σας με φωτογραφίες.Τυχαίνει να προσπαθούσα να μάθω σε ένα φίλο μου και πραγματικά το να του λες "Το παιχνίδι ξεκινά αυτός που έχει στα φύλλα του το mah-jong" δεν βοηθάει και πάρα πολύ.Αν δεν το δεί ο άλλος δεν νιώθει.Καλύτερα δηλαδή σε κάθε φράση που υπάρχει φύλλο ή συνδυασμός να μπει ένα λίνκ με φωτογραφία ώστε να βλέπει ο άλλος τι ακριβώς θέλει να πεί ο ποιητής.Αν γίνει και αυτό θα είναι ένας πάρα πολύ καλός οδηγός για να μπορέσει να μάθει κάποιος τα πολύ βασικά. Σε γενικές γραμμές πάντως το παιχνίδι αν δεν το παίξεις δεν πρόκειται να το μάθεις.Είναι πολλά που πρέπει να προσέξει κανείς.Ένα από τα βασικά για εμένα είναι να αρχίσει να παίζει πιο σωστά μόλις μάθει τα πολύ βασικά του παιχνιδιού.Υπάρχουν πάρα πολλοί παίχτες ακόμη και με 10000 παιχνίδια που δεν ξέρουν να παίζουν σωστά. Πως μπορώ να γράψω μερικά tips στο blog;Αν τα γράψω εδώ θα τα βάλετε;
nikitasknpd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) 1.Κοιτα στα ειδικά φύλλα στην αρχή υπάρχει link με φωτο που λες κ εσυ αν δεις (το ξερω οτι είναι δύσκολο να γίνει απόλυτα κατανοητό, αλλά πιστεύω πως με 2-3 αναγνώσεις και προσοχή σε "ασήμαντες" αρχικά λεπτομέρειες που όμως αν παίξεις είναι καθοριστικές, πιστεύω οτι είναι ψιλοπλήρεις για βασικές οδηγίες. 2.Για να στείλεις πράγματα που θα μπουν στο Tips & Tricks καλύτερα στείλτα στο [email protected] (αυτό είναι η επόμενη σελίδα στο πλάνο για να φτιαχτεί) Ανάλογα με το πόσο για αρχάριους ή για προχωρημένους θα είναι τα tips θα μπαίνουν και σε άλλο σημείο της σελίδας 3.Για διορθώσεις στις βασικές οδηγίες, πάλι στείλε στο mail αλλά διευκρίνισε για που είναι οι προσθήκες (αν βαλεις και όνομα θα το βάλω αν θες) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2011 από nikitasknpd
digimyth Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 παίζω και εγώ tichu Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται 4 ρε γ@μώτο και άντε να βρεις τώρα και να θέλουν...
TichuAddicted Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παίδες εδώ έχω βγάλει κάτι δικούς μου κανόνες για Tichu μεταξύ 2 ατόμων. Όποιος τους διαβάσει και έχει διάθεση να μου πεί την γνώμη του ας την postάρει.Thx. Tichu Duo.pdf 1
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αν δεν βρίζεις το συμπαίκτη κάθε φορά που κάνει μαλακία, πώς να ευχαριστηθείς τίτσου?
TichuAddicted Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αν δεν βρίζεις το συμπαίκτη κάθε φορά που κάνει μαλακία, πώς να ευχαριστηθείς τίτσου? Δεν το έκανα ούτε για να καταργήσω ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια ούτε για να βγεί γαμάτο. Απλώς μου την έσπαγε που δεν υπήρχε τρόπος για "1vs1" ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα