nickrgx420s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Kαλησπέρα παιδιά, νέος στο forum άρα δείξτε κατανόηση! Βασικά έχω παρακολουθήσει αρκετές συζητήσεις στο forum για γραφίδες και digitizers και ενδιαφέρομαι να πάρω ένα γιατί με έχει ενθουσιάσει σαν ιδέα. Σκέφτομαι να πάρω κάποιο από τη σειρά Bamboo της Wacom. Έχω ένα θέμα όμως: Σε κανένα από τα posts που είδα στο forum, αλλά ούτε στα sites των e-shops αναφέρεται αν μπορεί να γίνει μετατροπή του χειρόγραφου κειμένου από το digitizer σε ηλεκτρονική μορφή [στο MS word λογικά!] και ειδικά αν μπορεί να συμβεί με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Κυρίως αυτό με ενδιαφέρει σαν ιδιότητα του digitizer! Δεν αναφέρεται γιατί θεωρείται δεδομένο ή απλά δε γίνεται στα "φθηνά" μοντέλα? Ευχαριστώ!
DownUNDERground Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν είναι θέμα γραφίδας, αλλά προγράμματος.Άρα δεν έχει να κάνει με το κόστος του μοντέλου.
nickrgx420s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σ'ευχαριστώ DownUNDERground! Παίζει να γνωρίζεις [ή κανένας άλλος εδώ μέσα] κάποιο τέτοιο software ή κάποιο Digitizer απ'αυτά που "παίζουν" στην αγορά που να συνοδεύεται από τέτοιο πρόγραμμα?
Orifiel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πριν λίγο έλαβα μήνυμα από wacom..αυτή εδώ είναι η αντιπροσωπεία.. http://www.amy.gr/ Τι να τα κάνεις τα ελληνικά πάνω στην γραφίδα.. ? Αν βρεις για παράδειγμα ελληνική έκδοση corel, photoshop, κτλ.. τότε θα έχεις ελληνικά.. η γραφίδα δεν έχει να κάνει με ελληνικά η αγγλικά.. Στείλε ένα μαιλ στην αμυ να δούμε τι θα σου πουν, αν και δεν νομίζω.. Μήπως ψάχνεις digitizer που παίρνουν παραγγελίες τα γκαρσόνια για παράδειγμα η υπογράφουν στα κουριερ???? Ρώτα την ΑΜΥ.. Πληροφοριακά για τους άλλους, η dionic είχε παλιά τα ANTEC κουτιά.. τώρα τα πείρε η ΑΜΥ.. λολ
nickrgx420s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ!! Θα το κοιτάξω το site. Απλά φοβάμαι πως δεν έχετε πιάσει ακριβώς αυτό που θέλω. Μάλλον φταίω εγώ για την ελλειπή περιγραφή! Λοιπόν, θέλω ένα gadget [λογικά τα digitizers θα το κάνουν!] που να γράφω με τη γραφίδα πάνω στο tablet και να μετατρέπει τους χαρακτήρες σε ψηφιακούς. Να γράφω χειρόγραφα "γεια" και να μου το βγάζει στο word ή σε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα σε ψηφιακή μορφή. Κάτι commercial vids που είδα το κάνουν με τα αγγλικά [ π.χ: εδώ ]. Απλά θέλω να γλιτώνω το typing! Αυτά, παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.