Karkabilios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καλημέρα σας.Πριν λίγες μέρες διέλυσα το Proficiency μου και θέλω να βγάλω άλλο. Κοίταξα το site της Ελληνοαμερικάνικης ένωσης ( www.hau.gr) και είδα πως δεν επανεκδίδονται χαμένα ή κατεστραμμένα πτυχία αλλά δίνετε βεβαίωση.Τι λένε τα άτομα!?Αν κάνω αίτηση για άλλο τελικά τί θα μου δώσουν, ένα σαν το κανονικό ή κάνα αντιγραφο και θα τους πάρει ο διάολος;
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Aφου λεει πως δινεται βεβαιωση λογικα αυτο θα ισχυει. Αλλα οπως και να εχει, γιατι σε απασχολει τοσο? Πιστοποιηση των γνωσεων θα εχεις, τι σημασια εχει αν ειναι αντιγραφο ή βεβαιωση τελικα?
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κανονικά σε αυτό το θέμα με το πτυχίο είναι ηλίθιοι οι λόγοι που δε σου επανεκδίδουν δεύτερο πρωτότυπο με τη δικαιολογία "Ας πρόσεχες". Όσο και να το προσέχεις υπάρχουν περιπτώσεις φυσικής καταστροφής, μια φωτιά ή μια πλημμύρα το πιο απλά που δε μπορείς να ελέγξεις. Εφόσον υπάρχει στις σχολές η καταγραφή των αποφοίτων και είναι όλα οκ που θα ήταν το πρόβλημα να επανεκδόσουν; Στο special χαρτί; Φοβούνται την αντιγραφή; Δε μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω και όσες δικαιολογίες άκουσα ήταν παράλογες.Γιατί άλλο να έχεις το κωλόχαρτο Α4 πιστοποίηση κι άλλο το αυθεντικό χαρτί. Δηλαδή θα πρέπει να τα φυλάμε σε χρηματοκιβώτιο;
Ather Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πάντως αν καταστρέψεις το απολυτήριο του λυκείου πχ δεν μπορείς να βγάλεις καινούριο αλλά βεβαίωση, όπως και όταν πήρα πτυχίο στο πανεπιστήμιο γράφει σε ένα σημείο ότι είναι αντίγραφο και ότι το κανονικό φυλάσσεται κάπου. Το σκεπτικό του νόμου (στην περίπτωση του απολυτηρίου υπήρχε και απόφαση δικαστηρίου) δεν τη γνωρίζω. Πάντως σωστά τα λέει ο stormrain, δεν είμαστε για κορνίζες, εδώ τα χρήματα τα έχεις σε μορφή ψηφίων. Στο μέλλον μπορεί να είναι ηλεκτρονικά όλα και να μην υπάρχει χαρτί καν.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γιατί άλλο να έχεις το κωλόχαρτο Α4 πιστοποίηση κι άλλο το αυθεντικό χαρτί. Λες και το αυθεντικό δεν είναι κωλόχαρτο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 κ μενα μου το ειχε κλεψει ενα ταριφας πριν χρονια στην Ελλαδα μαζι με αλλα εγραφα,το Cambridge μου εστειλε πλαστικοποιημενη βεβαιωση που μοιαζει ακριβως σαν το πτυχιο,οποτε κλαιν
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Λες και το αυθεντικό δεν είναι κωλόχαρτο. Ντάξει αν είναι να φτάσουμε στο σημείο να τα μηδενίζουμε όλα, δε ξέρω τι να πω. Αρκετά πτυχία είναι κωλόχαρτα κι μερικά είναι μόνο στην Ελλάδα έτσι. Αν ήταν έτσι να μην σπουδάζει κανένας. Όλοι προλεταριάτο.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν ήταν έτσι να μην σπουδάζει κανένας. Όλοι προλεταριάτο. Μα και αυτοί που σπουδάζουν προλεταριάτο είναι. Προλεταριάτο δεν είναι μόνο η φάμπρικα. Εκπαιδεύονται λίγα χρόνια ώστε να μπορούν να κάνουν κάτι συγκεκριμένο.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γιατί άλλο να έχεις το κωλόχαρτο Α4 πιστοποίηση κι άλλο το αυθεντικό χαρτί. De@th Lord δεν το καταλαβαινω αυτο. Το πτυχιο των αγγλικων (και οποιοδηποτε βασικα) ειναι απλως η πιστοποιηση των γνωσεων που απεκτησες στο Χ αντικειμενο. Αυτο που εχει σημασια ειναι α) να εχεις τις γνωσεις και β) να μπορεσεις τελικα να το αποδειξεις οπου αυτο σου ζητηθει. Οποτε αν το β) γινει μεσω ενος Α4 ή μεσω ενος ιλουστρασιον χαρτιου, τι διαφορα εχει? Δεν μηδενιζω τιποτα, πρακτικα το εξεταζω
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παιδια,λεμε οτι κ η βεβαιωση ιλουστρασιον βγαινει,πολυ χλιδα κ πλαστικοποιημενη.Καλυτερη απο το πτυχιο και πολυ πιο ανθεκτικη.Οποτε κλαιν
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Toξοβολε εισαι σιγουρος? Εμενα μου εστειλαν ενα απλο χαρτι απο το Cambridge πριν κατι μηνες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Toξοβολε εισαι σιγουρος? Εμενα μου εστειλαν ενα απλο χαρτι απο το Cambridge πριν κατι μηνες. Τι,να την σκαναρω δλδ?Λεμε πλαστικοποιημενη κυριλα.Το 2005 που μου το εφαγε ο ταριφας. Α,κ να μην ξεχασω γ@μιεται ο ταριφας οπου κ να βρισκεται αυτη την στιγμη.Που να μην βγαζει μιση κουρσα....
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παιζει να το αλλαξαν τελευταια λογικα.
Karkabilios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δηλαδή εμένα τί θα μου στείλουν όταν κάνω αίτηση κάνα πλαστικοποιημένο κωλόχαρτο(Michigan ECPE);Γ@μώ τα λάδια μου γ@αμώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.