vlpana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Έχω ένα iPhone 3G Και έβαλα Internet από την vodafone υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να ενεργοποιω Οπότε θέλω εγώ το Internet ;;;π.χ στο σπίτι δεν το χρειάζομαι γιατί θα χρησιμοποιω το wifi .ευχαριστώ!!!
nikoskon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Έχω ένα iPhone 3G Και έβαλα Internet από την vodafone υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να ενεργοποιω Οπότε θέλω εγώ το Internet ;;;π.χ στο σπίτι δεν το χρειάζομαι γιατί θα χρησιμοποιω το wifi .ευχαριστώ!!! Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Δεδομένα Οff Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με το HTC desire μου! Κατεβάζεις από το market την εφαρμογή APNdroid του Martin Adamek. Βάζεις το widget της εφαρμογής σε κάποια homescreen σου, και ουσιαστικά έχεις έναν διακόπτη On/Off για τα δεδομένα σου μέσω Vodafone.
Alxnks Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Για το Desire...ρυθμίσεις - ασύρματα δίκτυα και ξετσεκαρεις το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (σύνδεση με το ίντερνετ). Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Για το iPhone exoume Kati??? Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Δεδομένα Οff Ευχαριστώ πολύ! Το έψαχνα και εγώ. Αν και όταν είμαι σπίτι απενεργοποιώ το WiFi και κάνω Sign Out από Facebook και MSN. Βέβαια αν φτάσω κοντά στο όριο των 350MB που είναι το συμβόλαιο μου είναι καλό που μπορώ να το κλείνω τελείως, ώστε να μη μου έρχονται ούτε e-mails. Σήμερα που μίλησα με Vodafone πέρα του ότι όποτε έχω μιλήσει οι υπάλληλοι είναι πολύ ενημερωμένοι, μου είπε πόσα ελέυθερα MB έχω και είχα καταναλώσει λιγότερα από ότι γράφει το κινητό. Μου είπε ότι συμβαίνει αυτό πολλές φορές, είτε να γράφει λιγότερο, είτε περισσότερο. Επίσης για να βλέπουμε πόσα λεπτά μας έχουν απομείνει, αλλά και πόσα sms, προς όλα τα δίκτυα εκτός της Vodafone μπορούμε να καλούμε ή να στέλνουμε ένα κενό sms στο 1284. Μάλιστα ο υπάλληλος μου είπε ότι επειδή χρισημοποιώ iPhone και δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα να στέλνω πατώντας ένα Space. Όταν τελειώνουν τα απεριόριστα δηλαδή τα 1500 λεπτά και 1500 sms, στο 80% σου έρχεται μήνυμα προειδοποίησης και φυσικά και στη λήξη αυτών. Υ.Γ.: Καλό είναι όποιος θέλει να βλέπει αναλυτικό λογαριασμό να κάνει Log In στη σελίδα της Vodafone. Δεν καταλαβαίνω όμως πως γίνεται να έχω κάνει 18μηνο συμβόλαιο και στη σελίδα να μου εμφανίζει Unlimited 45 (12-μηνο).
nikoskon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Η εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone είναι μακράν η καλύτερη. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το MyAccount, κάλεσε ξανά στο 13830 να σου πουν...
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ασε μήπως εχει γίνει κανά λαθος και γλιτώσουμε!!!
nikoskon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Heatspreader μην ξεχνάς πως το τηλέφωνό σου έχει data counter. Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Χρήση -> Δεδομένα κινητού δικτύου τα οποία θα μηδενίζεις(επαναφορά μετρητή) κάθε 1η του μηνός που ανανεώνεται ο όγκος δεδομένων που σου παρέχει το συμβόλαιό σου. Επίσης τα 350ΜΒ που έχεις βάσει συμβολαίου αφορούν συνολική διακίνηση δεδομένων, δηλαδή και Download και Upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.