Προς το περιεχόμενο

Περιεργη εμφανιση στο ιστορικο ie

tool1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χτες ανοιγω το ιστορικο του inernet explorer , στα site που εχω μπει οπως youtube,yahoo κτλ. μου γραφει υπολογιστης.

Το ανοιγω κ βλεπω επικεφαλιδα <p align="cener"></p> κ απο κατω

file:///c:/users/.../Appdata/local//panda%20security/panda%20antivirus%pro/202010%%m/html (οπου ... ακαταλαβιστικα συμβολα)

Οταν εκανα κλικ πανω μου λεει οτι τα windows δεν μπορουν να εντοπισουν το αρχειο.

Τι μπορει να ηταν αυτο ?

Γιατι εβαλε μεσα κ το antivirus ?(εχω panda antivirus 2010)

Δημοσ.

Ίσως κάποια αποθηκευμένη σελίδα του panda. Δεν φαίνεται για κάτι ανησυχητικό.

Το path δηλώνει ότι στο φάκελο local του appdata πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος Panda security που να περιέχει υποφάκελους και αρχεία html.

Πάτρα WINDOWS+R και δώσε για εκτέλεση %appdata% και πάτα ENTER και ψάξε για τον φάκελο Panda security.

Δημοσ.

Τωρα κοιταξα το ιστορικο κ το συγκεκριμενο εχει ξαναεμφανιστει στο ιστορικο ,χτες κ σημερα(ειχα σβησει το ιστορικο του ie ).

Χτες εκανα full scan με panda το κ δεν εντοπιστηκε κακοβουλο λογισμικο.

Προσπαθησα να ακολουθησω το path χειροκινητα αλλα δεν καταφερα να το βρω.

Δε θυμαμαι αυτο να μου εμφανιζοταν στο παρελθον κ εχω panda ενα χρονο σχεδον.

Δημοσ.

Οι φάκελοι αυτοί είναι συνήθως κρυφοί και δεν φαίνονται. Ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις μπορείς να εμφανίσεις τους κρυφούς φακέλους και τους φακέλους συστήματος και να ψάξεις σε βάθος.

Ίσως να είναι κάποιος έλεγχος που έκανε το panda για ενημερώσεις ή ίσως να έστειλε κάποια αναφορά για μολυσμένο αρχείο.

Το path μεταφράζετε ως εξής:

panda security/panda antivirus pro/2010 στον local του appdata (μάλλον έχεις vista ή 7)

Δημοσ.

Ενταξει βρηκα τι ειναι,ειχα το ιστορικο ανοιχτο να δω ποτε θα εμφανιστει.

Οταν βγηκε η διαφημηση της panda να ανανεωσω το antivirus τοτε εκανε την εμφανιση του στο ιστορικο.

(και να απενεργοποιησεις της διαφημησεις μετα απο λιγες ενημερωσεις ενεργοποιουνται απο μονες τους)

thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...