panosflow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδια ψαχνω για ενα mouse ασυρματο γυρω στα 30 ευρω .. Θελω να ειναι ασυρματο οπωσδήποτε και κανονικου μεγεθους (οχι πολυ μεγαλο).. Εχω βαλει στο ματι αυτο (Μ510) Αξιζει?Το εχει κανεις? Επισης και αυτο (Μ310) σε χαμηλοτερη τιμη.. Και αυτο σε microsoft Εχετε καποιο αλλο να προτινετε? Ευχαριστω
Anaisthitos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδια ψαχνω για ενα mouse ασυρματο γυρω στα 30 ευρω .. Θελω να ειναι ασυρματο οπωσδήποτε και κανονικου μεγεθους (οχι πολυ μεγαλο).. Εχω βαλει στο ματι αυτο (Μ510) Αξιζει?Το εχει κανεις? Επισης και αυτο (Μ310) σε χαμηλοτερη τιμη.. Εχετε καποιο αλλο να προτινετε? Ευχαριστω το μ510 το εχει ενα φιλαρακι μου καιρο τωρα και δεν εχει παραπονεθει αλλα ρε συ LOGITECH ειναι μην φοβασαι!!!
eftihios1986 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγω εχω το Microsoft και εως τωρα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Το μονο μειονεκτημα που εχω δει εως τωρα ειναι η μπαταρια που μου κρατησε ενα τριμηνο με αρκετη χρηση (το προηγουμενο που ειχα κρατουσε 6μηνο ανετα)
Kouniados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Logitech M705 στα 37 ευρώ. Πρόσεξε τα χαρακτηριστικά του. Το έχω από 03-03-2010, δεν του έχω αλλάξει ακόμα μπαταρίες, το χρησιμοποιώ κάθε μέρα γύρο στις 12 ώρες λόγο δουλειάς και το πρόγραμμα της logitech μου λέει ότι οι μπαταρίες επαρκούν για ακόμα 773 ημέρες. Απίστευτο? Επίσης σοβαρό είναι ότι το πρόγραμμα όταν πρωτοπήρα το mouse έγγραφε 1100 ημέρες για τις μπαταρίες, και εγώ είπε από μέσα μου ναι καλά. Και σήμερα λόγο του post κάθισα και τα υπολόγισα και βλέπω πως δεν έχει πέσει έξω!!! Έχει φάει τούμπες και δεν καταλαβαίνει τίποτα... Επίσης έχει 2 παραπάνω κουμπιά από το Μ510, ένα για να κάνεις scroll ανελέητα και ένα το οποίο το σετάρεις όπως θες από το πρόγραμμα της logitech. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
panosflow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 H αληθεια ειναι οτι ειμαι αναμεσα στο Μ705 και στο Μ510.. Το Μ705 μηπως ειναι παρα πολυ μικρο και χοντρο?Βολευει στο χερι? Δεν εχω πολυ μεγαλα χερια ..
Kouniados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δεν το λες μικρό, δεν το λες και μεγάλο. Ούτε χοντρό το λες. Βολικό το λες όμως. Αν είσαι από Αθήνα κατέβα στην Στουρνάρη στην Cosmodata να το δεις πριν το πάρεις, αν και πιστεύω οτι μια χαρά θα σε βολέψει.
gRegor86 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ειχα το Μ510 και τωρα εχω το Μ705..Και τα 2 πολυ καλα ποντικια με αριστη συμπεριφορα μπαταριας.. Η αληθεια ειναι το στο χερι με βολεψε περισσοτερο το Μ510 αλλα το 705 εχει στα + το τρικ με την ροδελα οποτε δεν ξερω πιο θα διαλεγα..
gRegor86 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Με το κουμπακι και την ελευθέρωση της ροδελας και άπειρο scrolling...
Kouniados Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 άντε καλά.... ναι sorry μπέρδεψα το μοντέλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.