Προς το περιεχόμενο

C++/qt compiling και ανοίγοντας το Gui

Nightstrike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Καταρχάς δεν έχω καμία γνώση προγραμματισμού, αλλά σκοπεύω να μάθω μέχρι τον βαθμό όπου μπορεί να βοηθήσει για μία εργασία.

Έχω βρει αυτό το "πρόγραμμα" το οποίο είναι opensource και γενικά έχει εργαλεία για την επεξεργασία του ήχου όπως κατάλαβα. Λοιπόν σε πρώτη φάση θέλω να δοκιμάσω το Marpanning το οποίο είναι μία εφαρμογή που βασίζεται στον βασικό κώδικα του marsyas αλλά βασικά είναι σαν demo. Τα files είναι .cpp, .h και ένα CMakeLists.txt Αυτό το πρόγραμμα λέει ότι χρησιμοποιήθηκε για να φτιαχθεί το ui το QT και opengj. Λοιπόν το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το σηκώσω. Ακολουθώ αυτές τις οδηγίες στα Linux ¨εχω φτάσει σε αρκετά καλό σημείο στα Windows όχι και τόσο.

Γενικά καταλαβαίνει κανείς τι πρέπει να κάνω? Είναι κάτι απλό και επειδή δεν το ξέρω ψάχνομαι? Τι κάνω? Ανοίγω το qt κάνω open το .txt μου ζητάει ένα path και μετά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε? Πραγματικά έχω ψαχτεί αρκετά αλλά νιώθω σαν να μην έχω κάποιες βάσεις για να το λειτουργήσω...

Το βασικό που θέλω είναι να ανοίγω το Marpanning, να παίξω με το Gui, να αλλάξω λίγο στον κώδικα τις παραμέτρους, και μετά να το ξαναδοκιμάσω με τις νέες παραμέτρους. Αλλά στο πρώτο δυσκολεύομαι...

Πείτε μου εάν θέλετε κάτι παραπάνω είμαι απεγνωσμένος!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...