Προς το περιεχόμενο

Logitech Z906, o αντικαταστατης των Ζ5500


mainboardER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά θεωρώ ότι ο ήχος είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Δλδ αν ξεφύγεις από το σημείο που υπάρχει εμφανές distortion, πλέον μπαίνει έντονα το προσωπικό στοιχείο. Εγώ πχ έχω ακούσει B&O ηχοσύστημα ακριβότερο από αρκετά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα, και ξενέρωσα τη ζωή μου. Δεν είχαν το βάθος που θα περίμενα ούτε και την ενέργεια. Αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει μόνο για μένα που μου αρέσουν ρυθμοί με χαμηλές συχνότητες και δεν πολυδίνω σημασία στις υψηλές....

 

Ο ήχος και το κομμάτι που αφορά την φυσική του είναι πολύ συγκεκριμένο από εκεί και πέρα υποκειμενικές είναι οι αντιδράσεις που προκαλεί στον κάθε άνθρωπο. Αν αυτό εννοείς, τότε συμφωνούμε. Άλλο πράγμα η ακουστική και άλλο η ψυχοακουστική και προκειμένου κάποιος να επαναλάβει τις ίδιες συναισθηματικές αντιδράσεις σε αυτό το ερέθισμα που ονομάζουμε ήχο, θα πρέπει αυτό το ερέθισμα να παραμείνει το ίδιο για αυτό και μιλάμε για hifi (high fidelity, υψηλή πιστότητα) ώστε το αδύναμο σήμα που φεύγει από την πηγή μας να φτάνει το ίδιο και στα αυτιά μας που για να γίνει αυτό θα περάσει από ενισχύσεις (προενισχυτή/τελικό ενισχυτή), ηχεία, τον χώρο μας και τέλος φυσικά τα αυτιά μας.

 

Από την άλλη, δεν είναι λίγοι οι λάτρεις του βινυλίου που αναγνώριζαν την φθορά των δίσκων τους ως μια ωρίμανση, ως μία επιπλέον πληροφορία που προστίθετο στον ήχο και τον έκανε πιο προσωπικό οπότε και αυτοί δεν αποζητούσαν το hifi αλλά όπως και οι περισσότεροι που κρίνουν από μνήμης ένα άκουσμα και το συγκρίνουν με το σήμα που λαμβάνει το αυτί τους, που έτσι και αλλιώς έχει με τα χρόνια υπόκειται αλλαγές, οπότε και σε ψυχολογικό πλέον επίπεδο αυτό που αποζητούσαν ήταν κάτι διαφορετικό από το hifi και από ένα σημείο και μετά δενόντουσαν περισσότερο με τους δίσκους τους, με την φυσική μορφή τους και όχι τόσο με το περιεχόμενό τους και την πιστή αναπαραγωγή τους στο πέρασμα του χρόνου.

 

Υπάρχουν όμως και πολλοί που θέλουν πιστή αναπαραγωγή του σήματος της πηγής ανεξάρτητα του πως εκείνοι θυμούνται αυτά τα ερεθίσματα και φυσικά το τι είναι σε θέση σήμερα να πιάσει το αυτί τους. Εκεί λοιπόν μιλάμε για hifi και ο άλλος έχει επίγνωση του ότι για να ισοσταθμίσει το σήμα που λαμβάνει σε σχέση με αυτό που θυμάται και που τελικά τον ευχαριστεί ξεφεύγει από το hifi και από ένα σημείο και μετά δεν τον απασχολεί κιόλας γιατί δεν είναι για αυτόν αυτό το ζητούμενο αλλά η προσωπική του ευχαρίστηση και αυτό πρέπει να τονιστεί γιατί αν όλοι όσοι είχαν εμπλακεί μέχρι να φτάσει το μέσο σε εμάς είχαν προσθέσει την υποκειμενική τους διόρθωση/προσαρμογή τελικά σε εμάς δεν θα έφτανε το αρχικό δημιούργημα αλλά κάτι το τελείως διαφορετικό το οποίο και θα διαπιστώναμε στην πράξη σε μία συναυλία για αυτό ξεχώρισα την ερασιτεχνική προσέγγιση που ο καθένας μας έχει το ελεύθερο να κρίνει και να προσαρμόζει τον ήχο στα δικά του δεδομένα και ξεφεύγει από τα όρια της ακουστικής και πλέον συζητάμε για τα ψυχοακουστικά αποτελέσματα που αυτή δημιουργεί και άλλο η επαγγελματική προσέγγιση όπου εκεί τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά όπου πλέον δεν προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες ενός ατόμου, αλλά ενός πολύ μεγαλύτερο συνόλου ατόμων που προφανώς και έχουν διαφορετικές ανάγκες.

 

Όσοι λοιπόν στέκονται επαγγελματικά μπροστά στο hifi, οι οποίοι σαν ποσοστό του ευρύτερου συνόλου είναι πάρα πολύ μικρό, θα δώσουν υπέρογκα ποσά για τις πηγές τους, τους ενισχυτές και τα ηχεία τους και αντίστοιχα θα διορθώσουν τον χώρο τους ώστε αυτό που ξεκινάει από την πηγή να είναι στο μέτρο του δυνατού το ίδιο με αυτό που φτάνει στα αυτιά τους ανεξάρτητα του πως αυτά θα αντιδράσουν και ανεξάρτητα του τι εκείνοι τελικά θυμούνται. Από εκεί και πέρα, για το συντριπτικό ποσοστό του συνόλου μας, που έχει επίγνωση τόσο της αλλαγής που υφίστανται τα αισθητήρια όργανά μας όσο και η μνήμη μας και που δεν είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν ένα χώρο αποκλειστικά και μόνο για ακροάσεις και για προβολές είναι παράλογο να διαθέτουν τα ποσά που απαιτούνται για τα hifi μηχανήματα όταν ούτε υψηλή πιστότητα θα έχουν και τελικά δεν είναι και αυτό το οποίο ζητάνε και θέλουν.

 

Για αυτό μίλησα για brands και pricetags επειδή όσο μεγαλύτερη η τιμή ενός μηχανήματος, τόσο περισσότερα θα βάλουν στην τσέπη από το ποσοστό τους, πουλώντας ένα πολύ ακριβότερο μηχάνημα που και τελικά αδιαφορούν για το που θα εγκατασταθεί ή για το ποιες είναι οι απαιτήσεις του άλλου και το τι ακριβώς ψάχνει. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, καλά κάνει το ευρύτερο σύνολο και ψάχνει για λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του εκεί γύρω στα 500 ευρώ και είναι ευχαριστημένο από την επιλογή τους και δεν έχει καμία σχέση με το μονοψήφιο ποσοστό που αναζητά κάτι τελείως διαφορετικό και που έχει τις γνώσεις, τα βιώματα και την παιδεία να δικαιολογήσει τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα, πολλοί οι νεοέλληνες που έπεσαν στην λούμπα του υπερκαταναλωτισμού απλά και μόνο επειδή κάποιοι επιτήδειοι έπρεπε να πουλήσουν και εκείνοι με την σειρά τους έπρεπε να δείξουν και να φανούν πάλι σε άτομα του ίδιου μορφωτικού/βιωματικού επιπέδου που σε καμία φυσικά περίπτωση το αυτό επίπεδο δεν είναι κατακριτέο από την στιγμή που οι ίδιοι δεν το θεωρούν στατικό αλλά είναι απλά ένα μεταβατικό στάδιο που έτυχε να περάσουν από αυτό. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω ψηνόμουν να το πάρω αλλα με σταματούσε η τιμη αλλα σήμερα έλαβα ενα Mail με κουπονι -40% Logitech!

 

 

Σκεφτομε να αγορασω:

 

http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/8642 (μαζι με το wireless adapter)

 

για 210 ευρο με μεταφορικα μεσα!

 

τι λέτε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα z5500 είναι καλύτερα σαν μεγάφωνα κ κατασκευή του woofer(το οποίο είναι κ μικρότερο στα 906)

γενικά έπεσε πολύ η ποιότητα στα καινούργια,tangbang πριν,no name τώρα...μικρότερο woofer,υποδεέστερες ενισχύσεις!

αν δεν ήταν το κουπόνι στη μέση θα έλεγα Edifier,Κ με το κουπόνι δηλαδή πάλι edifier λέω

http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=12034

αν πάνε για pc δεν το χρειάζεσαι το decoder κ θα έχεις κ καλύτερο ήχο!!

πούλα το το κουπόνι,δεν αξίζουν κ τόσο τα 906

 

EDIT παίρνω πίσω αυτό για τα μεγάφωνα(μονο το μεγάφωνο του woofer είναι αγνώστου ΜΑΛΛΟΝ ταυτότητος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα,

 

Πριν μερικές ώρες αγόρασα το Z906 έναντι €349. Ομολογώ ότι δεν το είχα ψάξει καθόλου. Το είχα μάλιστα αποκλείσει γιατί ήταν πάνω από τα €250-300 που είχα θέσει ως όριο. Πήγαινα για το LG HX806SH των €229 αλλά ακούγοντας μουσική κι από τα δύο, προτίμησα το Z906.

 

Τώρα με έχουν πιάσει οι τύψεις για το αν έπρεπε να ξοδέψω τα παραπάνω για να πάρω τα Z906 ή όχι. Εδώ και 3,5ώρες ψάχνω να βρω λόγους κι αιτίες για το αν πρέπει να κρατήσω τα Z906 ή να τα επιστρέψω και να κάνω refund.

Γενικά δεν είχα ποτέ ούτε home cinema και δεν έχω εμπειρία από συστήματα ήχου. Ούτε έχω "αυτί" για λεπτομέρειες. Θέλω απλά να βλέπω ταινίες, κι εφόσον τις βλέπω σε καλή εικόνα είπα να κάνω κάτι για την ποιότητα του ήχου. Χώρίς όμως να δυναμώνω για να ακούω τους διαλόγους και να χαμηλώνω κάθε φορά που γίνεται έκρηξη. Άντε να ακούμε και καμιά μουσικούλα στο τσακίρ κέφι.

 

Το σαλόνι είναι ένας ενιαιος χώρος 4x8. Ο μισός είναι η τραπεζαρία κι ο άλλος μισός είναι ο χώρος θέασης. H TV είναι στα 2μ από την μπαλκονόπορτα και 6μ από τον άλλον τοίχο. Ο θέασης έχει πίσω και μπροστά (που είναι η TV) τοίχο, αριστερά όλο μπαλκονόπορτα (2πλο τζάμι) και δεξια είναι το άλλο μισό σαλόνι.

Ταινίες παίζω από ένα WD HD-TV Live κι έχω κι ένα PS3. Αν δεν κάνω λάθος θα μπορώ να συνδέσω με HDMI και τα δύο αυτά με την TV για εικόνα και με οπτικές και τα δύο με το Z906 για ήχο.

 

Επειδή γενικά είμαι της άποψης Value for Money (best for the buck που λεει κάποιος πιο πάνω) ήθελα να ρωτήσω όχι τόσο για το αν το Z906 αξίζει τα λεφτά του κι είναι τόσο καλό που φτάνει τα αρκετά ακριβότερα ηχοσυστήματα αλλά κυρίως για το αν το Z906 αξίζει τα λεφτά του ή υπάρχουν άλλα αρκετά φθηνότερα προϊόντα που να φτάνουν το Z906.

 

Εάν λόγω απειρίας και ασχετοσύνης μου επιλέξετε να διαγράψετε το post αυτό, τουλάχιστον στείλτε μου ένα pm αν μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάτι από τα παραπάνω ή να με κατευθύνετε κάπως. οτιδήποτε πληροφορία θα ήταν περισσότερο από ευπρόσδεκτη.

Απλά μετά από 138 posts που διάβασα, πολλά από αυτά ήταν πολύ όμορφά αλλά ειλικρινά δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου. Οι περισσότεροι γράφουν αυτό που πιστεύουν οι ίδιοι και το ευαγγελίζουν σαν ιδανικό για όλους, πράγμα που δεν ισχύει...

Επίσης κατανοώ ότι για πολλούς είναι πάθος και καλά κάνουν και ξοδεύουν όσα χρήματα γουστάρουν...απλά κάποιες φορές οι προτάσεις σας ξεφεύγουν του προϋπολογισμού της μεσαίας ελληνικής τσέπης.

Ευχαριστώ,

Καλή Χρονιά σε όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λιπών .. ολα τα ηχεια για pc 2.1 και 5.1 ολες αυτες οι βλακείες που μας παρουσιάζουν ειναι για πεταμα. με 350 ευρω θα μπορουσες να έπαιρνες ηχεια αυτοενισχυομενα που να μιν ειναι για pc γιατι για pc ειναι φολες και με καλύτερο ηχο

εδω σου δείχνω ενα παραδιγμα για να καταλαβεις τι θέλω να σου πω

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=15132&LANG=GR

με τετοια τυπου ηχεια θα ακους καλύτερο ηχο και πολυ καλυτερα μουσικη που κανουν για υπολογιστη γιατι εχουν και αυτα ενισχυτή μεσα στο ηχειο . τωρα που τα αγορασες δεν πειράζει κρατατα μιν αγχώνεσαι και απο οτι καταλαβα δεν εισαι απαιτητικός ακροατής . :-) αλλα πολύς κοσμος νομίζει οτι με τετια ηχεια θα ακουει καλο ηχο η καλη μουσική ειναι φολες ... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι αλλα τι να τον κανει καποιος το ηχο σε 5.1 δεν λεει και τιποτα . ασε που οταν πας να ακουσεις μουσικη με αυτα τα ηχεια 5.1 για pc ακους ενα μπουμ μπουμ και τιποτα αλλο οι δοριφοροι ισα που ακουγονται και ακουγονται και χαλια..

αν βαλεις αυτα τα ηχεια 5.1 να ακουσεις και δίπλα βαλεις τα ηχεια του τύπου που ανέφερα στο αλλο μηνυμα θα ειναι η μερα με τιν νυχτα στον ηχο.. τι να τον κανεις μετα τα 5.1 ασε που ο περισότερος κοσμος τα περνει για να ακουει μουσικη και οχι για ταινιες και παιχνιδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτείνεις με λίγα λόγια να βάλει κάποιος δύο τέτοια ηχεία μπροστά από τη TV και να βλέπει ταινίες.

Οι ποιότητα του ήχου για ταινίες τόσο με τα Z-906, αλλά και με άλλα 5.1 ηχεία, είναι αξιοπρεπέστατη. Πάντα θα πρέπει να έχουν αποκωδικοποιητές για Dolby Digital, dts, κλπ.

Από τη στιγμή λοιπόν που κάποιος θέλει Home Cinema ή πηγαίνει σε μία έτοιμη φθηνή λύση, όπως αυτή των Z906, LG, κλπ ή πάει σε κάτι πολύ πιο ακριβό με ξεχωριστό ενισχυτή και ηχεία, όπου μπορεί να ακούει και μουσική πολύ ποιοτικά και πιστά.

 

Όταν σε μία πρόταση μπαίνει η λέξη "ταινίες", μιλάμε πάντα τουλάχιστον για 5.1, διαφορετικά μιλάμε για θερινό συνοικιακό κινηματογράφο με δύο ηχεία μπροστά από το πανί.

Αν μιλάμε για μουσική πάμε σε 2κάναλα ή σε 2.1 με υψηλό κόστος.

Και τέλος αν μιλάμε και για τα δύο πάμε σε 5.1 με ακόμα πιο υψηλό κόστος.

 

Ο φίλος ήταν πολύ συγκεκριμένος.

Θέλω απλά να βλέπω ταινίες, κι εφόσον τις βλέπω σε καλή εικόνα είπα να κάνω κάτι για την ποιότητα του ήχου.

 

 

@stavros100

Φίλε Σταύρο το θέμα με την αυξομείωση του ήχου δυστυχώς θα το έχεις. Είναι έτσι φτιαγμένες οι ταινίες που αυτό υπάρχει. Βέβαια με ένα πολύ καλό ηχοσύστημα με δυνατό Center, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα.

Προσωπικά θεωρώ πως η επιλογή που έκανες είναι αρκετά καλή για τους παρακάτω λόγους:

- Έχεις αξιοπρεπή ήχο.

- Πληθώρα ψηφιακών συνδέσεων, όπου μπορείς να συνδέσεις κονσόλα, TV, PC, κλπ.

- Αρκετό όμορφο Design

- και πάνω απ' όλα την άριστη υποστήριξη της Logitech, όπου και μετά τη λήξη της εγγύησης η αντιμετώπισή που έχεις είναι παραπάνω από εξαιρετική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Παιδιά όλα καλά με την Logitech, και εγώ fun της εταιρίας χρόνια τώρα, για τους γνωστούς λόγους... αλλά...

Πήρα και εγώ τα Ζ-5500 πριν 3 χρόνια, στον μήνα μέσα μου κάηκε το λαμπάκι από το control pod, και μετά από 2-3 μήνες βραχυκύκλωνε τελείως το pod, μέχρι που μου έστειλαν καινούργιο set από εξωτερικό.

Αυτή την στιγμή έχω 2 sets τα οποία είναι και τα δύο Off!!! Και όπως φαίνεται πρέπει είναι από το control pod τους.

Είμαι 1 χρόνο εκτός εγγύησης, επικοινώνησα με την εταιρία μέσω e-mail στο εξωτερικό, και μου έχουν στείλει καινούργιο pod (ελπίζω να είναι το Pod το πρόβλημα αυτή την δεύτερη φορά)

Τα σύστημα το πρόσεχα όσο πιο πολύ μπορούσα, έπαιζα δυνατά αλλά ποτέ στο Full, το έχω πάνω στον γνωστό σταθεροποιητή τάσης της APC, και εννοείται οτι έχω ψιλοφρικάρει αυτές τις μέρες, μέχρι να μου έρθει το Pod και να δω τι συμβαίνει...

Μου πρότειναν επειδή είμαι χρόνιος και σωστός πελάτης του για τουλάχιστον 8 χρόνια, ως αντικατάσταση τα Logitech Z906 στην μισή τιμή, κάπου στα 175 Euros, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω.............

Γενικά, δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποιος, αν τα πάω τα δύο ελαττωματικά συστήματα σε κάποιον καλό ηλεκτρονικό, αν διορθώνεται το πρόβλημα ανεξάρτητα αν βρίσκεται στο control pod ή στον ενισχυτή του συστήματος...???

 

Please Heeeelp!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι γνωστό πρόβλημα. Και εμένα δύο φορές μου έχει χαλάσει το συγκεκριμένο.

Την πρώτη φορά ήταν μετά από 10ημέρες και το Multirama μου έκανε αντικατάσταση και τη δεύτερη φορά ήταν μετά από 4 χρόνια και μου έστειλε καινούριο η Logitech.

 

Χτύπα τα καινούρια. Πιο όμορφα είναι, με περισσότερες εισόδους και νομίζω ότι παίζουν παρόμοια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι γνωστό πρόβλημα. Και εμένα δύο φορές μου έχει χαλάσει το συγκεκριμένο.

Την πρώτη φορά ήταν μετά από 10ημέρες και το Multirama μου έκανε αντικατάσταση και τη δεύτερη φορά ήταν μετά από 4 χρόνια και μου έστειλε καινούριο η Logitech.

 

Χτύπα τα καινούρια. Πιο όμορφα είναι, με περισσότερες εισόδους και νομίζω ότι παίζουν παρόμοια.

 

Καινούργιο POD εννοείς οτι σου έστειλε...?

Σου το ξανά παρουσίασε μετά την αλλαγή του δεύτερου?

Και πόσο καιρό τα έχεις μετά την δεύτερη αλλαγή αν επιτρέπεται;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, καινούριο μου έστειλαν. Μάλιστα δεν είχα απόδειξη και δεν μπορούσα να διαβάσω και το Serial Number κάτω από το Sub και ο υπάλληλος μου είπε, "Εντάξει, μην σας κουράζω, πείτε μου απλά την διεύθυνσή σας".

Με ρώτησε επίσης 2-3 φορές αν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα, σε φάση "σίγουρα;", "σίγουρα όλα είναι εντάξει;".

 

 

Logitech... Είναι εγγύηση.

 

Όχι δεν μου το παρουσίασε ξανά. Είναι κοντά ένας χρόνος τώρα.

Αν μου χαλάσει πάλι, δεν θα δεχτώ να μου το αλλάξουν τσάμπα. Θα τους πω να τους το πληρώσω, δεν παίζει δηλαδή. Ντρέπομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, καινούριο μου έστειλαν. Μάλιστα δεν είχα απόδειξη και δεν μπορούσα να διαβάσω και το Serial Number κάτω από το Sub και ο υπάλληλος μου είπε, "Εντάξει, μην σας κουράζω, πείτε μου απλά την διεύθυνσή σας".

Με ρώτησε επίσης 2-3 φορές αν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα, σε φάση "σίγουρα;", "σίγουρα όλα είναι εντάξει;".

 

 

Logitech... Είναι εγγύηση.

 

Όχι δεν μου το παρουσίασε ξανά. Είναι κοντά ένας χρόνος τώρα.

Αν μου χαλάσει πάλι, δεν θα δεχτώ να μου το αλλάξουν τσάμπα. Θα τους πω να τους το πληρώσω, δεν παίζει δηλαδή. Ντρέπομαι.

 

Ναι αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα με το Pod το έχει εμφανίσει σε πάρα πολλούς, οπότε κάτι δεν πάει καλά με την κατασκευή... ;)

Και σε σέβομαι και δεν εκμεταλλεύομαι, αλλά δεν αγοράζουμε τέτοια ηχεία κάθε 3 χρόνια... (θα μου πεις όλες οι άλλες εταιρίες, θα σου έλεγαν πέρασε έστω και Μία μέρα η εγγύηση... Γι'αυτό Logitech!! ;) )

Θα το παραλάβω σε καμιά βδομάδα το νέο Pod και ελπίζω να είναι αυτό...

Σ'ευχαριστώ!!

 

Και να γνωρίζει κάποιος αν γενικά επισκευάζονται σχετικά εύκολα το control pod ή ο ενισχυτής τους σε κάποιον ηλεκτρονικό, ας μου απαντήσει απλά με ένα ναι ή ένα όχι...

 

Thank you guys all!! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

σε μένα αντιθέτως δεν έχει εμφανίσει τπτ πρόβλημα και σε 2 μήνες θα κλείσουν 8 χρόνια από τότε που τα αγόρασα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε μένα αντιθέτως δεν έχει εμφανίσει τπτ πρόβλημα και σε 2 μήνες θα κλείσουν 8 χρόνια από τότε που τα αγόρασα :P

Είσαι περίπτωση και το ξέρεις. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...