xarda Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Είχα κανει μια σύνδεση για ιντερνετ απο την cyta στο σπιτι μου και τωρα αναγκαστικά πρεπει να φύγω.Πρεπει να πληρωσω για ολοκληρο το χρονο που ειναι το συμβολαιο ? Καμία αλλη ιδεα εχετε για το τι μπορω να κάνω ?
xarda Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ναι αλλα και στο αλλο σπιτι εχω ιντερνετ απο cyta!
PETROS13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ναι αλλα και στο αλλο σπιτι εχω ιντερνετ απο cyta! μπορείς να διακόψεις το παλιό και να κρατήσεις το νέο τον υπόλοιπο χρόνο πληρώνεις ή ένα κόστος που φεύγεις από την υπηρεσία και είναι γύρω στα 70 ευρώ?
xarda Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ναι αλλα και το παλιο για να το κανω διακοπή θα πρεπει να εχει ληξει το συμβολαιο.Το εχω βεβαια 3+ χρονια αλλα και αυτο για καθε χρονο ανανεωνετε?
PETROS13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ναι αλλα και το παλιο για να το κανω διακοπή θα πρεπει να εχει ληξει το συμβολαιο.Το εχω βεβαια 3+ χρονια αλλα και αυτο για καθε χρονο ανανεωνετε? από ότι ξέρω σε όλυς τους παρόχους υποχρεωτική δέσμευση έχεις για ένα χρόνο, μετά μπορείς να διακόψεις χωρίς κόστος. αν βέβαια τον τελυταίο έχεις δεχθεί κάποιο δωράκι ( router ή δεν ξέρω τι άλλο) τότε σε κρατάνα για 1 επιπλέον χρόνο.
sam sam Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ρωτα κανενα γειτονα μηπως θελει καμια συνδεση χωρις κοστος ενεργοποιησης... μπορει να τσιμπισει κανεις... αν θελει κανε μεταφορα σε αυτον και αλλαγη στοιχειων κατοχου...
salliara Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ¨ξυπναω¨ το θεμα γιατι εχω παρομοια αποροια. Συμβολαιο cyta και μετακομιση σε αλλη πολη(στη συγκεκριμενη περιπτωση Αθηνα). Μπορω οντως να κανω μεταφορα της γραμμης για οσο διαρκει το συμβολαιο μου? Η εξαρταται απο το "αν εχουνε γραμμες" και τα σχετικα?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ¨ξυπναω¨ το θεμα γιατι εχω παρομοια αποροια. Συμβολαιο cyta και μετακομιση σε αλλη πολη(στη συγκεκριμενη περιπτωση Αθηνα). Μπορω οντως να κανω μεταφορα της γραμμης για οσο διαρκει το συμβολαιο μου? Η εξαρταται απο το "αν εχουνε γραμμες" και τα σχετικα? .κανεις μετακομιση κανονικα.εννοειται οτι θα πληρωσεις παλι τελος ενεργοποιησης.δεν πληρωνεις καποιο προστιμο εφοσον ειναι μεταφορα. λογικα θα εχουν γραμμες.αν δεν εχουν δεν φταις εσυ οποτε δεν νομιζω οτι θα πληρωσεις διακοπη.και εννοειται οπως ειπα και στο αλλο θεμα περιμενεις κανονικα τις 20 ημερες ποσο θελει για να γινει ενεργοποιηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.