Προς το περιεχόμενο

To kazino νικιεται ευκολα εμεις δεν μπορουμε να νικησουμε τον ευατο μας.

ahilleas11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο online-poker (texas hold-em) σε 5-10 blind ένας καλός παίχτης πρέπει να βγάλει περίπου 20€ την ώρα

όλα αυτά μετά από πολύ χρόνο και διάβασμα (και ήττες εννοείτε)

και πρέπει πάντα να σταματάς στα όρια σου, ψυχολογικά αλλά πρωτίστως οικονομικά για να μην κάνουν φτερά σε δυο τρεις παρτίδες ότι έχεις μαζέψει για μήνες

(ναι με καρό του ρηγα έπρεπε να κάνω πάσο με τον χρόνο να πιέζει ασφυχτικά )

αυτά στα μικρά τραπέζια που παίζω (5-10)

για καζίνο ούτε λόγος

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

(ναι με καρό του ρηγα έπρεπε να κάνω πάσο με τον χρόνο να πιέζει ασφυχτικά )

Οταν λες με "καρο"?Εννοεις χρωμα στον παπα προφανως ετσι?Γιατι αν μπορεσες να πας πασο "καρε" του παπα,ευγε...

Δημοσ.

Οταν λες με "καρο"?Εννοεις χρωμα στον παπα προφανως ετσι?Γιατι αν μπορεσες να πας πασο "καρε" του παπα,ευγε...

χαχαχαχα μπα προφανώς flush στο ρήγα είχε :lol: :lol:

Δημοσ.

καρέ και δεν πήγα δυστυχώς

κάνανε φτερά

μακράν το χειρότερο μου bad-beat

Τώρα δεν το σχολιάζω :P

Α βρε guru πάλι δίκιο είχες :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Α,καρε ειχες..Βεβαια θα πρεπει να αναλυσουμε και τι εννοεις ως bad beat, αλλα δεν ειναι επι του θεματοςtongue.gif

Νιωσε λιγη αγαλλιαση με καποιον σε χειροτερη θεση, για φανταζομαι πολυ περισσοτερα απο οσα επαιζες.

http://www.youtube.com/watch?v=xdeNyPxdxBo

..παντως δεν το θεωρεις και ντροπη να χασεις με καρε του K. Μπορεις ανετα να πεις "ημουν ατυχος" και να μην σου πει κανεις κουβενταrolleyes.gif

@karmen

Παιζεις ποκερ ε?Online και live?

Δημοσ.

Ναι και χρόνια. Το Live το έκοψα πέρυσι αν θυμάμαι καλά. Μόνο με φιλαράκια πλέον αν και δεν με ξαναπαίζουν :cry: :devil:

Δημοσ.

με straight flush τα έχασα και το διευκρίνισα για τα δικά μου δεδομένα

*karmen δεν το κατάλαβα το σχόλιο ?

πάντως είμαι on-line τώρα έλα να με βρεις αν θες ;)

Δημοσ.

Την πρώτη φορά που πήγα σε καζίνο για ποκερ τουρνουα, βγήκα 2/41 και κέρδισα 1500 ευρώ.

Δεν ξαναπήγα να παίξω πόκερ σε καζίνο για να μείνω κερδισμένος όσο μπορώ.

Ήμουν τυχερός, έπεσα σε μερικούς άσχετους, πέτυχα και μερικές καλές κινήσεις αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσα να το κάνω κάθε μήνα για να ζώ.

Δημοσ.

Α,καρε ειχες..Βεβαια θα πρεπει να αναλυσουμε και τι εννοεις ως bad beat, αλλα δεν ειναι επι του θεματοςtongue.gif

Νιωσε λιγη αγαλλιαση με καποιον σε χειροτερη θεση, για φανταζομαι πολυ περισσοτερα απο οσα επαιζες.

http://www.youtube.com/watch?v=xdeNyPxdxBo

..παντως δεν το θεωρεις και ντροπη να χασεις με καρε του K. Μπορεις ανετα να πεις "ημουν ατυχος" και να μην σου πει κανεις κουβενταrolleyes.gif

@karmen

Παιζεις ποκερ ε?Online και live?

τα λεφτα θα τα χασεις ομως και αυτο μετραει

• Moderators
Δημοσ.

τα λεφτα θα τα χασεις ομως και αυτο μετραει

Ποιος ειπε το αντιθετο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...