QQTilt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς εννοείς όταν λες βολική? Σε βολεύει να θες να παίξεις 5 το πρωί και να πρέπει να πας να βρεις περίπτερο? Όσο για την ανωνυμία, είσαι ήδη φακελωμένος όσο δε φαντάζεσαι φίλε μου, δε χρειάζεται ν ανησυχείς
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Gio karmen το ψήνω να στήσουμε κανα τραπέζι insomnia αν θέλετε, αν και gio είσαι από Σαλόνικα βλέπω Η pokerstars εχει custom τραπεζια, οπου μπορουν να παιξουν μεταξυ τους οι παιχτες με play chips ή και με real. Φανταζομαι το ξερεις ηδη. Αν ψηνεστε και εχετε ολοι account εκει και βρουμε κοινη ελευθερη ωρα, count me in για online. Εχω φτιαξει ηδη ενα table insomnia.gr να υπαρχει Για live ειμαι λιγακι μακρυα
grigoriou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς εννοείς όταν λες βολική? Σε βολεύει να θες να παίξεις 5 το πρωί και να πρέπει να πας να βρεις περίπτερο? Όσο για την ανωνυμία, είσαι ήδη φακελωμένος όσο δε φαντάζεσαι φίλε μου, δε χρειάζεται ν ανησυχείς Mα δε θα παω στις 5 το πρωι στο περιπτερο... θα εχω αγορασει απο πριν 15 καρτες και θα παιζω οτι ωρα θελω στο σπιτι μου. Δε χρειαζεται να τρεχω στα πρακτορεια, αυτο θα πει βολικη. Παιζεις απο τη καρεκλα σου. Ανωνυμια λεω οσο αφορα το θεμα που συζηταμε, οχι γενικα. Τη καρτα αυτη τη παιρνει οποιος θελει χωρις να δηλωνει στοιχεια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δε χρειαζεται να τρεχω στα πρακτορεια, αυτο θα πει βολικη. Παιζεις απο τη καρεκλα σου. Αν εχεις πιστωτικη ή μια χρεωστικη τρεχεις στα πρακτορεια και δεν παιζεις απο την καρεκλα σου?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δε σε καταλαβα. Εξηγηση, παρακαλω?... O QQTilt προτεινει την πιστωτικη ως λυση για τους x λογους και εσυ προτεινεις την paysafe για τους y λογους, μεσα στους οποιους αναφερεις πως Δε χρειαζεται να τρεχω στα πρακτορεια, αυτο θα πει βολικη. Παιζεις απο τη καρεκλα σου.
pc_admin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Παλιοτερα επαιζα κατα διαστηματα παμε στοιχημα στο internet μικρα ποσα ποτε κερδιζα ποτε εχανα, γενικα μαλλον χαμενος ημουν και σταματησα αφου παρολα τα συστηματα δεν εβγαινα ποτε κερδισμενος Μου ειχαν μεινει 20 ευρω στο λογαριασμο μου και αφου ειχα αποφασιζει να μην ξαναπαιξω ,για πλακα επαιξα σε online ρουλετα που δεν ειχα παιξει ποτε καιεκανα το συστημα κοκκινα -μαυρα με 1 λεπτο του ευρω στο πονταρισμα και διπλασιασμο καθε φορα που εχανα , μεχρι να κερδισω και μετα ξανα αρχιζα απο 1 λεπτο πονταρισμα. ξεκιναω, μερικες φορες κερδιζα ,αλλες εχανα αλλα οσο συνεχιζα ημουν κερδισμενος γιατι οταν κερδιζα ειχα διπλασιασει το ποσο και εβγαζα την χασουρα + κερδος. οπως συνεχιζα λοιπον αρχιζει ..ειχε φτασει στο οριο το πραγραμμα και επρεπε οπωσδηποτε να φαει.να παιζω πχ (με την σειρα ): κοκκινο ,κοκκινο,κοκκινο,κοκκινο,μαυρο και να ερχεται μαυρο,μαυρο,μαυρο,κοκκινο.μετα πχ να παιζω μαυρο μαυρο κοκκινο μαυρο μαυρο και να ερχεται κοκκινο ,κοκκινο μαυρο κοκκινο κοκκινο ,με την σειρα αυτα ετσι. Αυτο να συνεχιζεται ετσι μεχρι τελος.Γιατι 1 φορα αν κερδιζα θα εβγαζα τα χαμενα + κερδος. Οποτε φανταστειτε αυτο να γινεται για ποσα πονταρισματα σερι ξερω γω 50 ,100 φορες .οτι πονταρα ακριβως το αντιθετο να βγαινει
newtech Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 @grigoriou πράγματι η bet365 δίνει απ τις καλύτερες αποδόσεις και σου βάζει και τα χρήματα (όταν κερδίσεις ) γρηγορότερα απ όλους τους άλλους. Το μόνο της μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει πολλούς αγώνες Live. E.. φιλε μου μαλλον καποιο λαθος κανεις.. η B365 ειναι που εχει τα περισοττερα ματς LIVE!!! Παλιοτερα επαιζα κατα διαστηματα παμε στοιχημα στο internet μικρα ποσα ποτε κερδιζα ποτε εχανα, γενικα μαλλον χαμενος ημουν και σταματησα αφου παρολα τα συστηματα δεν εβγαινα ποτε κερδισμενος Μου ειχαν μεινει 20 ευρω στο λογαριασμο μου και αφου ειχα αποφασιζει να μην ξαναπαιξω ,για πλακα επαιξα σε online ρουλετα που δεν ειχα παιξει ποτε καιεκανα το συστημα κοκκινα -μαυρα με 1 λεπτο του ευρω στο πονταρισμα και διπλασιασμο καθε φορα που εχανα , μεχρι να κερδισω και μετα ξανα αρχιζα απο 1 λεπτο πονταρισμα. ξεκιναω, μερικες φορες κερδιζα ,αλλες εχανα αλλα οσο συνεχιζα ημουν κερδισμενος γιατι οταν κερδιζα ειχα διπλασιασει το ποσο και εβγαζα την χασουρα + κερδος. οπως συνεχιζα λοιπον αρχιζει ..ειχε φτασει στο οριο το πραγραμμα και επρεπε οπωσδηποτε να φαει.να παιζω πχ (με την σειρα ): κοκκινο ,κοκκινο,κοκκινο,κοκκινο,μαυρο και να ερχεται μαυρο,μαυρο,μαυρο,κοκκινο.μετα πχ να παιζω μαυρο μαυρο κοκκινο μαυρο μαυρο και να ερχεται κοκκινο ,κοκκινο μαυρο κοκκινο κοκκινο ,με την σειρα αυτα ετσι. Αυτο να συνεχιζεται ετσι μεχρι τελος.Γιατι 1 φορα αν κερδιζα θα εβγαζα τα χαμενα + κερδος. Οποτε φανταστειτε αυτο να γινεται για ποσα πονταρισματα σερι ξερω γω 50 ,100 φορες .οτι πονταρα ακριβως το αντιθετο να βγαινει Φιλε μου καταρχας σε ποια "συστηματα" αναφερεσε? Δεν υπαρχουν σηστηματα.. Το στοιχημα ειναι Μελετη , πληροφοριες και τυχη. Συστημα κοκκινο μαυρο.. μαλιστα.. Φιλε μου αυτα ειναι για μερικους που δεν γνωριζουν. Καταρχας εχει πολλα "συστηματα" που διαφιμιζουν μεσο ιντερνετ. Μπερδευεις το στοιχιμα (οπου ειναι καποιοι ανθροποι και παιζουν ενα αθηλμα) με μια ρουλεττα.. Φυσικα και στην ρουλεττα μπορει να ερθει 100 φωρες σερι κοκκινο! Γιατι? Πολυ απλα γιατι δεν συνδεετε το αποτελεσμα της προιγουμενης μπιλιας με την καινουρια! Ειναι ενα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ παιχνιδι καθε φωρα.. ριχνει την μπιλια.. ερχετε το νουμερο.. τελος.. αλλο παιχνιδι.. γιατι να μην μπορει να ερθει 20χ κοκκινο? Τελος αν σου αρεσει η ρουλεττα γνωμη μου ειναι να παιξεις με LIVE DEALERS ειναι λιγο πιο ανθρωπηνο και δεν παιζει ρολο το ποσα εχεις πονταρει κτλ.. αν θελεις βεβαια να πιστευεις οτι ειναι στημενο και αυτο.. θα σου πω το εξεις. Δεν χριαζετε να κλεψει το καζινο.. ουτος η αλλος εχει 2,70% house edge wins 1⁄37 and loses 36⁄37: −1×36⁄37 + 35×1/37 = −0.0270 Ριξε μια ματια αν θελεις εδω.. και παιξε για το χαβα σου (χωρις λεφτα..) www.123pame.gr(καζινο banners)
grigoriou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 O QQTilt προτεινει την πιστωτικη ως λυση για τους x λογους και εσυ προτεινεις την paysafe για τους y λογους, μεσα στους οποιους αναφερεις πως Σορυ αλλα και παλι δε καταλαβα τι θες να μου πεις:/
newtech Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Σορυ αλλα και παλι δε καταλαβα τι θες να μου πεις:/ Οτι με μια χρεωστικη θα εχεις την ανεση να παιζεις οποια στιγμη θελεις.. Επισεις αν δεν θελεις να φενονται οι κινισεις κτλ.. η φωβασει.. καντην register μεσω moneybookers οπου ολες οι εταιριες την υποστιριζουν κ εχεις το κεφαλι σου ησηχο! Ειναι κατι σαν INTERNETIKH τραπεζα που μαλιστα σου βγαζουν και καρτα και μετα απο ολα τα ΑΤΜ κανεις αναληψη η στελενεις πισω στον GR λογαριασμο σου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Σορυ αλλα και παλι δε καταλαβα τι θες να μου πεις:/ Houston we have a problem.
QQTilt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Newtech όταν λέω ότι δεν έχει πολλούς αγώνες live εννοώ ότι δε μπορείς να δεις τον αγώνα, όχι δε μπορείς να στοιχηματίσεις Houston we have a problem. Έχω πεθάνει ρε Δηλαδή φίλε Γρηγορίου σου φαίνεται πιο λογικό να σκάσεις στον περιπτερά ν αγοράσεις 10 prepaid παρά να βγάλεις μια χρεωστική? Επίσης και με την χρεωστική/πιστωτική απ τον καναπέ παίζω, όπως και συ με την paysafe. Όσον αφορά το θέμα της ανωνυμίας άκουσες ήδη τη λύση και γι αυτό. Αν θες ν αγοράσεις με τα κέρδη ξέρω γω ένα κινητάκι από κάποιο site, θα το πάρεις με 25 paysafe απ τον περιπτερά?
newtech Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Newtech όταν λέω ότι δεν έχει πολλούς αγώνες live εννοώ ότι δε μπορείς να δεις τον αγώνα, όχι δε μπορείς να στοιχηματίσεις Έχω πεθάνει ρε Δηλαδή φίλε Γρηγορίου σου φαίνεται πιο λογικό να σκάσεις στον περιπτερά ν αγοράσεις 10 prepaid παρά να βγάλεις μια χρεωστική? Επίσης και με την χρεωστική/πιστωτική απ τον καναπέ παίζω, όπως και συ με την paysafe. Όσον αφορά το θέμα της ανωνυμίας άκουσες ήδη τη λύση και γι αυτό. Αν θες ν αγοράσεις με τα κέρδη ξέρω γω ένα κινητάκι από κάποιο site, θα το πάρεις με 25 paysafe απ τον περιπτερά? Ετσι το βλεπω και εγω... Ειναι τελειος μη πρακτικο και για τα κερδη. Παρε μια κανονικη καρτα φιλε μου.. χρεωστικη η προπλιρομενη.. ρωτα την τραπεζα σου αν επιτρεπει συναλαγες gaming. (ξερω οτι η ALPHA BANK k to TT δεν τα επιτρεπουν). Κανε την REGISTER στο MONEYBOOKERS.COM και με ασφαλεια/ανονυμια βαζε και βγαζε λεφτα!
QQTilt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Newtech όποτε λάβεις θα μου πεις ποια πλατφόρμα χρησιμοποιεί το Poker.gr και ποια η Pokerstars? Γενικά για το Poker.gr τι ακούς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.