Προς το περιεχόμενο

Πλάκα κάνεις

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοείται ότι εχει απειρη πλακα αλλα...

υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν είναι στημένο?

μηπως και οι οικογενειακές ιστορίες είναι αληθινές?

Νταξ, είναι σαν να συγκρίνουμε 2 ανόμοια πράγματα.

Οι οικογενειακές ιστορίες, κάνουν μπαμ ότι είναι στημένες, και μπορείς να το καταλάβεις από το στήσιμο πλάνων, μέχρι και τους διαλόγους - σενάριο - ηθοποιούς.

Το ένα είναι φάρσες, που στημένες και να 'ναι, μερικές από αυτές είναι αρκετά επιτυχημένες, καθώς και οι αντιδράσεις από αυτούς που τις πατάνε.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοείται ότι εχει απειρη πλακα αλλα...

υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν είναι στημένο?

μηπως και οι οικογενειακές ιστορίες είναι αληθινές?

Δηλαδη ας πουμε δεν παιζει με τιποτα το σεναριο απλα να εχει πεσει εντιτ προκειμενου να πλαισιωσει τις φαρσες το καναλι σε εκπομπη της μισης ωρας ε?

Δημοσ.

Δηλαδη ας πουμε δεν παιζει με τιποτα το σεναριο απλα να εχει πεσει εντιτ προκειμενου να πλαισιωσει τις φαρσες το καναλι σε εκπομπη της μισης ωρας ε?

Τωρα τα παραλες...

Δημοσ.

την κοπελα με το στρινγκ την εχω ξαναδει.Οπως και τον μπουλη με την μαμα του.το ιδιο λεει και ο αδερφος μου.

Πρεπει να εχουν ξαναπαιξει και σε αλλες εκπομπες/σοου και τους ανακυκλωσανε ως συνηθως.

Νομιζω στο Love Bites πρεπει να τους εχω πετυχει.Για να τσεκαρω την εταιρεια παραγωγης στα 2 παιχνιδια.

Δημοσ.

Νταξ, είναι σαν να συγκρίνουμε 2 ανόμοια πράγματα.

Οι οικογενειακές ιστορίες, κάνουν μπαμ ότι είναι στημένες, και μπορείς να το καταλάβεις από το στήσιμο πλάνων, μέχρι και τους διαλόγους - σενάριο - ηθοποιούς.

Το ένα είναι φάρσες, που στημένες και να 'ναι, μερικές από αυτές είναι αρκετά επιτυχημένες, καθώς και οι αντιδράσεις από αυτούς που τις πατάνε.

οι οικογενειακες ιστοριες γραφουν οτι ειναι αναπαρασταση.(το γραφαν απο την αρχη "Στόχος του προγράμματος είναι να δείξει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας, να παρουσιάσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπ"

οι "πλακα κανεις" θεωρουν τον κοσμο τοσο κοιμισμενο(ενταξει οι περισσοτεροι ειναι:P) οτι το περνανε για αληθινες πλακες..

οι ηθοποιοι θαρρω(:P) πως εχουν καλεστει απο προηγουμενες οντισιονς για αλλες εκπομπες...οπως γινοταν και στο taxi του mega που και εκει το σεναριο ελεγε οτι παιρνουν αγνωστα ατομα απο τον δρομο!

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειναι τοσο στημενα οσο ολοι υποστηριζεται σα να ησασταν της παραγωγης.

Στο Taxi Girl του μεγκα δηλωσε συμετοχη στο μεγκα μια φιλη.Οταν ηρθε η σειρά της ή οταν κληρώθηκε, της ειπαν να εισαι σε εκεινο το δρομο ταδε ωρα και θα σε παρουμε με το ταξί να παίξεις.

Το μονο στημένο(ας το πω ετσι) ήταν το απο που θα τη παρουν και που θα την αφήσουν.

Δυστυχως δε κερδισε κάτι.

Δημοσ.

καπου εχω ξαναδει τον αλβανο που παιζει το ζευγαρι με την ξνερωτη γκομενα αρα και εγω λεω οτι ειναι στημενο τωρα... αλλα και παλι βγαζει γελιο

Δημοσ.

εγω παντως, ολως τυχαιως, μαζι με τη παρεα μου παιξαμε κομπαρσοι σε ενα επεισοδιο. ειναι σε αυτο που καθεται ενα ζευγαρακι στο Ολυμπικο (καφετερια στο ΣΕΦ) και η κοπελα ειναι μιλημενη, μιλαει με γαβ, τρωει αηδιαστικα ενα κλαμπ σαντουιτς και του κανει προταση γαμου. σε αυτο το επεισοδιο, στο φοντο φαινεται μια μεγαλη παρεα που καθεται μπροστα στο τζακι και ειναι ενα club στο οποιο συμμετεχω και κοβουμε πιτα. η πλακα ειναι οτι κανεις μας δεν πηρε πρεφα οτι γυριζεται εκπομπη. μονο ενα παιδι μου ειπε "ρε μλκ εχω κανει νοημα 3 φορες στη σερβιτορα και αυτη με γραφει" και ηταν η σερβιτορα του τηλεπαιχνιδιου που δεν εξυπηρετουσε αλλα τραπεζια προφανως... πολυ γελιο!! εγω ειμαι αυτος με το μπλε φουτερ..!! επεισοδιο 23/3/2011 νομιζω...

Δημοσ.

εμετικη εκπομπη.ξεφτιλιζονται οι ανθρωπινες σχεσεις με σκοπο να γινει τηλεθεαση και καποιοι να βγαλουν λιγα ψωροευρο.παρομοια εκπομπη με την " στιγμη της αληθειας",big brother ,κτλπ.αυτη ειναι η λεγομενη trash tv.

υγ.και εγω κανω χαβαλε και καραγκιοζλικια αλλα δεν τα βγαζω στην τβ.κατι πρεπει να κραταμε και για την παρτη μας.ελεος δηλαδη....

σημεια των καιρων.

Δημοσ.

εμετικη εκπομπη.ξεφτιλιζονται οι ανθρωπινες σχεσεις με σκοπο να γινει τηλεθεαση και καποιοι να βγαλουν λιγα ψωροευρο.παρομοια εκπομπη με τον "ορο της αληθειας",big brother ,κτλπ.αυτη ειναι η λεγομενη trush tv.

υγ.και εγω κανω χαβαλε και καραγκιοζλικια αλλα δεν τα βγαζω στην τβ.κατι πρεπει να κραταμε και για την παρτη μας.ελεος δηλαδη....

σημεια των καιρων.

δηλαδη το προβλημα σου ειναι οτι τα δειχνουν στην τηλεοραση και παιρνουν λεφτα ενω οταν εσυ εγινες ρομπα δεν πηρες τιποτα...

Δημοσ.

δεν ειπα αυτο.ειπα οτι σημερα στο βωμο του χρηματος τα παντα ξεπουλιωνται.δεν μπορεις να πουλας τις προσωπικες στιγμες σου.τις πλακες και οτι κανεις με τους δικους σου τα κρατας για σενα.δεν τα πουλας.δεν ειναι εμπορευσιμο ειδος οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων.αυτο που γινεται σημερα στην τβ δειχνει οτι πιασαμε πατο.

εμμεσως το παραδεχεται και ο ιδιος ο παρουσιαστης της εκπομπης.δες απο το 41:29 εως 42:30 της πρωτης εκπομπης τι εννοω. http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=b_qx_k_k_f%24z0_po%3d τα δικα του μυστικα δεν τα λεει on air αλλα να καθεται να βλεπει τα μυστικα των αλλων δεν τον πειραζει,σιγα τωρα,δε βαριεσαι, ασε τους να ξεφτιλιστουν λεφτα θα βγαλουμε,δουλεια ειναι... ο νοων νοητω.

υγ,δεν εχω κατι προσωπικο με την συγκεκριμενη εκπομπη αλλα γενικα με την trash tv.

Δημοσ.

εμετικη εκπομπη.ξεφτιλιζονται οι ανθρωπινες σχεσεις με σκοπο να γινει τηλεθεαση και καποιοι να βγαλουν λιγα ψωροευρο.παρομοια εκπομπη με τον "ορο της αληθειας",big brother ,κτλπ.αυτη ειναι η λεγομενη trush tv.

σημεια των καιρων.

1)Ειναι "Στιγμη της αληθειας"

2)Ειναι "Trash TV"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...