Προς το περιεχόμενο

Πλάκα κάνεις

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Ειναι "Στιγμη της αληθειας"

2)Ειναι "Trash TV"

δικιο εχεις .μπερδευτικα.ευχαριστω.κατσε να το διορθωσω

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στημενο ή οχι, το θεμα ειναι οτι εγινε κακογουστο και οι "πλακες" εχουν να κανουν με αηδιες και αφορουν προσωπικες στιγμες κατι το οποιο κανει την εκπομπη reality-κλειδαροτρυπας. Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μια εκπομπη με εξυπνες φαρσουλες, ευρηματικες και χωρις να προσβαλλουν τη νοημοσυνη των εμπλεκομενων αλλα και των τηλεθεατων.Βεβαια απο ελληνικη tv τι να περιμενει καποιος.Παει γαντι με ολα τα υπολοιπα σε αυτη τη χωρα.Επισης προσεξα οτι οι "σεναριογραφοι" ειναι 2 γυναικες.Μαλιστα.Μαλλον θα επρεπε να ντρεπονται για αυτο το αποτελεσμα.

Δημοσ.

καλα μην νομιζεις οτι και στο εξωτερικο εχουν καλυτερη τηλεοραση.τα ιδια και ισως και χειροτερα.

η βασικη διαφορα ομως ειναι πως μαζι με τα σκουπιδια παραγουν και προβαλλουν πολυ ποιοτικο υλικο για ολο το δημογραφικο ευρος του τηλεοπτικου κοινου.στην ελληνικη τηλεοραση το 90% που παραγεται και προβαλεται ειναι σκουπιδια.

Δημοσ.

νομίζω ότι επαναλαμβάνονται οι πλάκες, δεν έχει πλέον ενδιαφέρον

Oντως μετα απο λιγο αρχιζει και κατανταει κουραστικο/ανιαρο...

Δημοσ.

Oντως μετα απο λιγο αρχιζει και κατανταει κουραστικο/ανιαρο...

Ναι αλλά είδατε κάτι βυζάρες που είχε η τύπισσα στην τελευταία φάρσα χτες;

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα θεος,ναι!αλλα θα συμφωνησω κι εγω ως προς την επαναληψιμοτητα-->βαρεμαρα

Δημοσ.

o τυπος εμενα μου φανηκε οτι την ειχε σκυλοβαρεθει και ηθελε να χωρισουν φαση, ενω αυτη σκεφτοταν τον γαμο, ολα τα λεφτα οι εκφρασεις του

Δημοσ.

Αυτη η τελευταια φαρσα ηταν και η πιο ρεαλιστικη που εχουν δειξει οσο αφορα τις αντιδρασεις.

Δημοσ.

πωπω ναι!!! εχεις απολυτο δικιο..!! κολαση λεμε..!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...