Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά από ιο!

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια βοηθηεια.ξαφνικα εκει που κατεβασα ενα αρχειο βασικα τον chronium μου εβγαλε απειλη το antivuris και το διεγραψα.μετα απο λιγο ειδα οτι ο cpu ηταν πανω απο 50% load χωρις να κανω τιποτα.ανοιξα την διαχηρηση εργασιων και εχει 2 διεργασιες που λεγονται Dr web anti for windws 2011 .εκανα επανεκινηση και τωρα δεν μου ξεκιναει το antivirus και το κεντρο ασφαλειας.καποια βοηθηεια?

Δημοσ.

Εκκίνηση με ασφαλή λειτουργία με δίκτυο, κατέβασμα των:

SuperAntispyware Portable (free)

Malwarebytes Anti-malware (free)

Αυτά τα δύο update και σκανάρισμα.

Hitman Pro (στο τέλος αυτό, πολύ γρήγορο σκανάρισμα, κάνεις ενεργοποίηση για 15 μέρες).

Λογικά θα καθαρίσεις. Πάντως κάνε αυτά και βλέπουμε.

Δημοσ.

εβαλα το mylwarebytes βρηκε καποια μολθσμενα στο μητρωο αλλα τιποτα.εκανα ξανα εγατασταση το antivirus και δεν με αφηνει να το ανοιξω επισης ,ειχα μπει πριν στην διαχηρηση εργασιων ειδα που βρισκεται η διεργασια και την διεγραψα αν αυτο σου λεει κατι.και τωρα δεν εμφανζει στην διαχηρηση αυτην την διεργασια.

Δημοσ.

βάλε και το spybot και τσέκαρε την εκκίνηση των προγραμμάτων σου μήπως ξεκινάει τίποτε ύποπτο μαζί με τα windows.

Δημοσ.

εχω το mse παλι τιποτα δεν εγινε.στη διαχειρηση εργασιων δεν εχει καποια παραξενη διεργασια.οπως ειπα το mse δεν μου το ανοιγει εχει απενεργοποιηθει το κεντρο ασφαλειας και ο windows defender

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...