giannis22k Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 μια βοηθηεια.ξαφνικα εκει που κατεβασα ενα αρχειο βασικα τον chronium μου εβγαλε απειλη το antivuris και το διεγραψα.μετα απο λιγο ειδα οτι ο cpu ηταν πανω απο 50% load χωρις να κανω τιποτα.ανοιξα την διαχηρηση εργασιων και εχει 2 διεργασιες που λεγονται Dr web anti for windws 2011 .εκανα επανεκινηση και τωρα δεν μου ξεκιναει το antivirus και το κεντρο ασφαλειας.καποια βοηθηεια?
flik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εκκίνηση με ασφαλή λειτουργία με δίκτυο, κατέβασμα των: SuperAntispyware Portable (free) Malwarebytes Anti-malware (free) Αυτά τα δύο update και σκανάρισμα. Hitman Pro (στο τέλος αυτό, πολύ γρήγορο σκανάρισμα, κάνεις ενεργοποίηση για 15 μέρες). Λογικά θα καθαρίσεις. Πάντως κάνε αυτά και βλέπουμε.
giannis22k Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 εβαλα το mylwarebytes βρηκε καποια μολθσμενα στο μητρωο αλλα τιποτα.εκανα ξανα εγατασταση το antivirus και δεν με αφηνει να το ανοιξω επισης ,ειχα μπει πριν στην διαχηρηση εργασιων ειδα που βρισκεται η διεργασια και την διεγραψα αν αυτο σου λεει κατι.και τωρα δεν εμφανζει στην διαχηρηση αυτην την διεργασια.
kostas^^ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ποιο antivirus ειχες κ δεν μπορεσε να σου το διαγραψει? το malwarebytes ειναι πολυ καλο..avira βαλε ή mse ή avast!
varemarious Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 βάλε και το spybot και τσέκαρε την εκκίνηση των προγραμμάτων σου μήπως ξεκινάει τίποτε ύποπτο μαζί με τα windows.
giannis22k Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 εχω το mse παλι τιποτα δεν εγινε.στη διαχειρηση εργασιων δεν εχει καποια παραξενη διεργασια.οπως ειπα το mse δεν μου το ανοιγει εχει απενεργοποιηθει το κεντρο ασφαλειας και ο windows defender
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.