Jimakos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καλημέρα ...έχω ένα μικρό πρόβλημα με ένα σημείο στο μπάνιο (νυπτήρας).Συγκεκριμένα έχει φουσκώσει λίγο το πλαϊνό του επίπλου του νυπτήρα (ξύλο) , προφανώς λόγω υγρασίας ή νερών που έπεσαν.Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι αν υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω ,χωρίς αντικατάσταση φυσικά.Σίγουρα θα προσέχω περισότερο απο δω και στο εξής !!!
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν υπάρχει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις να στεγνώσει καλά, και μετά με κάποιον τρόπο να το αδιαβροχοποιήσεις για να μην ξαναμουσκέψει.
Jimakos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 το φοβόμουνα ότι δεν γιατρεύεται!!! όπως και να χει σε ευχαριστώ φίλε leftermann για την απάντηση...
Alxnks Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Υπάρχει τρόπος να ελαττωσεις μια τέτοια ζημιά αλλά μόνο αν το ξύλο είναι ακόμα υγρό. Θα πρέπει να το σφιξεις καλά με ειδικούς σφιγκτηρες, να το στραγγιξεις ουσιαστικά (θα χρειαστεί να σφιξεις λίγο παραπάνω μετά από λιγο, που θα έχει φύγει λίγο νερό) και να το αφήσεις να στεγνώσει έτσι. Το εχω κάνει αυτό με επιτυχία στο παρελθόν και η ζημιά σχεδόν δεν φαίνεται καν. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Jimakos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 θα το δοκιμάσω Alxnks μήπως το σώσω!!! όχι τίποτα άλλο είναι ενός μήνα έπιπλο!!!
xpapias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Επειδή την έχω πατήσει και εγώ. Αδιαβροχοποίηση πως γίνεται? (Ελπίζω να μη γυαλίζει μετά βέβαια, εεε)
apd453 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Θα πας να ζητήσεις βερνίκι θαλάσσης. Έχει ματ, γυαλιστερά, satin. Θα σου που στο κατάστημα περί γυαλόχαρτα κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.