The_Judas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εταιρία που να παρέχει υπηρεσίες web space και κατοχύρωσης domain; Οι τιμές που περίπου κυμαίνονται για να ξέρω; Επίσης, παίζει ρόλο αν θα είναι οι σερβερ της εταιρίας στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα;
NiKoS WSN Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εταιρία που να παρέχει υπηρεσίες web space και κατοχύρωσης domain; Οι τιμές που περίπου κυμαίνονται για να ξέρω; Επίσης, παίζει ρόλο αν θα είναι οι σερβερ της εταιρίας στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα; Τσέκαρε αυτήνπολύ καλή, άλλη μία... Οι τιμές είναι ανάλογες με το τι θες, πως το θες και αν είναι καλό... Ελληνική εταιρία λεφτά κινούνται στην Ελλάδα Ξένη εταιρία αλλού λεφτά, από θέμα ταχύτητας στους server δεν ξέρω αλλά στα πλαίσια της λογικής δεν θα αργούν κι'όλας
piranhagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω δύο σίτε σε αυτή εδώ Με ελληνικό support (τουλάχιστον όταν ήθελα βοήθεια)
NiKoS WSN Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω δύο σίτε σε αυτή εδώ Με ελληνικό support (τουλάχιστον όταν ήθελα βοήθεια) Πρέπει να βάλεις κανονικά την διεύθυνση όχι απλά xtreemweb.net θέλει και http:// κλπ με λίγα λόγια η διεύθυνση
piranhagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 κατι δεν πήγε καλά στο copy paste !!! αλλά έχει δίκιο
dimitris_pa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω δύο σίτε σε αυτή εδώ Με ελληνικό support (τουλάχιστον όταν ήθελα βοήθεια) υπαρχουν κρυφες χρεωσεις ? θελεις να μας πεις τα site σου για να δουμε αν μπαινει με ταχυτητα ?
piranhagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Web Site 1 Web Site 2 Τα Site είναι Static και ότι τίποτα ιδιαίτερο Τα Site Υπάρχουν Χρόνια (Το πρώτο, το δεύτερο είναι για κάποιον οικογενειακό φίλο)
thrylosthyra7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 εγώ έχω στη webhostingpad.com φίλε...αρκετά καλή και οικονομική...και με εξαιρετικό support....
piranhagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 εγώ έχω στη webhostingpad.com φίλε...αρκετά καλή και οικονομική...και με εξαιρετικό support.... 1,99$ σε περίπτωση Πενταετής Σύμβασης !!! (Πολύς Καιρός και Επικίνδυνες Εποχές) Βέβαια πολλές Παροχές Support ? Και αν έχεις κάποιο site να μα δείξεις
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 υπαρχουν κρυφες χρεωσεις ? θελεις να μας πεις τα site σου για να δουμε αν μπαινει με ταχυτητα ? Τώρα που είπες κρυφές χρεώσεις πρόσεχε μικρά γράμματα,αστερίσκους κλπ γιατί πολλές φορές υπάρχουν τιμές χωρίς φπα κλπ
The_Judas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τις μελετήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.