Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με UPS

Mortis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α να ξέρεις ότι καλό είναι μια φορά το μήνα ή δίμηνο να θυμάσαι να ξεφορτίζεις τελείως τη μπαταρία και να την ξαναφορτίζεις πλήρως.Βοηθάει στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δεν ισχύει αυτό σε Lead Acid μπαταρίες.

Δημοσ.

το εχω ακουσει και εγω αυτο για τις μπαταριες.δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο η οχι αλλα κοπος δεν ειναι :P

Δημοσ.

Λοιπον μολις δοκιμασα να βγαλω την πριζα του ups. Το αποτελεσμα ηταν να κλεισει το pc... Παρολα αυτα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οταν το χα ξαναδοκιμασει δεν ειχε κοπει. Οποτε, σε τι συμπερασμα οδηγουμαστε? (Παω για υπνο και γω, καληνυχτα, τα λεμε αυριο!)

Δημοσ.

αν κλεινει το pc η το ups εχει θεμα η η μπαταρια εχει παραδωσει πνευμα αν ηταν ξεχασμενο σε καμια αποθηκη..η τα εχεις συνδεσει λαθος:P

Δημοσ.

Πανω στο ups εχω συνδεσει μια πριζα που ερχεται απο ενα πολυμπριζο που εχει ολες τις πριζες του υπολογιστη. Επισης, πανω στο ups εχω συνδεσει το router και τα ηχεια. Τι λαθος μπορει να χω κανει?

Δημοσ.

Στερεοφωνικο εχω πανω και ειναι κλειστο. Εκτυπωτη δεν εχω και βασικα δεν νομιζω να ναι θεμα υπερφορτωσης αν το πας εκει (στο ups παντως λεει 8% load).

Δημοσ.

στην συνδεση δεν εχεις κανει κατι λαθος.απλα σιγουρεψου για κατι.σε πολλα Ups υπαρχει πριζα εξοδο πανω στο Ups Που ειναι surge only και δεν παιρνει απο την μπαταρια .συνηθως εκει βαζεις κατι που ειναι βαρυ.πχ εκτυπωτη Laser για να κανει μονο surge protection(σαν πολυπριζο ασφαλειας)

σιγουρεψου οτι δεν ειναι εκει.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα. Ειδες για να ειμαι ασχετος απο ups? Ποτε μου δεν ειχα χρησιμοποιησει και τωρα αρχιζω και μαθαινω γι αυτο σορρυ... :P Εχει 3 πριζες που λεει surge και 3 που λεει surge + battery. Εγω το pc το χα στο surge (βασικα ισα που φαινονται τα γραμματα και δεν το προσεξα)...

Α και στο οτι το ειχα ξαναδοκιμασει αυτο με το να το βγαλω απ την πριζα το ups το χα οντως κανει, αλλα το pc ηταν σε αλλη πριζα!!!!!

Ευχαριστω πολυ φιλαρακι :)

Αφιερωμενο σε σενα...

http://www.youtube.com/embed/iCnvd5_Q7gQ

Κρατα αυτο το στιχακι:

Με τις γυναίκες ήσουνα πάντα ο σούπερ γκούφι

και τώρα σε φωνάζουνε μαγκούφη

κι αν όλες σε αφήσανε σε κυνηγάει μια

η αιώνια η γκαντεμιά

Δημοσ.

χαιρομαι που επαιξε.thanxs για το τραγουδι.το ηξερα το τραγουδι αλλα δεν θυμομουν οτι ελεγε αυτο για τον super goofy.χαχα.θεος εισαι.thanxs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...