Προς το περιεχόμενο

Τι γνώμη σας για το site

Dr Marley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορυμ

Ετοιμάζω ένα καινούργιο site θα ασχολείται με τα games θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ..

εδω

• Moderators
Δημοσ.

Οπως ειπα και στο status, διορθωσε τα ορθογραφικα σου, χτυπανε ασχημα σε καποιον που ερχεται πρωτη φορα στο site, ποσο μαλλον αν αποσκοπεις σε πελατες για διαφημισειςwink.gif

Kατα τ αλλα, το προτιμω απο την ολοασπρη προηγουμενη εκδοση, κατι πιο σκουροχρωμα προσωπικα θα μου αρεσε περισσοτερο.

Δημοσ.

Όπως σου είπα και στο προφίλ σου θέλω πι μεγάλα, έντονα κλπ τα γράμματα και το background που μένει σταθερό μετά κουτάκια ανεξάρτητα πάνω κάτω δεν μου αρέσει... επίσης κάνε πιο gaming τα κουμπία... Μια ιδέα που θα σου πρότεινα είναι σκούρα χρώματα με sci-fi εικόνες για να μοιάζει gaming και όχι sims...

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορυμ

Ετοιμάζω ένα καινούργιο site θα ασχολείται με τα games θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ..

εδω

1ον το banner άσχετο με το θέμα , και πολυ μεγάλο (καλο θα ήταν να το μικρυνεις στα 7/8 του τρέχον τουλάχιστον)

2ον η δομή του μου φαίνεται λίγο ανορθόδοξη , το μενού δεν θα βολεύει τους περισσότερους χρήστες , εγώ θα το έβαζα κάτω απο το banner ή εναλακτικα τέρμα αριστερά

3ον το background αλλαγή οπωσδήποτε.

4ον τα στοιχεία που δεν είναι ευθυγραμμισμενα , ευθυγραμμιση (το σκοτωσα;) , στο μενού αυτά τα λευκά που περισσεύουν στις άκρες άμα μπορείς βγάλτα

5ον καλο θα ήταν να φέρεις τα κουτάκια ποιο κοντά μεταξύ τους, κάποια έχουν μεγάλες αποστάσεις κάποια αλλα όχι

Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη ορέξη να έχεις :) , τσέκαρε το gameover.gr να πάρεις ιδέες , πρέπει να βρεις ένα ζωντανό background , προς το παρόν μου θυμίζει site για γραφείο τελετών :D

Δημοσ.

Στο χειρουργείο γρήγορα δηλαδή η 0.0.0.1 πάμε να βγάλουμε την 0.0.0.2v :rolleyes: Αύριο όμως κουράστηκα σήμερα :-D

Δημοσ.

Αυτο μάλιστα , 100 φορές καλύτερο .. Το μόνο που θέλει αλλαγή είναι το header

δεν κατάλαβα ποιο το γκρι λες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...