marvelakias Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 καλησπερα ψανχω να βρω ενα tablet σε λογικη τιμη(300e) 7-10 ιντσες δεν με καιει τοσο αυτο τι χρειαζομαι να εχει: καλη οθονη για ανγνωση Internet μονο δεν με ενδιαφερουν ταινιες,καλο ηχιακι να ακουω μουσικη(μην φανταστειτε τπτ τρελες) να ειναι σχετικα γρηγορο μην κανει 20 sec να αλαξει σελιδα,usb k hdmi αναγκαια θελω να μπορω να συνδεσω flasaki να παρω -να βαλω κανα αρχειο κ το hdmi το θελω για να το συνδεω στην full hd 40 αρα tv που εχω. εχω βρει το archos 70 με τα 250bg σκληρο . αν ειναι να μου προτεινετε Ipad h galaxy tab στην ιδια τιμη παιρνω κ sony vaio lap top .
anpetsalis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 την απαντηση την εχεις δωσει μονος σου!!! archos... εχει ολες τις εξοδους που θες και παιζει απροβληματιστα οτι ηχο και βιντεο θες με αριστο ηχο!
vangelis_k Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Φίλε Anpetsalis το έχεις το συγκεκριμένο μηχάνημα ή έστω το έχεις πιάσει στα χέρια σου, γιατί όταν το δοκίμασα στο public η οθόνη δεν μπορώ να πω ότι με μάγεψε, όπως και ο ήχος που έβγαζε από τα ενσωματωμένα ηχεία. Μιλάω πάντα για το 7''. Η απόδοση του με ακουστικά πως είναι; Από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η χαμηλή τιμή του, και το ότι μπορεί να καλύψει χωρίς υποχωρήσεις τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη.
marvelakias Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ενταξει τι να σε μαγεψει ? δεν ειναι galaxy tab αλλα κ παλι το tab για τα λευτα του ουτε καν ακομα γελαω....
anpetsalis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 φιλε vangelis_k ημουν κατοχος του archos 101.. τις εμμπειριες μου τις εχω γταψει σε αναλογο threat .. εν συντομια ομως το archos ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα για τα λευτα του.. δεν θα μπς καν στην διαδικασια να το συγκρινω με το ipad μιας και δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους... οκ tablet και τα δυο αλλα ειναι τελειως διαφορετικα! το ipad ειναι ενα μηχανημα με περιορισμους αλλα αριστο σε οθονη και ποιοτητα κατασκευης και το archos ειναι ενα μηχανημα ελευθερο να του κανεις οτι θελεις αλλα με κατωτερη οθονη... επαναλαμβανω λοιπον οτι διαθετει usb - hdmi - card slots .. παιζει ΑΡΙΣΤΑ ταινιες με οποαδηποτε καταληξη + υποτιτλους και τα ιδια και σε ηχο.. ο ηχος ειναι πολυ ικανοποιητικος.. πανω απ ολα ειναι φορητη συσκευη.. μην περιμενετε dolby.. ειναι τρομερο για μουσικη - ταινιες - e-books κτλ κτλ κτλ... δεν ειναι για hard users με τρομερες απαιτησεις.. ειναι ενα μηχανημα που μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα με normal συνθηκες.. ακριβως οτι ζηταει ο φιλος παραπανω... μια αξιοπιστη "επωνυμη" συσκευη με παρα παρα πολυ καλη τιμη... και το touch στην capacity οθονη του ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο... ΟΧΙ σαν το ipad.. αλλα πολυ καλο!!
vangelis_k Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επιβεβαιώνεις και εσύ αυτό που λένε πολλοί ότι το archos 101 είναι καλύτερο στην οθόνη από το archos 70 αφού αυτό που είδα εγώ δεν με ικανοποίησε. Θα μπορούσες να μου πεις γιατί χρησιμοποιείς παρελθοντικό χρόνο; Το έδωσες ; Και αν ναι για ποιο λόγο. Δεν σε ικανοποίησε ως προϊόν ή τα tablets γενικά δεν είναι αυτό που θα ήθελες;
anpetsalis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 στην εταιρια μου εδωσαν το galaxy tab για εισαγωγη και τσεκαρισμα προιοντων , οποτε η χρηση του πανω στην δουλεια μου ειναι αναγκαστικη... οποτε το θεωρησα περιττο να εχω 2 tablets..και χρησιμοποιω το galaxy και στην δουλεια μου αλλα και για για ιδιωτικη χρηση... ημουνα πολυ ευχαριστημενος με το archos... λογω της οθονης του. ηταν απολαυση να βλεπεις ταινεια στισ 10.1' ... ενω το μειονεκτημα του galaxy ειναι οτι εχει 7' οθονη και δεν μου αρεσει καθολου.. βεβαια στα υπολοιπα παει πολυ καλα.. στο touch στην οθονη κτλ .. αλλα η τιμη του ειναι τσουχτερη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα