ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δες που στο τελος,δε θα μπορεσω να επιλεξω mouse pad! Μαλλο το epic θα κυλαει πανω σε πανι,σε χαρτι,σε βιβλια τετραδια στο τραπεζακι κ.α πολλα,εκτος απο pad!
LeoNaXe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δες που στο τελος,δε θα μπορεσω να επιλεξω mouse pad! Μαλλο το epic θα κυλαει πανω σε πανι,σε χαρτι,σε βιβλια τετραδια στο τραπεζακι κ.α πολλα,εκτος απο pad! αν είναι να ακούς του καθενός της απόψεις κάααααικες...... εσυ απλα δεν τι μπορείς να πάρεις και δεσ ποιο σε κολλάει περισσότερο. εγω μπορεί να πω το ένα άλλον να πεί το άλλο ενω εσυ και τα 2 να πάρεις αλλα να μην σου κάνουν
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 αν είναι να ακούς του καθενός της απόψεις κάααααικες...... εσυ απλα δεν τι μπορείς να πάρεις και δεσ ποιο σε κολλάει περισσότερο. εγω μπορεί να πω το ένα άλλον να πεί το άλλο ενω εσυ και τα 2 να πάρεις αλλα να μην σου κάνουν +1 αν και νομίζω πώς στην περίπτωση αυτή οι γνώμες πάνε προς το sphex αρα...
ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Νωμιζω οτι ψιλοκαταληξα σε καποιο! Kαι ομως,δεν ειναι το sphex! razer Scarab Kαποιοι θα διαφωνισουν και καποιοι θα συνφωνησουν! Ας ελπισω οτι αξιζει τα λεφτα του!
ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δέν το έχω δεί δέν μπορώ να έχω άποψη Ουτε εγω! Ευκαιρια για να μαθουμε! Απλα σκεφτηκα πιο πρακτικα και ισως να ειναι πιο βολικο και χρησημο,ενα πιο σκληρο pad(λογο λαπτοπ=πολλες και διαφορες επιφανιες)! Εχει και την θηκη,που θα με βολεψει πολυ στα ταξιδια! Και στη τελικη 25ευρο,δεν ειναι και παρα πολλα,ετσι πιστευω!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 34$ για αυτό το πράμα. Κρίση σου λέει μετά..
ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 34$ για αυτό το πράμα. Κρίση σου λέει μετά.. Τι ειναι αυτο? Δε υπαρχει στα φοιτητικα λεξικα,οποταν δε χρειαζεται να το γνωριζω! Απλα δε παραγγελω απ'εξω 2φορες και μαγειρευω στο σπιτι! Και να στο μεταφερω στα δικα σου μετρα.Δε βγενεις απλα ενα βραδι!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μπορεί ο Έλληνας να μην παραγγείλει έτοιμο φαγητό, να μην πάει Γονίδη και να μην πάει πατρινό; Και το Razer θα πάρει, και το Dsquared θα φορέσει.. και θα κάνει και όλα τα υπόλοιπα. Από την άλλη σε δημόσιο σχολείο θα πάει, ασφάλιση δεν θα έχει, σωστό φαγητό δεν θα τρώει, φθηνά τσιγάρα θα καπνίζει. Ας μην το πάμε αλλού όμως το θέμα. Με υγεία, και περιμένουμε μετά από κάνα τρίμηνο ειλικρινές & σύντομο review.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μπορεί ο Έλληνας να μην παραγγείλει έτοιμο φαγητό, να μην πάει Γονίδη και να μην πάει πατρινό; Και το Razer θα πάρει, και το Dsquared θα φορέσει.. και θα κάνει και όλα τα υπόλοιπα. Από την άλλη σε δημόσιο σχολείο θα πάει, ασφάλιση δεν θα έχει, σωστό φαγητό δεν θα τρώει, φθηνά τσιγάρα θα καπνίζει. Μια χαρα τρεφομαι,καπνιζω τον καπνο που μ'αρεσει,ασφαλιση στα παντα και παντα ειχα και στο δημοσιο σχολειο μια χαρα περασα και 2χρονια στρατο πηγα πριν τις σπουδες(με μισθο 20λιρες(40 χιλιαρικα δρχ),τοτε,τον μηνα).Δε φοραω μαρκες,δεν εχω ουτε smartphone και δε φοραω κυριλε γυαλια ηλιου,επειδη δε τα θελω και οχι επειδη τα σνομπαρω! Επισης,υπαρχει και η αλλη οψη.Ποτε μου δεν ειχα οποιαδιποτε κονσολα οταν ημουν μικρος(ελειψη χρηματων,τοτε) και το πρωτο μου κομπιουτερ το πηρα στα 25 μου,δλδ πριν 4χρονια! Φυσικα ολα αυτα,δεν ισχυουν πλεων,για το μικρο της οικογενιας! Ας μην το πάμε αλλού όμως το θέμα. Με υγεία, και περιμένουμε μετά από κάνα τρίμηνο ειλικρινές & σύντομο review. Αν κατι δε μ'αρεσει,θα το πω!Παντα κρινω και κατακρινω την λανθασμενη κριση μου!Μην ανησυχεις Εκει που θελω να καταληξω,ειναι οτι μπορεις να θυσιασεις καποια απλα πραγματα για καποια αλλα,χωρις να στερηθεις τα βασικα!Ετσι εχω μαθει να κανω! Οτι πηρα,το πηρα με το να φυλαω τον προηγουμενο καιρο.Οπως και 130ευρο του Epic.2 μηνες επι 65ευρο,δεν ητα και τοσο δυσκολο!
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 To Goliathus το εχεις τσεκαρει?ΕΙναι στη μιση τιμη και δεν χρειαζεται να το παραγγειλεις απ'εξω Το κακο του ειναι οτι το καλοκαιρι με τη ζεστη&τον ιδρωτα γρατζουναει λιγο αλλα τι να κανεις
ATiTool Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το Sphex είναι αυτό που είναι σαν κομμάτι χαρτί? Ναι το πήρα. Ναι διπλώθηκε στα 2, ναι τώρα είναι για πέταμα. Cloth και πάλι Cloth. Steelseries μια ζωή κανενα mousepad δεν διπλωνετε στα 2 απο μονο του...χρειαζετε καποιανου την βοηθεια.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 To Goliathus το εχεις τσεκαρει?ΕΙναι στη μιση τιμη και δεν χρειαζεται να το παραγγειλεις απ'εξω Το κακο του ειναι οτι το καλοκαιρι με τη ζεστη&τον ιδρωτα γρατζουναει λιγο αλλα τι να κανεις Αυτο νομιζω,βγενει σε τρια μεγεθη? Τα εχω δει ολα τις razer,αρκετα απο τη steelseries και ολα οσα μου προτιναν,εδω!Απο review,videos και σχολια απο διαφορα φορουμ!Το κακο ειναι,οτι πρεπει να τα δεις τουλαχιστων,ολα απο κοντα,για να βγαλεις μια ακρη! Δε εχω προβλημα με το εξω.Εχω κανει μια μεγαλη λιστα στο θειο!
LuNaTiC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το να επιλέξεις mouse pad με λαμπάκια είναι το λιγότερο FAIL Και ναι η Tt απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στον χώρο του Gaming Software...
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αυτο νομιζω,βγενει σε τρια μεγεθη? Ναι μιλαω για το μεγαλο το οποιο και χρησιμοποιω,σε σχεση με ενα παλιο asus δερματινο pad που ειχα ειναι η μερα κ η νυχτα μεταμορφωσε το X5 μου,εχει και αυτες τις τρυπιτσες για περισσοτερη ακριβεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.