Προς το περιεχόμενο

Next Top Value for Money : UPS

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο το παθημα μου με το τροφοδοτικο μου, ηρθε η ωρα για το μαθημα.

Είμαι σε αναζητηση value for money ups (line interactive) της ταξης των 1200VA το οποιο να πληρει τα παρακατω

1) Αθορυβο

2)ΑΞιοπιστο ( APC ? )

3)Oικονομικο

4)Να με προστατευει απο το δικτιο της ΔΕΗ

5) 'προαιρετικα' μια ελαχιστη αυτονομια.

Προτασεις?

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο έχει ανεμιστήρα, που κάνει θόρυβο.

Συνεπώς, και επειδή την ησυχία την έχεις σε πρώτη προτεραιότητα, πρέπει να είσαι σίγουρος..

Δημοσ.

αν λειτουργει παντα, ειναι προβλημα μιας και θα το εχω στο υπνοδωματιο... κρίμα ήταν και σε καλη τιμή..

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να δώσεις το κάτι παραπάνω και αν πας σε APC όπως σου προτείνει και ο παραπάνω από μένα.

Υποστήριξη σε βάθος χρόνου και ποιότητα κατασκευής που διαρκεί.

Δημοσ.

η μονη διαφορα του apc avr με το ups, ειναι στο οτι το ups σου παρεχει καποια λιγα λεπτα που το pc μενει ανοικτο σε περιπτωση απωλειας τροφοδοσιας, ωστε να σωσεις τη δουλεια σου?

Αξιζει τα τοσο παραπανω χρηματα? Κερδιζεις κατι επιπλεον σε προστασια?

Δημοσ.

Σε προστασία ίσως είναι δύσκολο να απαντηθεί, αλλά σκέψου να κάνεις κάτι εκείνη την αποφράδα ώρα, και να χάσεις κάτι που έγραφες ή έκανες.

Ειδικά αν στους δίσκους γίνονται μεταφορές/αντιγραφές αρχείων, υπάρχει περίπτωση να πάθει ζημιά ο hd.

Επίσης, συνήθως οι διακοπές είναι ολιγόλεπτες, οπότε αν λείπεις από το σπίτι και αφήνεις το pc on για κατεβάσματα κλπ, δεν θα σου κλείσει ή αν δεν αρκεί η αυτονομία θα γίνει shutdown, χωρίς συνέπειες.

Δημοσ.

Xorxhs! επειδή είπες αυτό: ''5) 'προαιρετικα' μια ελαχιστη αυτονομία'',θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κι'αυτό http://www.skroutz.gr/s/58060/APC-Line-R-1200VA-Automatic-Voltage-Regulator.html

Υ.Γ Υπάρχει και εδώ αν σε βολεύει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα μια τέτοια συσκευή για σταθροποίηση τάσης και προστασία από βυθίσεις ή υπερτάσεις και δεν με νοιάζει καθόλου για αυτονομία, θέλω να ρωτήσω κάτι:

Αν συνδέσω πάνω σε μια τέτοια συσκευή πχ μια τηλεόραση plasma και ένα pc και για μια περίοδο πχ 1 ώρας υπάρχει αστάθεια στο δίκτυο διανομής της ΔΕΗ (πχ καλοκαίρι) με αρκετές βυθίσεις (όχι διακοπή), τί θα συμβεί στις συσκευές; Θα κόψει τη λειτουργία τους αφού δεν θα τροφοδοτούνται από ενσωματωμένες μπαταρίες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...