zachaoulis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για την δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην επαρχία?δηλαδη αιτησεις που πρεπει να γινουν και η αδεια ποσο κοστιζει?και τελος που πρεπει να αναφερθω?δειξτε μου τα φωτα σας..ευχαριστω.
pournaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αν εννοεις στα FM ειναι μπουρδελο η κατασταση. Οι συχνοτητες ειναι ηδη γεματες, σαν καινουριος ειναι δυσκολο να μπεις μεσα. Επισης δεν ξερω αν τελικα εχει κανεις απο τους επαρχιακους αδεια, η τους ειναι ακομη σε μια κατασταση "στον αερα" οπου περιμενουν ακομη να δουν τι θα γινει με τις υποθεσεις τους. Γενικα η κατασταση ειναι αρκετα μπερδεμενη, και το μονο που βλεπω ειναι να αλλαζουν χερια οι ηδη υπαρχουσες συχνετητες.
zachaoulis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ναι στα fm εννοω..απ οτι μου ειπαν ειναι δυσκολο να παρεις αδεια γιατι δεν δινουν.
Mirlogria Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μου φαίνεται ότι είναι ίδια ιστορία με τα "κλειστά επαγγέλματα"...πας και "αγοράζεις" συχνότητα από τις ήδη υπάρχουσες...
De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ή εκπέμπεις πειρατικά σε άδεια συχνότητα, και κόβεις την εκπομπή σε random στιγμές για να μην μπορούν να κάνουν τριγωνοποίηση.
aposperittis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα για τον ίδιο σκοπό θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους και συμφορουμήτες ότι αφού ψάχτηκα και εγώ κατέληξα σε ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τον έχω μόλις 6 μέρες και πάει αρκετά καλά! Είναι για συγκεκριμένο κοινό μιας και παίζω μόνο Rock Ελληνικό αλλά και ξένο. Όλα τα είδη μεν Hard Rock, Epic, classic Rock, 60s, κλπ κλπ άλλα πάντα rock! Αν είστε fun του είδους ελάτε μια βόλτα από την μεγάλη μας παρέα! Ο σταθμός είναι αυτός: http://esperosrock.listen2myradio.com/ Ενώ στο FB έχω φτιάξει Group με τους ακροατές μας για να ενημερώνω καθημερινά το πρόγραμμα μας αλλά και τα διάφορα events μας. Μετά της 7 το απόγευμα μέχρι όσο τραβήξει (συνήθως 1-2) κάνω εκπομπή ζωντανά με της δικές σας αφιερώσεις. Το group μας είναι αυτό https://www.facebook.com/groups/271133679675096/ (Η απλά γράψτε στην αναζήτηση Esperos Rock Radio) Σας περιμένω! 1
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Να ενημερωσω οτι οποιος θελει να κανει internet-ικο ραδιοφωνικο σταθμο με domain name της αρεσκειας σας , playlist 24/7 κλπ κλπ κλπ απλα μου λεει . Γιατι καλο το listen2myradio.com αλλα ειναι πολυ ασχημο και τιγκα στις διαφημισεις.Ειναι καλο για κατι απλο και ερασιτεχνικο.. Για κατι πιο σοβαρο μου λετε Οσο για κανονικο ραδιοφωνικο σταθμο , ναι ειναι λιγο πακετο η δουλεια...για αυτο ολοι το γυρνανε στο ιντερνετ. Απλα να ξερετε οτι και με ιντερνετικο ραδιοφωνικο σταθμο πρεπει να πληρωνετε καθε μηνα την εταιρια προστασιας πνευματικων δικαιωματων ( http://www.aepi.gr/ )και να αποστελλεται λιστα των τραγουδιων που παιζονται. Αλλιως αν γινει καμμια στραβη , χαιρετα μας τον πλατανο
BritGreek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Και τι γίνεται σε νησιά που δεν υπάρχει καν ραδιοφωνικός σταθμός και πιάνουν μόνο ΕΡΑ και Κρητικούς μέσω αναμεταδότη; Πάλι είναι δύσκολο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αν υπαρχει ραδιογωνιομετρο στο νησι, τοτε αστο. Αν δεν υπαρχει ειναι λιγοτερα τα ρισκα για να σηκωσεις πειρατικο, αρκει να μην εκπεμπεις πανω σε συχνοτητα αλλου και να εχεις μηχανηματα που να μην βγαζουν αρμονικες στην μιση μπαντα
kage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αν θες να εκπεμπεις τοπικα το κανεις φτανει να μην πατας σε συχνοτητα αλλου.τωρα σε ενα νησι με 1000κατοικους ποιος νομιζεις οτι θα σε ακουει?το ιδιο ισχυει και για τα εκατονταδες e radio που ανοιγουν καθε τοσο... σπαμαρουν ολους τους φιλους και μετα καταλαβαινουν οτι δεν προχωραει και σταματανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα