Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για την δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην επαρχία?δηλαδη αιτησεις που πρεπει να γινουν και η αδεια ποσο κοστιζει?και τελος που πρεπει να αναφερθω?δειξτε μου τα φωτα σας..ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν εννοεις στα FM ειναι μπουρδελο η κατασταση. Οι συχνοτητες ειναι ηδη γεματες, σαν καινουριος ειναι δυσκολο να μπεις μεσα.

Επισης δεν ξερω αν τελικα εχει κανεις απο τους επαρχιακους αδεια, η τους ειναι ακομη σε μια κατασταση "στον αερα" οπου περιμενουν ακομη να δουν τι θα γινει με τις υποθεσεις τους.

Γενικα η κατασταση ειναι αρκετα μπερδεμενη, και το μονο που βλεπω ειναι να αλλαζουν χερια οι ηδη υπαρχουσες συχνετητες.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι είναι ίδια ιστορία με τα "κλειστά επαγγέλματα"...πας και "αγοράζεις" συχνότητα από τις ήδη υπάρχουσες...

Δημοσ.

Ή εκπέμπεις πειρατικά σε άδεια συχνότητα, και κόβεις την εκπομπή σε random στιγμές για να μην μπορούν να κάνουν τριγωνοποίηση. :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα για τον ίδιο σκοπό θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους και συμφορουμήτες ότι αφού ψάχτηκα και εγώ κατέληξα σε ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τον έχω μόλις 6 μέρες και πάει αρκετά καλά! Είναι για συγκεκριμένο κοινό μιας και παίζω μόνο Rock Ελληνικό αλλά και ξένο. Όλα τα είδη μεν Hard Rock, Epic, classic Rock, 60s, κλπ κλπ άλλα πάντα rock!

Αν είστε fun του είδους ελάτε μια βόλτα από την μεγάλη μας παρέα!

Ο σταθμός είναι αυτός: http://esperosrock.listen2myradio.com/

Ενώ στο FB έχω φτιάξει Group με τους ακροατές μας για να ενημερώνω καθημερινά το πρόγραμμα μας αλλά και τα διάφορα events μας. Μετά της 7 το απόγευμα μέχρι όσο τραβήξει (συνήθως 1-2) κάνω εκπομπή ζωντανά με της δικές σας αφιερώσεις. Το group μας είναι αυτό https://www.facebook.com/groups/271133679675096/ (Η απλά γράψτε στην αναζήτηση Esperos Rock Radio)

Σας περιμένω!

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι οποιος θελει να κανει internet-ικο ραδιοφωνικο σταθμο με domain name της αρεσκειας σας , playlist 24/7 κλπ κλπ κλπ απλα μου λεει .

Γιατι καλο το listen2myradio.com αλλα ειναι πολυ ασχημο και τιγκα στις διαφημισεις.Ειναι καλο για κατι απλο και ερασιτεχνικο..

Για κατι πιο σοβαρο μου λετε :)

Οσο για κανονικο ραδιοφωνικο σταθμο , ναι ειναι λιγο πακετο η δουλεια...για αυτο ολοι το γυρνανε στο ιντερνετ.

Απλα να ξερετε οτι και με ιντερνετικο ραδιοφωνικο σταθμο πρεπει να πληρωνετε καθε μηνα την εταιρια προστασιας πνευματικων δικαιωματων ( http://www.aepi.gr/ )και να αποστελλεται λιστα των τραγουδιων που παιζονται.

Αλλιως αν γινει καμμια στραβη , χαιρετα μας τον πλατανο :)

Δημοσ.

Και τι γίνεται σε νησιά που δεν υπάρχει καν ραδιοφωνικός σταθμός και πιάνουν μόνο ΕΡΑ και Κρητικούς μέσω αναμεταδότη; Πάλι είναι δύσκολο;

Δημοσ.

Αν υπαρχει ραδιογωνιομετρο στο νησι, τοτε αστο. Αν δεν υπαρχει ειναι λιγοτερα τα ρισκα για να σηκωσεις πειρατικο, αρκει να μην εκπεμπεις πανω σε συχνοτητα αλλου και να εχεις μηχανηματα που να μην βγαζουν αρμονικες στην μιση μπαντα

Δημοσ.

αν θες να εκπεμπεις τοπικα το κανεις φτανει να μην πατας σε συχνοτητα αλλου.τωρα σε ενα νησι με 1000κατοικους ποιος νομιζεις οτι θα σε ακουει?το ιδιο ισχυει και για τα εκατονταδες e radio που ανοιγουν καθε τοσο...

σπαμαρουν ολους τους φιλους και μετα καταλαβαινουν οτι δεν προχωραει και σταματανε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...