panosno1com Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 βλεπω και ενα κοκκινο sata καλωδιο που δε μπορω να δω καθαρα που παει!
tarantules Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 1.Όταν λες μαύρη οθόνη εννοείς εντελώς μαύρη; Δηλαδή δεν κάνει ούτε το POST;Είσαι σίγουρος οτι το monitor δουλεύει; 2.Όταν ανοίγεις το pc σου κάνει το χαρακτηριστικό ήχο (1 μπιπ); 3.Στο BIOS μπορείς να μπεις; Εαν ναι δοκίμασε να επιλέξεις από ποιον κάνει boot ο δίσκος.(SATA και IDE ταυτόχρονα δεν νομίζω να δουλεύει...Μπορεί να κάνω και λάθος όμως)
alexander437 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 1.Όταν λες μαύρη οθόνη εννοείς εντελώς μαύρη; Δηλαδή δεν κάνει ούτε το POST;Είσαι σίγουρος οτι το monitor δουλεύει; 2.Όταν ανοίγεις το pc σου κάνει το χαρακτηριστικό ήχο (1 μπιπ); 3.Στο BIOS μπορείς να μπεις; Εαν ναι δοκίμασε να επιλέξεις από ποιον κάνει boot ο δίσκος.(SATA και IDE ταυτόχρονα δεν νομίζω να δουλεύει...Μπορεί να κάνω και λάθος όμως) 1. Ναι μαυρη, οταν βαλω το VGA απο check signa cable η ενδειξη στην οθονη παει σε power saving και το λαμπακι της οθονης γινεται πορτοκαλι (idle). Το μονιτορ δουλευει 100%. 2. Οχι, πεζει καποιο ρολο αυτο? 3. Ουτε καν ! Αν μπορουσα να μπω στο ΒΙΟS δεν νομιζω να ειχα κανενα προβλημα ! Το PC πηγε στον "μαστορα" παιδια, ευχαριστω για τον χρονο σας. Θα postarw ξανα οταν μαθω τη σκ...τα δεν παει καλα !!!
cabdik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εγω ψηφιζω οτι το προβλημα βρισκεται ειτε στις μνημες, ειτε στους δισκους. αν δεν τα εχει τιναξει πρωτυτερα η μητρικη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.