marvelakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 καλησπερα πηρα το Nexus s κ ανοιγω το θεμα για να σας πω τις εντυπωσεις μου. το συγκρηναμε με galaxy s rooted που παει σφαιρα . το nexus s ειναι ποιο γρηγορο 15%,εχει καλυτερο κ πιο smooth touch,δεν κολαει ποτε κ για κανενα λογο,καλυτερη φωτογραφια 10%(μεγαλη διαφορα),20-30% καλυτερο στον ηλιο,στο πλατος ειναι ποιο μικρο κ καθετε καλυτερα στο χερι (το galaxy s στο πλατος με χαλαγε ελαφρως),ραδιο δεν εχει(αδιαφορο για μενα-γουστα ειναι ομως),εγγραφη video το galaxy s ειναι καλυτερο οχι ομως οτι το nexus s δεν ειναι καλο εχει καθαρη αναλυση,mirco sd δεν περνει(ειναι ενα μιον αλα 16gb ειναι αρκετα )βασικο οτι εχει flas κ πολυ καλο μαλιστα. σε γενικες γραμμες ειναι φοβερο σε καλυτερη τιμη θα ελεγα ναι δαγκωτο,αν μηλαμε μεταξυ galaxy s nexus για μια φιαδορα 100-150e δεν το συζητω στα (400-450e) ναι αξιζει να πληρωσετε την διαφορα. επησης να αναφερω πως η s lcd με την s amoled οθονη δεν εχουν διαφορα μιλαμε για ενα 3-5% καλυτερη η s amoled στα χρωμματα κ 10% καλυτερη η s lcd σε αυτονομια .(εχω 2 nexus s αυτη την στιγμη κ δεν το λεω οπως λεει ο καθενας τον παπα του) κ τελος στο nexus s δεν χρειαζετε να δουλευεις το kies απλα τα πετας μεσα. ελπηζω να σας καλυψα
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Στο Galaxy S και σε κάθε Android κινητό, το root από μόνο του, δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα. Και στο Galaxy S δεν χρειάζεσαι το Kies. Γιατί δεν περίμενες να τσιμπήσεις το S2?
vasilisga Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 συμφωνω με τον nikoskon για να ειναι ισες συγκρισεις το galaxy s θα πρεπει να φοραει και αυτο τουλαχιστον το ιδια εκδοση λειτουργικου (2.3.2) και παλι ομως με μια 2.2.1 οπως πχ την js7 η διαφορα αποκλειεται να ειναι της ταξεως του 15% υπερ του nexus, βεβαια οτι αυτη την στιγμη ειναι πιο γρηγορο το nexus s, ναι ειναι επισης σε φωτογραφια η διαφορα δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερη 30% (αληθεια με τι κριτηρια προεκυψε αυτο το ποσοστο?) ειχα διαβασει μαλιστα οτι το nexus s φοραει φακο χαμηλοτερης ποιοτητας απο το galaxy s για τα αρχειακια ειναι το σημειο που συμφωνω με τον Νικο, σε ολα τα android πετας μεσα οτι αρχειο θες, απλα συνδεοντας το σαν συσκευη αποθηκευσης και τελος η samoled ειναι λιγοτερο ενεργοβορα απο την sclcd, σε σημαντικο βαθμο, και σε αυτο συμβαλει φυσικα στο οτι η απεικονιση του μαυρου καταναλωνει μηδαμινη ενεργεια για το πλατος τωρα η διαφορα του 1 χιλιοστου πολυ αμφιβαλο αν ειναι ορατο με γυμνο ματι, ισως να ειναι πιο βολικο στο χερι λογω του σχεδιασμου του ωστοσο δεν εγραψες για το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του nexus s σε σχεση με το galaxy s αλλα και ολα τα υπολοιπα android phones, εχει εγγυημενη υποστηριξη απο την μαμα google, και αυτο νομιζω ειναι και ο μοναδικος λογος αγορας αυτα
marvelakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 δεν περημενα γιατι το εκανα τραμπα με το galaxy s κ 100e που προσωπικα πιστευω καρα αξιζε η διαφορα. το galaxy s2 για 620e δεν τα δινω δν εχω τοσα για κινητο.αν δεν ειναι 15% ειναι 10% δεν μηλαω για ταχυτητα στο Internet μηλαω για το πως ανταποκεινετε το κινητο σε ολα με τι ταχητητα δεν κολαει ποτε κανει rotate στα μυμηματα στο μπαμ,δεν χρειαζετε lag fix. οι συγκρισεις γινανε με τα τωρα δεδομενα οταν παρει την 2.3 το galaxy s μπορει να εχει βγει η 2.4 το 30% με τι κριτορια προεκυψε? 10% ηθελα να γραψω κ αυτο λογο αναλυσης στις φωτο + εχει φλας. στο ματι δεν εχουν καμαι διαφορα στο πλατος στο χερι εχουν αισθητη,τι να γραψω για το μεγαλο πλεονεκτημα του αυτο το ξερουμε απο το nexus one κ ενωειται ... το s.amoled κρατησε λιγοτερο απο την slcd αλα ισως λογο το οτι του εχω κανει μονο μια φορτηση θα το ξαναδω μεσα στην βδομαδα. απορω που δεν σχολιασατε οτι τα χρωματα κ η αναλυση ειναι με απειροελαχησητ διαφορα την s.amoled καλυτερη. το αστειο ειναι οτι εχω 2 γιατι το αλο ειναι δωρο ακομα γελαω... παντος σε καμεια περιπτωση το galaxy s δεν ειναι κακο μπροστα στο nexus s απλα το nexus s μου συπληρωσε καποια πραγματα που μου λειπανε απο το galaxy s.
Κomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 εγω παλι λεω επειδη η samsung μας εχει συνιθισει σε παιδικες αθενεις (βλεπε gps lag @ galaxy s) να ειμαστε πιο επιφυλακτικοι με το 2
nikoskon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 εγω παλι λεω επειδη η samsung μας εχει συνιθισει σε παιδικες αθενεις (βλεπε gps lag @ galaxy s) να ειμαστε πιο επιφυλακτικοι με το 2 To GPS lag προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει. Βέβαια πάντα το λειτουργώ ως A-GPS.
oldnew Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ωραιοτατο κινητο το nexus. Το καλύτερο μονοπυρινο που κυκλοφορεί. Με πολλα συν. Αλλα μπροστά στο galaxy2 είναι πολυ πίσω... Ακόμα και στην ποιότητα της οθόνης, γιατι αναφέρεις κάτι σχετικό. Και δεν νομίζω η (μικρή) διάφορα τιμής να είναι υπέρ του nexus. Οποτε αξίζει για όποιον θέλει κινητο εδω και τώρα , και δεν μπορει να περιμένει.
Vasilisxd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Το Nexus χωρίς κάρτες SD , χωρις Ραδιο και με μέτρια καμερα δεν νομίζω ότι αποτελεί κάτι αξιόλογο. Ασε που στην Ελλάδα είναι πανακριβο και μάλιστα χωρίς SuperAmoled.
nikoskon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Όντως.Στην εποχή των 2πύρηνων, έμεινε λίγο πίσω.
marvelakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 22 Μαρτίου 2011 - Greeklish Κρυμμένο από parsifal, 22 Μαρτίου 2011 - Greeklish το χωρεις s.amoled ακυρο εντελως γιατι εγω εχω s.amoled απο ελλαδα.μετρια camera? pou to des? βγαζει καlυτερες φωτο απο iphone 4.εμεινε πισω ? κατσε πρωτα να βγουν τα 2 πυρηνα γιατι το Lg Optimousx2 εγω που το δα δεν μου πε απολυτως τπτ to kinhto mia xara einai twra.upostirixh apo thn google exei k den 8a ka8omai na trw ta niata mou sths rom k telos sovara uparxoun atoma pou akoune radio ? ta 16gb mia xara apo8ikeftikos xwros eina an k 8a borouse na exei sd o ka8enas me ta kritiria tou.to galaxy s 2 einai alh ustoria ala logo mege8ous emena den mou kanei opws den mou kane k to desire hd einai avolo max mege8os einai to galaxy s k makari na exei uposrixh apo thn samsung.k kati teleftaio thn idia o8onh exoune k as foraei gorilla glas to galaxy s ta idia xrwmata deixnoun ala ta xarkthristika sta xartia k ala apo koda mhn vgazoume suberasmata xwreis na to exoume dei . mikrh h diafora den einai to nexus s to vriskeis used 450e to alo kanei 620e k otan vgei to galaxy s2 8a to vriskeis sta 400e e ta 200e egw proswpika den 8a ta 8ewro liga.
nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 marvelakias, το Galaxy S είναι απλά καλύτερο απο το Nexus S και βγήκε και πρώτο! Ισως ειναι και καλυτερο απο το Galaxy S2!
oldnew Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ισως ειναι και καλυτερο απο το Galaxy S2! Αυτο, πραγματικά θελω και εγω να δω πως θα το δικαιολογισεις! Απο το nexus s, μπορώ να καταλαβω ότι έχει πλεονεκτήματα , πχ κάρτα μνήμης, amoled (μονο σε σχέση με την έκδοση του nexus που βγαίνει με την LCD ). Αλλα σε σχέση με το galaxy2 τι καλύτερο έχει το galaxy1? Παντως το nexus s έχει και κάτι πολυ καλύτερο, το design , σε σχεση με το galaxy1, αλλα σιγουρα είναι πολυ υποκειμενικό αυτο. Μιλάω πάντα για την έκδοση με amoled.
marvelakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εδω μηλαμε για κινητο που δεν εχει φλας κ ειμαστε στο 2011.μιλαμε για κινητο που δεν εχει υποστιριξη απο την εταιρια του..κ το nexus s παιζει μπαλα με την google.μετα συγκρινεις το galaxy s με το galaxys 2 Που δεν το εχεις δει οπως δεν εχεις δει κ το nexus s φανταζομαι... μου φενεσε λιγο ακυρος οσες γνωσες κ αν εχεις χωρεις να θελω να σε προσβαλω οπως κ το παιδει που ειπε οτι το nexus s βγαζει μετριες φωτογραφιες χωρεις να το εχει δει κ ξαναλεω βγαζει οπως το galaxy s με καλυτερη αναλυση δεν εχω κατι αλο να πω.περημενω να μου δικαιολογησεις την απαντηση σου γιατι μ αρεσει να μαθαινω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.