Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ethernet σε Acer 8930g

D1gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σε ολους! Πριν κανα 2 μερες περιπου εχω ενα θεμα με την θηρα ethernet στο λαπτοπ οπου αφου εχω συνδεθει κανονικα στο ιντερνετ παρατηρω οτι μετα απο κανα 2 ωρες περιπου απενεργοποιηται η συνδεση και μου βγαζει το κλασικο θαυμαστικο στο εικονιδιο κατω δεξια. δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο. εχω περασει τους drivers κανονικα , η θυρα ethernet οπως το βλεπω απο το device manager δουλευει κανονικα. Εχω τα win 7 πανω !

Επεισης παρατηρω οτι και ο επεξεργαστης δουλευει σηνεχως 20-40 % . Πεζει κανα ρολο αυτο σε σχεση με την θυρα ethernet?

Δημοσ.

Γεια σας σε ολους! Πριν κανα 2 μερες περιπου εχω ενα θεμα με την θηρα ethernet στο λαπτοπ οπου αφου εχω συνδεθει κανονικα στο ιντερνετ παρατηρω οτι μετα απο κανα 2 ωρες περιπου απενεργοποιηται η συνδεση και μου βγαζει το κλασικο θαυμαστικο στο εικονιδιο κατω δεξια. δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο. εχω περασει τους drivers κανονικα , η θυρα ethernet οπως το βλεπω απο το device manager δουλευει κανονικα. Εχω τα win 7 πανω !

Επεισης παρατηρω οτι και ο επεξεργαστης δουλευει σηνεχως 20-40 % . Πεζει κανα ρολο αυτο σε σχεση με την θυρα ethernet?

Όχι δεν παίζει ρόλο , κάνε ένα restart το router σου από το κουμπάκι !! Τι μοντέλο είναι το router σου ; :rolleyes:

Δημοσ.

το τόμσον εχω της φορθνετ. Το εχω κάνει αυτό που λες πολλές φορές αλλά τίποτα. Μόνο με επανεκίνηση του λαπτοπ συνδέεται. Τώρα δεν ξέρω μην κάνει κάποιο πρόβλημα το servise pack που πέρασα.

Δημοσ.

το τόμσον εχω της φορθνετ. Το εχω κάνει αυτό που λες πολλές φορές αλλά τίποτα. Μόνο με επανεκίνηση του λαπτοπ συνδέεται. Τώρα δεν ξέρω μην κάνει κάποιο πρόβλημα το servise pack που πέρασα.

Πιο μοντέλο είναι ; Δεν νομίζω να είναι από το sp το πρόβλημα !! :rolleyes:

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι στον σταθερό μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Τώρα δεν θυμάμαι τον τύπο του ρουτερ γιατί είμαι έξω. Σε 10 παω σπίτι να σου πω.

Το TG585 v7 εχω

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι στον σταθερό μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Τώρα δεν θυμάμαι τον τύπο του ρουτερ γιατί είμαι έξω. Σε 10 παω σπίτι να σου πω.

Το TG585 v7 εχω

Μήπως έχει κανένα πρόβλημα το καλώδιο του ethernet ; Στην διαχείριση Συσκευών υπάρχει κανένα κίτρινο

ερωτηματικό ; Μάλλον χρειάζεσαι καινούργιο firmware , διάβασε και εδώ !! :rolleyes:

http://www.insomnia.gr/topic/305351-thomson-tg585v7δεν-εγκαθίσταται-καινούργιο-firmware-με-τίποτα/

Δημοσ.

Εχω και δευτερο ρουτερ με v8 της τομσον ! το ιδιο εκανε! Παντος για την ωρα δεν με εχει πεταξει ακομα! Το εχω και δουλευει απο το πρωι χωρις να αποσυνδεθει.

Αλαξα και το καλωδιο οπως ειπες.

Το ρουτερ μια χαρα δουλευε πριν μια βδομαδα και ολα ξεκινησαν μολις εκανα το update .

Δημοσ.

To θεμα ειναι γιατι να το κανει στο λαπτοπ και στον σταθερο μου να δουλευει ρολοι?

Αστο για τωρα και αν μου το ξανακανει θα στειλω!

Ευχαριστω για τον χρονο σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...