D1gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γεια σας σε ολους! Πριν κανα 2 μερες περιπου εχω ενα θεμα με την θηρα ethernet στο λαπτοπ οπου αφου εχω συνδεθει κανονικα στο ιντερνετ παρατηρω οτι μετα απο κανα 2 ωρες περιπου απενεργοποιηται η συνδεση και μου βγαζει το κλασικο θαυμαστικο στο εικονιδιο κατω δεξια. δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο. εχω περασει τους drivers κανονικα , η θυρα ethernet οπως το βλεπω απο το device manager δουλευει κανονικα. Εχω τα win 7 πανω ! Επεισης παρατηρω οτι και ο επεξεργαστης δουλευει σηνεχως 20-40 % . Πεζει κανα ρολο αυτο σε σχεση με την θυρα ethernet?
ss13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γεια σας σε ολους! Πριν κανα 2 μερες περιπου εχω ενα θεμα με την θηρα ethernet στο λαπτοπ οπου αφου εχω συνδεθει κανονικα στο ιντερνετ παρατηρω οτι μετα απο κανα 2 ωρες περιπου απενεργοποιηται η συνδεση και μου βγαζει το κλασικο θαυμαστικο στο εικονιδιο κατω δεξια. δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο. εχω περασει τους drivers κανονικα , η θυρα ethernet οπως το βλεπω απο το device manager δουλευει κανονικα. Εχω τα win 7 πανω ! Επεισης παρατηρω οτι και ο επεξεργαστης δουλευει σηνεχως 20-40 % . Πεζει κανα ρολο αυτο σε σχεση με την θυρα ethernet? Όχι δεν παίζει ρόλο , κάνε ένα restart το router σου από το κουμπάκι !! Τι μοντέλο είναι το router σου ;
D1gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 το τόμσον εχω της φορθνετ. Το εχω κάνει αυτό που λες πολλές φορές αλλά τίποτα. Μόνο με επανεκίνηση του λαπτοπ συνδέεται. Τώρα δεν ξέρω μην κάνει κάποιο πρόβλημα το servise pack που πέρασα.
ss13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 το τόμσον εχω της φορθνετ. Το εχω κάνει αυτό που λες πολλές φορές αλλά τίποτα. Μόνο με επανεκίνηση του λαπτοπ συνδέεται. Τώρα δεν ξέρω μην κάνει κάποιο πρόβλημα το servise pack που πέρασα. Πιο μοντέλο είναι ; Δεν νομίζω να είναι από το sp το πρόβλημα !!
D1gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 το θέμα είναι ότι στον σταθερό μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Τώρα δεν θυμάμαι τον τύπο του ρουτερ γιατί είμαι έξω. Σε 10 παω σπίτι να σου πω. Το TG585 v7 εχω
ss13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 το θέμα είναι ότι στον σταθερό μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Τώρα δεν θυμάμαι τον τύπο του ρουτερ γιατί είμαι έξω. Σε 10 παω σπίτι να σου πω. Το TG585 v7 εχω Μήπως έχει κανένα πρόβλημα το καλώδιο του ethernet ; Στην διαχείριση Συσκευών υπάρχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό ; Μάλλον χρειάζεσαι καινούργιο firmware , διάβασε και εδώ !! http://www.insomnia.gr/topic/305351-thomson-tg585v7δεν-εγκαθίσταται-καινούργιο-firmware-με-τίποτα/
D1gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εχω και δευτερο ρουτερ με v8 της τομσον ! το ιδιο εκανε! Παντος για την ωρα δεν με εχει πεταξει ακομα! Το εχω και δουλευει απο το πρωι χωρις να αποσυνδεθει. Αλαξα και το καλωδιο οπως ειπες. Το ρουτερ μια χαρα δουλευε πριν μια βδομαδα και ολα ξεκινησαν μολις εκανα το update .
ss13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Διάβασε εδώ !! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=269853 http://www.insomnia.gr/topic/391107-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-thomson-tg585-v7/
D1gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 To θεμα ειναι γιατι να το κανει στο λαπτοπ και στον σταθερο μου να δουλευει ρολοι? Αστο για τωρα και αν μου το ξανακανει θα στειλω! Ευχαριστω για τον χρονο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.