dr.scholl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ρε παiδια έχει πάει κάνεις στο stock house του πλαισίου και να έχει προλάβει αυτά που βγάζει το site…….!!!!!!γιατί θα τρελαθώ…έχω πάει 5 φόρες και όλο μου λένε ότι έφυγε πριν 5 λεπτα,,,,,,και σκέπτομαι ότι μάλλον όλο το θέμα με το mail είναι μια άπατη ‘η ισχύει αυτό που μου παν και οι υπάλληλη εκει,,ότι δηλαδή υπάρχουν 3-4 τύποι που είναι από το πρωί μέχρι το βραδύ εκεί και περνούν τα πάντα ,να φανταστείτε ότι πήγα χθες να πάρω έναν επεξεργαστή στα 9 ευρώ και μου λένε τα παIδια εκεί ότι τον πηρέ ένας βούλγαρος και ρε παιδια ήρθε αυτός να μου πούληση 30 ευρώ τον επεξεργαστή που δεν είχε καν αγοράσει ακόμα, και μου το έπαιξε και ((συνεργάτης)) του πλαισίου…και λέω εγώ….αν στο πλαίσιο έχετε τέτοιους συνεργάτες να μη βγάζετε mail με προσφορές αλλά να τα δίνετε κατευθείαν στους ((συνεργάτες σας)) για να μη σηκώναμε και εγώ από την Δάφνη για να έρθω Μεταμόρφωση και στο τέλος να περνώ αέρα κοπανιστό,
LeoNaXe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 φίλε ένα πράγμα θα μάθεις, μακριά απο stock houses,
marlia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 μην πιστευεις αυτα που βλεπεις στο σαιτ του πλαισιου,ουτε για προσφορες,μούφα ειναι..
engstrongg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 σωστος ο LeoNaXe αλλα εχω παρει απο αυτο το stock 5-6 καλα πραγματακια.......οσο για τα λαμογια τα εχω πετυχη και εγω,,πηγα στης 10 το πρωι πριν την δουλεια για μια μητρικη και μου λενε τα παιδια μπορει να την φερουμε το απογευμα,,και περναω μετα απο 9 ωρες και ενας ψηλος βουλγαρος ηταν ακομα εκει χαχαχαχαχαχα,,,,9 ωρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς στο καταστημα .........ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝ,,την μητρικη δεν την πηρα τελικα γιατι φυσικα την προλαβε αυτος,,,
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γνωστό το θέμα με το stock house. Το να πετύχεις κάτι καλό είναι καθαρά θέμα τύχης και σωστού timing. Εννοείται όχι για σένα και για μένα που μένουμε πολλά χιλιόμετρα απο την Μεταμόρφωση. Η επίσκεψη στο stock house του Πλαισίου <λέει> μόνο σε όσους μένουν εκεί γύρω και έχουν τον ελεύθερο χρόνο να πεταχτούν (αργόσχολοι κυρίως ή κάποιοι που το έχουν κάνει επάγγελμα) μπάς και τους κάτσει τίποτα που να αξίζει και φυσικά να δουλεύει. Για όλους τους υπόλοιπους που μένουν μακριά δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση. Διότι πές ότι είσαι τυχερός όταν επιτέλους φτάσεις και βρείς κάτι, όταν πάς σπίτι όμως και διαπιστώσεις ότι δεν δουλεύει τι θα κάνεις? Θα πάρεις πάλι το αμάξι για να το επιστρέψεις πίσω? Μέσα θα μπείς στο τέλος με ένα πιστωτικό , χώρια την ταλαιπωρία, το χάσιμο χρόνου και τα σπασμένα νεύρα σου...
LeoNaXe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ^^ απορία. μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα που μιλάς και τα γράφει μόνο του? :mrgreen: :mrgreen:
pigeon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 προτείνω facebook group: "Ειδα κι εγω τον Βούλγαρο στο stockhouse"
dr.scholl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 xaxaxaxaxaxaxaxa...................με 5000 μελοι στα σιγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.