Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

35aponte, συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις.

Για τσαι βαλεριανας και πως φτιαχνεται συζηταμε, δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

35aponte, συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις.

Όλα αυτά σου αλλάζουν το τρόπο που σκέφτεσαι και στη περίπτωσή σου (πάντα εφ΄όσον είσαι μαζί μας και έχεις δηλώσει επιτήδευμα...) μπορεί να αποβεί από επικίνδυνο έως μοιραίο...
Δημοσ.

Σε τι;Γενικώς;Σε κάνει απαθή δηλαδή;Ή στην συνουσία/ορμές γιατί είπες στήσιμο;

Είσαι ένστολος;Αν όχι,πιές τα όλα. B)

Και σταματάω εδώ,ο τόνος σου δεν είναι ενδεδειγμένος για δημόσια συζήτηση,άμα λέω στήσιμο δεν εννοώ στα 4. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα προαναφερθέντα βότανα ηρεμούν τον άνθρωπο.

Φαντάσου τώρα τον ένστολο συνάϋπνο νάχει κατεβάσει το αβάνς του και να πάει να αντιμετωπίσει ΑλβανοΓεωργιανοΡωσσοπόντιους φορτωμένους με καλάσνικοφ... :-(

Δημοσ.

Γι αυτό πιέσε κόκα, κόλλα.

Τη καταργήσανε ρε συ τη κόκα,έχει μείνει μόνο η κόλα πια.

Κανα κοψίδι με το αιματάκι του πάνω.... :mrgreen:

Δημοσ.

Φαντάσου τώρα τον ένστολο συνάϋπνο νάχει κατεβάσει το αβάνς του και να πάει να αντιμετωπίσει ΑλβανοΓεωργιανοΡωσσοπόντιους φορτωμένους με καλάσνικοφ... :-(

Φίλε αυτό λέω και εγώ.Όχι μόνο αυτά αλλά και τα καταραμένα τα αντιψυχωτικά.

Έτσι κατάλαβα πως το εννοούσες.

Αν πρόσεξες είπα για την απάθεια πριν,πριν αυτό που άνοιξες εσύ.

Εγώ είμαι θύμα αυτών.Πολλές φορές δεν νιώθω τίποτε,είμαι εντελώς ήρεμος και μου συμβαίνουν πράματα που θα έκαναν τον οποιοδήποτε να ταραχτεί.Συγχίζομαι πολλές φορές συνέχεια και δεν ξέρω και εγώ τι σκέφτομαι.Παραλογίζομε καμμιά φορά,ύστερα σου λέω παραπάνω.

Φιλικά σου μιλούσα πριν,δεν ειρωνεύομουν με το χαζός ούτε λέω πως είμαι,σου είπα έτσι μπας και πεις τι εννοούσες.

Δημοσ.

Μπορεί να τα παίρνει έπειτα από μάχες με ΑλβανοΓεωργιανούς για να ηρεμήσει :P

Δημοσ.

Γι αυτό πιέσε κόκα, κόλλα.

Ακριβή φιλε ακριβή και με την κρίση .. μονο χορτάρι και πολύ μας είναι :devil: :devil:

Δημοσ.

Παιδια χαβαλε κανουμε οκ αλλα καλο ειναι να μην αναφερομαστε σε παρανομα πραγματα σε δημοσιο φορουμ.

Για κοκα κολα και βότανα μιλάμε που είναι το παράνομο? :D

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε salvia divinorum. Είναι τριπάκι θα δεις τον κόσμο αλλιώς.. και είναι νόμιμο προς το παρόν.

4 άτομα το κάπνισαμε.οι 3 δεν καταλάβαμε τίποτα ο ένας ξέφυγε εντελώς.Εκτός άποτο κάπνισμα μπορείς να το καταναλώσεις και με άλλο τρόπο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...