marantonis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ω, τι 'ναι τουτα τα μαστουροβοτανα; Πρωτη φορα τ' ακουω. Απο που να παρουμε τετοια; Δωστε κανα λινκ
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 παω να δοκιμασω τσουκνιδα Μην την δαγκώσεις μονο γιατί θα σου τρυπήσει το στόμα
Hamurabi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) deleted... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2011 από Hamurabi
christiana78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ω, τι 'ναι τουτα τα μαστουροβοτανα; Πρωτη φορα τ' ακουω. Απο που να παρουμε τετοια; Δωστε κανα λινκ ναι ρε ... πείτε και σε 'μας..
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Πάντως ένα άλλο σπουδαίο βότανο είναι το βαλσαμόχορτο(St.john's Wort): http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AC%CE%BB%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%BF
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ω, τι 'ναι τουτα τα μαστουροβοτανα; Πρωτη φορα τ' ακουω. Απο που να παρουμε τετοια; Δωστε κανα λινκ Δεν είναι μαστουροβοτανα , είναι τριπάκια έχει διαφορά Πρεζόνια. Μας παρεξήγησες Ειμουνα μονος στο δωματιο μου. Και απο εμπειρια απο τετοια εχω αφθονη, ανω των 15 ετων Τι να πω ισως και να ετυχε. Δεν θυμαμαι απο που τοχα παρει γιατι πανε και περιπου 8 χρονια. Εντάξει θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Αρκεί να βρω
marantonis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Αφου λεμε για βοτανα, εχω πιει-συγκεντρωσει πολλα πραγματα. Δικταμο, μεντα, χαμομηλο, φασκομηλο, φλισκουνι, βαλσαμοχορτο, λεβαντα, ματζουρανα, μελισσοχορτο κλπ, αλλα τα σκυλοβαρεθηκα, κι αντε καμια μεντα ή κανα δικταμο τωρα, κι αυτα σπανια. Σα τον εσσπρεσο ομως δεν εχει.
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. εχω ενα βραστηρα για να βραζω στα γρηγορα νερακι... οταν βρασει το νερακι θελω να το βαζω σε ενα ποτηρι που να κλεινει απο πανω καλα και να ριχνω εκει μεσα τη βαλεριανα μου ή οτιδηποτε για κανα 45 λεπτο κλεινοντας απο πανω το καπακι. Που θα βρω τετοιο ποτηρακι;
christiana78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Γιατί δεν παίρνεις ένα μικρό θερμός; Και κλείνει και θα στο κρατάει ζεστό.
Andreas2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Οι τσαγιέρες για αυτή τη δουλειά ειναι και μένουν για οση ώρα χρειάζεται ζεστές.
35apontos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αααα πολυ ωραια,ευχαριστω παιδια. Φιλαράκι,μ' όλη μου τη καλή διάθεση στο λέω,αυτά που λένε οι παραπάνω μπορεί να σου χαλάσουν το στήσιμο σε σχέση με τη δουλειά που κάνεις και νάχεις conflicts μετά. Take care m8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα