Προς το περιεχόμενο

μειωμένη πίεση ζεστού νερού σε καινούργιο ηλιακό

pindarosz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έβαλα το Σάββατο έναν ηλιακό Ηλιοακμή 200lt, επιλεκτικοί συλλέκτες και έχω το εξής πρόβλημα:

ενώ έχω καυτό νερό δεν έχω ικανοποιητική πίεση ζέστού νερού. Το έχω παρατηρήσει κυρίως στην

μπαταρία του μπάνιου κατά την διάρκεια του μπάνιου. Στις άλλες μπαταρίες δεν το έχω προσέξει

ιδιαίτερα.

Είμαι στον 2ον όροφο και ο ηλιακός είναι στον 6ον. Επίσης αφαίρεσα τον παλιό θερμοσίφωνα από το πατάρι.

Εχει κάποιος καμμιά ιδέα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πίνδαρος.

Δημοσ.

Ισως υπαρχει δυσκολια με την πιεση του δυκτιου που πρεπει να φτασει μεχρι τον 6ο.Διοτι οση πιεση θα φτασει εκει επανω, τοση θα εχεις και εσυ στον 2ο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έβαλα το Σάββατο έναν ηλιακό Ηλιοακμή 200lt, επιλεκτικοί συλλέκτες και έχω το εξής πρόβλημα:

ενώ έχω καυτό νερό δεν έχω ικανοποιητική πίεση ζέστού νερού. Το έχω παρατηρήσει κυρίως στην

μπαταρία του μπάνιου κατά την διάρκεια του μπάνιου. Στις άλλες μπαταρίες δεν το έχω προσέξει

ιδιαίτερα.

Είμαι στον 2ον όροφο και ο ηλιακός είναι στον 6ον. Επίσης αφαίρεσα τον παλιό θερμοσίφωνα από το πατάρι.

Εχει κάποιος καμμιά ιδέα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πίνδαρος.

Καθάρισε το φιλτράκι στη μπαταρία... Αν μετά την εγκατάσταση ήταν η πρώτη που άνοιξες όλη η "βρωμιά" από τις εργασίες αντικατάστασης εκεί έχει πάει....

Ισως υπαρχει δυσκολια με την πιεση του δυκτιου που πρεπει να φτασει μεχρι τον 6ο.Διοτι οση πιεση θα φτασει εκει επανω, τοση θα εχεις και εσυ στον 2ο.

Μπα..... Αυτό έχει λυθεί εδώ και χρόνια... :devil: Αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...