Occultist Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Γενικώς, οι drivers σε laptop είναι κάπως πονεμένη υπόθεση... 1
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εβαλα τους νεους drivers και εχασα το παλιο κλασικο catalyst που ρυθμιζα τη δευτερη οθονη το μεγεθος κλπ τωρα μου βγαινει μονο το παραθυρο ρυθμισεις radeon αλλα δεν εμφανιζονται οι προχωρημενες ρυθμισεις
Occultist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εβαλα τους νεους drivers και εχασα το παλιο κλασικο catalyst που ρυθμιζα τη δευτερη οθονη το μεγεθος κλπ τωρα μου βγαινει μονο το παραθυρο ρυθμισεις radeon αλλα δεν εμφανιζονται οι προχωρημενες ρυθμισεις Υπάρχουν όλα και στον Crimson. Ψάξε λίγο καλύτερα...
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Υπάρχουν όλα και στον Crimson. Ψάξε λίγο καλύτερα... Εχω τηλεοραση για οθονη και σε καποιες αναλυσεις πρεπει να μικρυνει η εικονα γιατι ξεχειλιζει Απο που γινεται αυτο ? Στο παλιο cc ειχε τετοια επιλογη Επισης δε μου βγαινουν οι ρυθμισεις για προχωρημενους
Occultist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Θες τα scaling options να δοκιμάσεις περισσότερο... 1
Balantakos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εχω τηλεοραση για οθονη και σε καποιες αναλυσεις πρεπει να μικρυνει η εικονα γιατι ξεχειλιζει Απο που γινεται αυτο ? Στο παλιο cc ειχε τετοια επιλογη Επισης δε μου βγαινουν οι ρυθμισεις για προχωρημενους AMD Radeon Settings > Preferences > Radeon Additional Settings > ετοιμος. 3
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν εβγαινε αυτο και αφου τα εκανα uninstall ολα και τα ξαναπερασα εφτιαξε
galanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 έκανα το λάθος και πέρασα τους 16.5.3 μετα απο καιρό ... ειχα αφήσει 2-3 πίσω .. και τωρα ... ξαφνικά μου κανει νερά που κ που στην οθόνη ..... ελεος πια ...............
Καϊάφας Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 έκανα το λάθος και πέρασα τους 16.5.3 μετα απο καιρό ... ειχα αφήσει 2-3 πίσω .. και τωρα ... ξαφνικά μου κανει νερά που κ που στην οθόνη ..... ελεος πια ............... Είσαι σε Windows 10 με πολλά προβλήματα ακομη σε WDDM 2.0 drivers καρτών γραφικών της Nvidia και της AMD. Επειδη τα γνωριζω καλα, μην αναβαθμιζεις driver γραφικων εαν δεν εχεις κανενα προβλημα στα 10 και παντα να περνας τους WHQL και οχι Beta. Τα 10 δεν ειναι ακομη ωριμα στους graphics drivers και στις 2 εταιρειες. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Συγχαρητηρια στην amd για αλλη μια φορα για αλλον εναν αξιολογο driver Αληθεια εχετε κι εσεις frame drops-stuttering στο gta-v μετα τον 16.5.3 ή μονο σε εμενα συμβαινει?
Καϊάφας Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Συγχαρητηρια στην amd για αλλη μια φορα για αλλον εναν αξιολογο driver Αληθεια εχετε κι εσεις frame drops-stuttering στο gta-v μετα τον 16.5.3 ή μονο σε εμενα συμβαινει? Τα προβλήματα είναι μόνον στα 10, μείνε με δοκιμασμένους οδηγούς και μην αναβαθμίζεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τα προβλήματα είναι μόνον στα 10, μείνε με δοκιμασμένους οδηγούς και μην αναβαθμίζεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Με 16.5.1 παντως που ειχα πριν δεν ειχα κανενα προβλημα στα windows 10
Balantakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 WHQL και οχι Beta. WHQL & Beta ειναι το ιδιο πραγμα. Απλα δεν ειναι signed.
Καϊάφας Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 WHQL & Beta ειναι το ιδιο πραγμα. Απλα δεν ειναι signed. Κάνεις λάθος φίλε, δεν είναι signed από την Microsoft γιατί δεν περάσαν όλα τα tests για πιστοποίηση WHQL, δεν είναι ίδιοι οι οδηγοί. Με 16.5.1 παντως που ειχα πριν δεν ειχα κανενα προβλημα στα windows 10 Υπάρχει θέμα στα 10αρια, μείνε με σταθερούς οδηγούς για εσένα και μην αναβαθμίζεις χωρίς λόγο, κάποια στιγμή σύντομα τα πράγματα θα ωριμάσουν.
galanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλά. Φίλε δεν είναι έτσι τα πράματα... Δεν είναι θα ωριμάσουν γιατί την 390χ την έχω ένα χρόνο.. Και ανάλογα τους drivers έχω και άλλα προβλήματα... Τεσπα έβαλα τους προηγούμενους και όλα καλά... Απλά όπως λέμε δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση χωρίς λόγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα