Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εβαλα τους νεους drivers και εχασα το παλιο κλασικο catalyst που ρυθμιζα τη δευτερη οθονη το μεγεθος κλπ

τωρα μου βγαινει μονο το παραθυρο ρυθμισεις radeon αλλα δεν εμφανιζονται οι προχωρημενες ρυθμισεις

Δημοσ.

Εβαλα τους νεους drivers και εχασα το παλιο κλασικο catalyst που ρυθμιζα τη δευτερη οθονη το μεγεθος κλπ

τωρα μου βγαινει μονο το παραθυρο ρυθμισεις radeon αλλα δεν εμφανιζονται οι προχωρημενες ρυθμισεις

Υπάρχουν όλα και στον Crimson. Ψάξε λίγο καλύτερα...

Δημοσ.

Υπάρχουν όλα και στον Crimson. Ψάξε λίγο καλύτερα...

Εχω τηλεοραση για οθονη και σε καποιες αναλυσεις πρεπει να μικρυνει η εικονα γιατι ξεχειλιζει

Απο που γινεται αυτο ?

Στο παλιο cc ειχε τετοια επιλογη

Επισης δε μου βγαινουν οι ρυθμισεις για προχωρημενους

Δημοσ.

Εχω τηλεοραση για οθονη και σε καποιες αναλυσεις πρεπει να μικρυνει η εικονα γιατι ξεχειλιζει

Απο που γινεται αυτο ?

Στο παλιο cc ειχε τετοια επιλογη

Επισης δε μου βγαινουν οι ρυθμισεις για προχωρημενους

AMD Radeon Settings > Preferences > Radeon Additional Settings > ετοιμος.

• Like 3
Δημοσ.

έκανα το λάθος  και πέρασα τους  16.5.3 μετα απο καιρό ... ειχα αφήσει 2-3 πίσω .. και τωρα ... ξαφνικά μου κανει νερά που κ που στην οθόνη ..... ελεος πια ...............

Δημοσ.

έκανα το λάθος  και πέρασα τους  16.5.3 μετα απο καιρό ... ειχα αφήσει 2-3 πίσω .. και τωρα ... ξαφνικά μου κανει νερά που κ που στην οθόνη ..... ελεος πια ...............

Είσαι σε Windows 10 με πολλά προβλήματα ακομη σε WDDM 2.0 drivers καρτών γραφικών της Nvidia και της AMD. Επειδη τα γνωριζω καλα, μην αναβαθμιζεις driver γραφικων εαν δεν εχεις κανενα προβλημα στα 10 και παντα να περνας τους WHQL και οχι Beta. Τα 10 δεν ειναι ακομη ωριμα στους graphics drivers και στις 2 εταιρειες.

• Like 1
Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην amd για αλλη μια φορα για αλλον εναν αξιολογο driver

Αληθεια εχετε κι εσεις frame drops-stuttering στο gta-v μετα τον 16.5.3 ή μονο σε εμενα συμβαινει?

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην amd για αλλη μια φορα για αλλον εναν αξιολογο driver

Αληθεια εχετε κι εσεις frame drops-stuttering στο gta-v μετα τον 16.5.3 ή μονο σε εμενα συμβαινει?

Τα προβλήματα είναι μόνον στα 10, μείνε με δοκιμασμένους οδηγούς και μην αναβαθμίζεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Δημοσ.

Τα προβλήματα είναι μόνον στα 10, μείνε με δοκιμασμένους οδηγούς και μην αναβαθμίζεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Με 16.5.1 παντως που ειχα πριν δεν ειχα κανενα προβλημα στα windows 10 :(

Δημοσ.

WHQL & Beta ειναι το ιδιο πραγμα.

Απλα δεν ειναι signed.  :-)

Κάνεις λάθος φίλε, δεν είναι signed από την Microsoft γιατί δεν περάσαν όλα τα tests για πιστοποίηση WHQL, δεν είναι ίδιοι οι οδηγοί.

Με 16.5.1 παντως που ειχα πριν δεν ειχα κανενα προβλημα στα windows 10 :(

Υπάρχει θέμα στα 10αρια, μείνε με σταθερούς οδηγούς για εσένα και μην αναβαθμίζεις χωρίς λόγο, κάποια στιγμή σύντομα τα πράγματα θα ωριμάσουν.

Δημοσ.

Καλά. Φίλε δεν είναι έτσι τα πράματα... Δεν είναι θα ωριμάσουν γιατί την 390χ την έχω ένα χρόνο.. Και ανάλογα τους drivers έχω και άλλα προβλήματα... Τεσπα έβαλα τους προηγούμενους και όλα καλά... Απλά όπως λέμε δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση χωρίς λόγο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...