Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-relive-16-12-2-driver-download.html

16.12.2

Το Προσθετες ρυθμισεις Radeon ουτε στον καινουργιο driver μου ανοιγει.... Τι μπορει να φταιει?

bro ανοιγει σε μενα κανονικα με τον 16.12.2  αλλα και με τον 1ο relive δεν ειχα καποιο θεμα

post-238528-0-80177900-1482305916_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ναι επιλεγω κανονικα προσθετες ρυθμισεις radeon αλλα μου βγαζει μηνυμα:

Δεν ειναι δυνατη η εναρξη χρησης της επιλογης προσθετες ρυθμισεις Radeon...Δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ρυθμισεις που να μπορειτε να διαμορφωσετε χρησιμοποιωντας τις προσθετες ρυθμισεις Radeon

Δημοσ.

Ναι επιλεγω κανονικα προσθετες ρυθμισεις radeon αλλα μου βγαζει μηνυμα:

Δεν ειναι δυνατη η εναρξη χρησης της επιλογης προσθετες ρυθμισεις Radeon...Δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ρυθμισεις που να μπορειτε να διαμορφωσετε χρησιμοποιωντας τις προσθετες ρυθμισεις Radeon

κατι δεν εχει κατσει σωστα δε εξηγητε αλλιως !!

Δημοσ.

Εγώ έχω θέμα απο 12.1. και μετά.Δεν μου κάνει απεγκατάσταση από control panel (μένει στάσιμη η γραμμή προόδου) και κάνω με ddu κατευθείαν.Κατά τα άλλα οκ

Δημοσ.

Βγήκαν οι 16.12.2 το πρωί.

Έχουν ακόμα σοβαρά θέματα πχ. με τα ρολόγια σε 390 series. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βγαίνει μια εξελιγμένη μεν - μισοφτιαγμένη δε, έκδοση, που τους παίρνει γύρω στο 3μηνο να την ισιώσουν... Οπότε, 16.11.5 και καλή χρονιά! :P

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν ακόμα σοβαρά θέματα πχ. με τα ρολόγια σε 390 series. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βγαίνει μια εξελιγμένη μεν - μισοφτιαγμένη δε, έκδοση, που τους παίρνει γύρω στο 3μηνο να την ισιώσουν... Οπότε, 16.11.5 και καλή χρονιά! :P

Εγώ πάντως με R9 270 τους έβαλα και δεν έχω κάποιο θέμα.  :P Ούτε με 16.12.1 ή πιο παλιούς Crimson είχα. Βασικά δεν είχα ποτέ θέμα με AMD εδώ και 1,5 χρόνο που έχω την κάρτα, αντιθέτως με την GTX 560Ti που είχα, το "The nvidia kernel mode driver stopped responding and has successfully recovered" το έχω μάθει απ' έξω όπως βλέπεις, καθώς μου έκανε συχνά παρέα μέχρι που μου την έκαψε και "ησύχασα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...