Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για Polaris βέβαια... Γενικά έχει αρκετές βελτιώσεις αυτός ο driver - έφτιαξαν και κάποια θεματάκια με το relive. 

Πρόβλημα με το καλημέρα και είναι και σοβαρό. Η κάρτα(7950) είναι μονίμως στα 500/150mhz. Διάβασα παράπονα και έναν άλλο χρήστη με r9 fury που έχει αντίστοιχο πρόβλημα . Θα το ψάξω περισσότερο αύριο.

Επεξ/σία από Dennisbest
Δημοσ.

Μείνετε μακρυά προς το παρόν.

Υποστηρίζονται ουσιαστικά μόνο Polaris.

Τα MSi AB/Trixx κλπ επίσης έχουν conflicts και δεν συνεργάζονται προς το παρόν.

Προ της εγκατάστασης, θέλουν απεγκατάσταση τα "συνοδευτικά".

Καλύτερα υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα βγει ο Vega οδηγός (και ενδεχομένως δεν θα λειτουργεί πουθενά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με  17 7 2 και  290 δε εχω κολημα στα ρολογια  ανεβαινουν κατεβαινουν κανονικα 

οσο   για το msι ab (παμε για patch εδω )εχω ενδειξεις μεσα  στα games temps/ ρολογια/fps  κλπ απλα δε δειχνει ρολογια για καποιο ΟC

απο δοκιμες ετρεξα καποια  μπεντσακια σε 3δμαρκ 13 και απο games mass effect andromeda /prey και μπηκα bf1 δε αντιμετωπισα καποιο θεμα

και επανηθαν οι ρυθμισεις για contrast /χρωμα /φωτεινοτητα

post-238528-0-60904100-1501139987_thumb.jpg

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά στην περίπτωσή μου , το afterburner έφταιγε για τα κολλημένα ρολόγια. Το πως και το γιατί δεν το ξέρω , αφού και απενεργοποιημένο που ήταν το πρόβλημα παρέμενε , μόνο με uninstall έφτιαξε.

Δημοσ.

Το afterburner δεν δουλεύει για ρύθμιση ρολογιών. Για θερμοκρασίες, στροφές ανεμιστήρα όλα οκ.

Επίσης κατά την εγκατάσταση δεν μου έβγαλε τπτ για το relive, εξαφανίστηκε το Radeon Chill, και δεν υπάρχει καθόλου το νέο Sync (μάλλον by design). Χρώματα κτλ δεν μου τα βγάζει στις ρυθμίσεις...

Καθαρή (DDU) εγκατάσταση σε w7 x64

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...