Προς το περιεχόμενο

σταθεροποιητης τασης

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας δεκτηκα σημερα ενα τηλεφωνο απο μια εταιρεια (δεν θυμαμαι ονομα) μου ειπαν για μια συσκευη που την βαζει στην μπριζα και δεν εχιες διαροη ρευματος και σπαταλη ενεργειας επισης κραταει σταθερη την ταση. Αξιζει τον κοπο? κανει 98 ευρω η μια συσκευη εχω τριφασικο ρευμα. Αξιζει η ειναι μουφα

Δημοσ.

ρε τους απατεωνες μου χτυπησε ασχημα αυτο που μου ειπαν για εξικονομηση 45% γι αυτο ειπα να το ψαξω

Δημοσ.

Άλλο το UPS (σταθεροποιητής τάσης για τυχών απώλεια ρεύματος/ξαφνική υψηλή τάση που προστατεύει) και άλλο οι μούφες αυτές. Το θέτω απλά, κάθε συσκευή για να δουλέψει θέλει κάμποσα Watts λίγα/πολλά δεν μας νοιάζει, όσα λέει ο κατασκευαστής.

Τόσα θα καταναλώσει για να δουλέψει σωστά, ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα δε μπα να βάλεις τον ταλιροφωνιά παππού σου να της φωνάζει να μην καίει ρεύμα.

Δημοσ.

ρε τους απατεωνες μου χτυπησε ασχημα αυτο που μου ειπαν για εξικονομηση 45% γι αυτο ειπα να το ψαξω

επρεπε να τους ρωτησεις...δηλαδη αν βαλω 2 απο δαυτα, θα εχω εξοικονομηση 90%..και αν βαλω και τριτο (μιας και εχεις και τριφασικο, αρα θα ηθελες ενα για καθε φαση), θα μου επιστρεφει κιολας χρηματα η δεη;;; να δουμε τι θα ελεγαν οι εξυπνοι! :lol:

Δημοσ.

υπαλληλος ειχε υφος χαζοχαρουμενης ξανθιας που σκαει τις φουσκες απο τσιχλοφουσκα γενικως ηταν γελοιο το ολο σκηνικο επεμενε να μου τα στειλει κιολας αλλα ειπα οτι θα το σξεφτω και θα καλεσω εγω με διασκεδασαν παντως

Δημοσ.

Το κύκλωμα των συσκευών αυτών είναι το παρακάτω. Συνήθως έχει και έναν ασύνδετο πυκνωτή πολυεστέρα ή μία μεταλλική πλάκα για βάρος.

VrRMB.jpg

Δημοσ.

Μετά τα "μαγνητάκια" για τα αμάξια ήρθε το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.

Έχουν γεμίσει τα μαγαζιά ηλεκτρονικών με φυλλάδια. Με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι, γνωστοί και πελάτες να με ρωτήσουν για αυτή τη π@....@ :mad: Έχω βαρεθεί! :mad:

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ακόμη συνεχίζουν...

για προστιμο μολις 5-7χιλιαδες και συ θα συνεχιζες οταν το κοστος τους ειναι κανα 10ε

Δημοσ.

για προστιμο μολις 5-7χιλιαδες και συ θα συνεχιζες οταν το κοστος τους ειναι κανα 10ε

Με παραγγελία από Κίνα για ~1000 κομμάτια του βγαίνει αρκετά κάτω από ευρώ. Και αν τα πουλάνε 10~15 ευρώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...