Sterg_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδία, καλώς σας βρίσκω... Ήρθε η ώρα να αλλάξω επιτέλους κινητό καθώς το παλιό Sony Ericsson δεν τραβάει καθόλου πλέον. Είμαι ανάμεσα στο HD 7 και στο Desire...Και τα δύο HTC, και τα δύο ίδιες τιμές πάνω κάτω στο skroutz... Θα ήθελα κάποιες γνώμες για τα δύο αυτα κινητά καθώς και για τα λειτουργικά τους(Windows mobile 7 το HD7 και Android Desire). Η χρήση τους θα είναι κυρίως για browsing, gps και για διάφορα apps... (Ενα μείον του HD7 είναι το μέγεθος του καθώς μου φαίνεται οτι δεν θα είναι τόσο βολικό) Επίσης μου έκανε εντύπωση η διαφορά τιμής του HD7 στο skroutz (~340Ε) και σε μαγαζιά όπως πλαίσιο (599Ε)... Ευχαριστώ πολυ :D
vasilisga Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εδω φιλε τωρα ειναι τα δυσκολα... τα windows ειναι σταθεροτατα, πολυ smooth σε βαθμο ios και πολυ κλειδωμενα, σε βαθμο ios παλι :lol: τουλαχιστον στα iphone με ενα jailbreak κατι κανεις και αναπνεει το κινητο συν οτι εχεις την τεραστια ποικιλια εφαρμογων στο θεμα μας παλι τα windows ειναι πιο σταθερα και smooth απο τα android αλλα σε περιοριζουν σε μεγαλο βαθμο για να μην τα γραφω και ενα ενα να μια λιστα με τους περιορισμους των windows No system-wide file manager No Bluetooth file transfers No USB mass storage mode Limited third-party apps availability No Flash (nor Silverlight) support in the browser Too dependent on Zune software for file management and syncing No video calls New ringtones available only through the Marketplace Music player lacks equalizer presets No multitasking No copy/paste No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software) No sign of free Bing maps Navigation so far No internet tethering support No handwriting recognition support μια σημειωση μονο, το copy paste αν δεν κανω λαθος θα ερθει οσονουπω με αναβαθμιση οπως και το multitasking αν δεν κανω λαθος το android σε αντιθεση σου προσφερει ολα τα παραπανω χωρις υπερβολες και ειναι πολυ πιο παραμετροποιησημα, πολυ ομως υστερει απειροελαχιστα σε smooth και ισως ειναι λιγοτερο σταθερα, στο πλαισιο του λογικου παντα εγω προσωπικα παντως θα διαλεγα android με κλειστα ματια και το desire σε αυτη την τιμη ειναι μια πολυ καλη συσκευη
Sterg_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση... Και εγώ προς το Desire τείνω για να πω την αλήθεια... Γενικά, σε αυτά τα χρήματα (~350Ε) υπάρχει κάτι που να είναι περισσότερο value for money απο το Desire?
vasilisga Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 περιπου ιδιων δυνατοτητων ειναι και το motorola defy στα 300ε, αμα θες δες το και αυτο εγω προσωπικα θα διαλεγα το desire παλι
metmat Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Άλλη μια ψήφο στο desire κι από μένα. Από τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα που έχουν βγει. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Και μην σε κάνει να διστάσεις το γεγονός ότι τώρα βγαίνει και το desire S. Είναι ελάχιστες οι διαφορές που θα έχει και θα είναι αρκετά ακριβότερο. Ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό αν εξαιρέσουμε την μπροστινή κάμερα (αν αυτό σε ενδιαφέρει βέβαια). Κατά τα άλλα θα έχει μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη και μεγαλύτερη RAM. Δεν νομίζω όμως ότι θα προσφέρει κάτι παραπάνω γενικά. Άσε που το πρώτο desire είναι πιο όμορφο σε εμφάνιση κατά την άποψή μου. Συνεπώς desire δαγκωτό!!
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Είναι νωρίς για wp7 συσκευή... τα homebrew και τα σπασίματα αρχίζουν τώρα σιγά-σιγά να κάνουν την εμφάνιση τους, τα update της microsoft αρχίζουν από τέλος του μήνα με αποκορύφωμα το φθινόπωρο του 2011 που θα βγει το mango και οι εφαρμογές τώρα έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους. Γίνεσαι τρόπο τινά beta tester αυτή τη περίοδο και προετοιμάζεσαι για το επόμενο 6μηνο
Vasilisxd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τα Windows κινητα ΔΕΝ εχουν Ελληνικα ουτε στο μενου ουτε καν πληκτρολογιο και δεν εχει γινει η παραμικρη αναφορα για το ποτε θα εχουν... Επισης σε ενα μηνα βγαινει ο αντικαταστατης του Desire , το Desire S με τιμη λιγο πιο πανω απο 400€
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τα Windows κινητα ΔΕΝ εχουν Ελληνικα ουτε στο μενου ουτε καν πληκτρολογιο και δεν εχει γινει η παραμικρη αναφορα για το ποτε θα εχουν... έχει ψιλό γίνει... τώρα ετοιμάζουν κάτι Ρώσικα κτλ και τα Ελληνικά μαζί με τις υπόλοιπες γλώσσες δεύτερης γραμμής πάνε για το mango
Sterg_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μου προτείνετε να περιμένω λιγάκι να κυκλοφορίσει πρώτα το Desire S και μετά να αγοράσω το Desire? Αναμένεται να πέσει σημαντικά η τιμή του ή δεν αξίζει?
vasilisga Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 η τιμη του ειναι ηδη στα 340 ευρω δεν νομιζω να πεσει και παρα πολυ ακομη... το desire s θα κυκλοφορησει κατα τον Μαιο, αμα μπορεις να περιμενεις καλως...
apostolis1384 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γιατί δεν παίρνεις το galaxy s περίπου στα ίδια λεφτά λίγο πιο ακριβό Είναι το desire είναι πολυ παλιό πλέον αλλα το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις λίγο γιατί θα γίνει χαμός απο συσκευές.Καλο είναι και το galaxy ace πολυ όμορφο Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.